Rahim filmi gibi değil canım Hiç korkma ufak bi sancı gibi oluyor ama o da bazı insanlarda belki sende olmayabilir. Kendini strese sokmaKizlar yarin asilama olacagim. Ama icimde bi korku var ben anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama baya agrili gecti aglama kriziyle ciktim odadan. Asilama bunun gibi agrili mi oluyor? Bilenler bilgi verirse sevinirim biraz korkuyorum
Bazilari rahim filmi gibi demiste ondan korktum canim insallah hic duymadan atlatirim cok tesekkurlerRahim filmi gibi değil canım Hiç korkma ufak bi sancı gibi oluyor ama o da bazı insanlarda belki sende olmayabilir. Kendini strese sokma
Benim de tam bir hafta oldu aşılama yaptıralı nerdeyse hiç hissetmedim çok minik girerken değişik bişey hissettim o da basınç gibi regl iken hafif ağrı olurya öyle bişey. Allah gönlümüze göre versinBazilari rahim filmi gibi demiste ondan korktum canim insallah hic duymadan atlatirim cok tesekkurler
O an idrars sıkışık oluyorsun zaten bence o yüzden hiç bişey anlamıyorsun enazından ben öyle olmuştum canım hiç bişey hissetmedim aşılama sırasındaKizlar yarin asilama olacagim. Ama icimde bi korku var ben anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama baya agrili gecti aglama kriziyle ciktim odadan. Asilama bunun gibi agrili mi oluyor? Bilenler bilgi verirse sevinirim biraz korkuyorum
Ayyy hayirli olsun insallah tutunur bebislerimiz yaaa rabbim sana bana isteyen herkese pozitif testleri gostersin insallahhhBenim de tam bir hafta oldu aşılama yaptıralı nerdeyse hiç hissetmedim çok minik girerken değişik bişey hissettim o da basınç gibi regl iken hafif ağrı olurya öyle bişey. Allah gönlümüze göre versin
İdrara sıkışık olmakta tehlikeli altima yaparim diye cok korkuyorum valla insallah yapmam orda cok stres oluyorum o koltuktaO an idrars sıkışık oluyorsun zaten bence o yüzden hiç bişey anlamıyorsun enazından ben öyle olmuştum canım hiç bişey hissetmedim aşılama sırasında
Ben de çok korkmuştum altıma yaparım diyeİdrara sıkışık olmakta tehlikeli altima yaparim diye cok korkuyorum valla insallah yapmam orda cok stres oluyorum o koