Aşılama aşılama yaptıranlar bi bakabilirmisinz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar 1buçuk yıllık evliyim ve 1 buçuk yıldır da bebeğimiz olmuyo
rahim filmi çektirdik temiz,eşimin sperm sayısı 14 milyon
morfolojisi%2
hareketlilik %40
ben aşılama istiyorm ama dr illa 3 ay iğne tedavisi diyo
hem pahalı hem de ben olmayacağına inanıyorum doğal yoldan,çünkü eşimde morfoloji sorunu var
offff artık dr değiştrmek de istemiyorum
napcam bilmiom
düşünsenize 3 ay iğne tedavisi sonra 3 aşılama sonra tüp bebek diyo madem tüpbebek de olabilir neden hemen başlamıyoruz ki
dr muayene ücreti 150 tl,iğneler 250tl ayda 400 az deil kızlar hem bi de psikolojim mahvoldu artık
ne yapmalıyım aşılamada ısrar edeyim mi

neyran canım benim bende 2. asılamamı yaptırdım ben sadece klomen kullandım ve shopen kullandım 1. asılama tutmadı 2. asılama da daha beklemedeyim insallah tutmustur ama hiç umudum yok inan hıııı ben neden asılama yaptırdım eşimin sipermi 38 milyonmuydu 35 milyonmuydu ileri jhareketliydi şimdi tam hatırlamıyom eşime sorardım ama uyuya yani proplem eşimde yok benim yumurtlamam normal her ay turp gibi maşşallah 2 tane yumurtam 3 tane yumurtam oluyo asılama nedeninede gelince ben ilişkiye giremiyorum 2 yıllık evliyim ve malesef giremedim bütün cabalamama karsı yani vejinusmusum aılama normal ilişki bana göre hiç bi değişikliği yok haa yumurta büyümüyo siperm az ölü sipermlerden ayırım diyosan yaptır normal bi insanım sipermler penisle gircene enjektörle giriyo bende bebek istediğim için ama insallah tutar sana tavsiyem aşılama aşılama diyede ölme yanı bişi değil aşılama cinsel ilişkiue girebiliyosun enjektörle neden girdiriyosun ki sipermi

sen iğne yiyorum demişsin yumurta gelişmesi için olandanmı karından vuruluyoya oda aşılama için ön hazırlık sende normal giriyosun ilişkiye aşılamadaki tek farklılık siperm yıkaması olcak ve canlı sipermler enjektörle rahme girecek sadece bu canım yoksa başka bişi yok asılamada ama bence gün asırı ilişkiye gir dicem :)) vazgectim birbucuk yıllık evlisin girmissindir sen ozaman aşılama yaptır bakalım nolcak ama cok ümitlenme ay asılama yaptırdım olcak diye bişi yok malesef tabi en iyisi tüp bebek ama bizim için cok erken bence insallah gerek kalmaz canm tüp bebekte el yakıyo 10 milyar küsür onun için asılamaya talimiz nebilim dertveren allah dermanını versin bi an önce gebe kalalım insallah umarım seni aydınlata bilmisimdir kafam okadar doluki umarım cümlelerimi kurabilmisimdir canım kolay gelsin sana

reyyancım, yuzdeyuzakrep çok haklı hemen aşılamaya geçme ilk kez çatlatma iğnesi olmadınmı sende? bende bu ay ilk kez çatlatma iğn. oldum ancak tutmadı bu gün regl oldum 1,5 yıllık evliyim ve 2 ay korundum sadece, bende senin gibiyim,
henüz rahim filmi çektirmedim ama, eşimde sprm sayısı 14 milyon du, morfolojisi %4
hareketlilik %43 dü. iğneler neden okadar pahalı anlamadım canım?? ben ovitrelle iğne kullandım 76 ytl ye aldık ama drumun kliniğinden sen dışardanmı alıyordun?? 5 günlük kullandığım klomen gibi bir ilaç var oda 70 ytl idi. bu ay yine aynını olucam... canım morfololisi %1 olup 1 milyondan az sayıda sprmi olan bi çok çift de gebelik oluşuyo hemen pes etme, diyelimki aşılama oldu daha pahalı ya tutmazsa ozaman daha çok zararın olmayacakmı sanki, ben biraz daha sabırlı ol derim tatlım..

canım öncelikle ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ediyorm
ilişkiye girebiliyorm ama ben de eski bir vajinusmusluyum 9 ay çektijkten sonra kurtuldum
şu an ilişki oluyor ama başlangıcında bendeki kasılmalar yine dewam ediyo
ama sana tavsiyem muhakkak yenmelisin bu hastalığı bebek için değil kendin iöçin yenmelisin ve yenebilirsin de
okadar rahatlican ki inan,kendini başka bi güvenli hissediyo insan
eşinin nekadar mutlu olduğunu da göreceksin
sana bi adres tavsiye edeyim orda ayrıntılı çözüm yolları var ve yardımcı oluyolar ben o arkadaşların sayesinde yendim
Kadın Hastalıkları Doğum Gebelik Hamilelik Jinekoloji Kadın Hastalıkları Sağlığı

tartışma forumuna giriyosun,vajinusmus bölümü var memnun kkalacaksın eminim

canımiğneler pahalı çünkü klomen,menogon,puregon ve pregnly hepsini aynı anda aldık ve 250 tuttu
yani hem klomen kullandım yumurta için hem de başka bi iğne daha kullandım,sonrasında çatlatma iğnesi oldu
ewt canım aynı durumdaymışız
ne bileyim artık çok yoruldum ben
çift çizgiyi hiç göremeyecekmişim gibi geliyo bazen
ama hayır hayır BEN ANNE OLUCAMMkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…