- 31 Aralık 2022
- 29
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi adimyok123
Devlet hastahanesindemi yapacaksınız aşılamayı. Adetliyken gidiliyor geneldeKızlar 3 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hiçbir şekilde gebelik elde edemedik artık aşılama yaptırmaya karar verdik ama süreç hakkında bilgim yok ne zaman gitmem gerekiyor adetliyken mi? Yanımda ne götürmem gerekiyor hangi belgeler olması lazım detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem
Evet Antalya araştırma hastanesine gideceğim iyi doktorlar olduğunu söylediler. Siz yaptırdınız mı daha önce adetin kaçıncı günü gitmem gerekiyor acabaDevlet hastahanesindemi yapacaksınız aşılamayı. Adetliyken gidiliyor genelde
Ben özelde yaptirdim. 2.günü gidiliyor. Hastahaneyi cok bilmiyorum acikcasiEvet Antalya araştırma hastanesine gideceğim iyi doktorlar olduğunu söylediler. Siz yaptırdınız mı daha önce adetin kaçıncı günü gitmem gerekiyor acaba
Tamamdır bende ikinci günü gideyim o zamanBen özelde yaptirdim. 2.günü gidiliyor. Hastahaneyi cok bilmiyorum acikcasi
Belge istenmiyor. Öncelikle muayene ediyorlar. Ilk once randevu alin tahlil istiyorlarmis adetten önce gidin bence hemen yapilmiyor.Tamamdır bende ikinci günü gideyim o zamanhangi belgeleri istiyorlar peki
Evet hepsi yapıldı kadın doğum uzmanım yönlendirdiAcaba neye göre asilama kararı aldınız tahlilleriniz yapıldı mı rahim filminiz çekildi mi
Anlıyorum teşekkür ederimBelge istenmiyor. Öncelikle muayene ediyorlar. Ilk once randevu alin tahlil istiyorlarmis adetten önce gidin bence hemen yapilmiyor.
2.5 senedir doktor kontrolündeydim zaten birçok testler tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi herhangi bir problem yok femara+ovitrelle dahi kullandım yine olmadı. Tabi bu süreçlerde eşimde birçok kez muayene oldu ultrason çekildi vs. Sonuç olarak ikinizde de bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite denildi. Kadın doğum doktoruda biz elimizden geleni yaptık artık yapacak birseyimiz kalmadı tüp bebek merkezine gidip aşılama yaptırmanız gerekiyor dedi. Birkaç aydır düşünme aşamasındaydık artık denemeye karar verdik ama süreç hakkında pek bilgimiz yok ve gideceğimiz hastane bize 1.5 saat uzaklıkta. Yani önceden bilgi alıp doğru günde gitmeyi bu yüzden istiyoruzAcaba neye göre asilama kararı aldınız tahlilleriniz yapıldı mı rahim filminiz çekildi mi
Anladım canım hakkinizds hayırlısı olsun belirtmemissin o yüzden sordum:) aşılama bence vakit kaybı çünkü ihtimaller aynı tüp bebek düşün direkt derim2.5 senedir doktor kontrolündeydim zaten birçok testler tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi herhangi bir problem yok femara+ovitrelle dahi kullandım yine olmadı. Tabi bu süreçlerde eşimde birçok kez muayene oldu ultrason çekildi vs. Sonuç olarak ikinizde de bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite denildi. Kadın doğum doktoruda biz elimizden geleni yaptık artık yapacak birseyimiz kalmadı tüp bebek merkezine gidip aşılama yaptırmanız gerekiyor dedi. Birkaç aydır düşünme aşamasındaydık artık denemeye karar verdik ama süreç hakkında pek bilgimiz yok ve gideceğimiz hastane bize 1.5 saat uzaklıkta. Yani önceden bilgi alıp doğru günde gitmeyi bu yüzden istiyoruz
Merhabalar Burak Karadağ ve Serap hanım varmış bende geçen gün gittim bana da adetin 2.veya 3. Günü gelin hormon testi verin eşinizde o gün sperm testi verecek tüm belgeleri toparlayı tekrardan bizim yanımıza gelin dediler bilginiz olsun adetliyken gidin uzakmışsınız da git gel yapmayın bence2.5 senedir doktor kontrolündeydim zaten birçok testler tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi herhangi bir problem yok femara+ovitrelle dahi kullandım yine olmadı. Tabi bu süreçlerde eşimde birçok kez muayene oldu ultrason çekildi vs. Sonuç olarak ikinizde de bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite denildi. Kadın doğum doktoruda biz elimizden geleni yaptık artık yapacak birseyimiz kalmadı tüp bebek merkezine gidip aşılama yaptırmanız gerekiyor dedi. Birkaç aydır düşünme aşamasındaydık artık denemeye karar verdik ama süreç hakkında pek bilgimiz yok ve gideceğimiz hastane bize 1.5 saat uzaklıkta. Yani önceden bilgi alıp doğru günde gitmeyi bu yüzden istiyoruz
Aa çok teşekkür ederim bunları söylediğiniz iyi oldu siz hangi doktora gittiniz veya gideceksiniz acaba? Birde tam olarak hangi belgeleri istiyorlarMerhabalar Burak Karadağ ve Serap hanım varmış bende geçen gün gittim bana da adetin 2.veya 3. Günü gelin hormon testi verin eşinizde o gün sperm testi verecek tüm belgeleri toparlayı tekrardan bizim yanımıza gelin dediler bilginiz olsun adetliyken gidin uzakmışsınız da git gel yapmayın bence
Ve ücret hakkında bir bilginiz var mı hastaneye herhangi bir ödeme yapılıyor muMerhabalar Burak Karadağ ve Serap hanım varmış bende geçen gün gittim bana da adetin 2.veya 3. Günü gelin hormon testi verin eşinizde o gün sperm testi verecek tüm belgeleri toparlayı tekrardan bizim yanımıza gelin dediler bilginiz olsun adetliyken gidin uzakmışsınız da git gel yapmayın bence
Rica ederim ben Burak Karadağ randevu almıştım ama adetim bitmişti zaten Dr ile görüştürmüyorlar iki tane sekreter kız adetin 2.veya3. Günü gelip hormon testi yaptıracaksınız dedi eşinde üroloji Dr Murat Şambel diye Dr dab randevu alsın dedi yeni gittim zaten eğer adet olursam yüksek ihtimalle giderimAa çok teşekkür ederim bunları söylediğiniz iyi oldu siz hangi doktora gittiniz veya gideceksiniz acaba? Birde tam olarak hangi belgeleri istiyorlar
Benim şu an sgk yok 8 tl vezneden ücret ödedim giril yaptırdım ama okuduğum kadarıyla özele göre pahalı değilmiş yani iğneye hapa pata veriyormuşsunVe ücret hakkında bir bilginiz var mı hastaneye herhangi bir ödeme yapılıyor mu
Tamamdır ilginiz için çok teşekkür ediyorumRica ederim ben Burak Karadağ randevu almıştım ama adetim bitmişti zaten Dr ile görüştürmüyorlar iki tane sekreter kız adetin 2.veya3. Günü gelip hormon testi yaptıracaksınız dedi eşinde üroloji Dr Murat Şambel diye Dr dab randevu alsın dedi yeni gittim zaten eğer adet olursam yüksek ihtimalle giderim
Merhaba, süreç hastaneden hastaneye farklilik gosteriyor, belgeler testler vs. Ben gideceğim hastaneyi aramistim ve onlar liste vermişti. Tum belgeler ve testler tamamlandiktan sonra baslamistim ilk kontrole. Reglin 1. yada en fazla 3. Günü gidiliyor.Kızlar 3 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hiçbir şekilde gebelik elde edemedik artık aşılama yaptırmaya karar verdik ama süreç hakkında bilgim yok ne zaman gitmem gerekiyor adetliyken mi? Yanımda ne götürmem gerekiyor hangi belgeler olması lazım detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem
Aa telefonda bilgi veriyorlar mı? Ben vermezler diye düşünmüştüm yarın arıyım o zamanMerhaba, süreç hastaneden hastaneye farklilik gosteriyor, belgeler testler vs. Ben gideceğim hastaneyi aramistim ve onlar liste vermişti. Tum belgeler ve testler tamamlandiktan sonra baslamistim ilk kontrole. Reglin 1. yada en fazla 3. Günü gidiliyor.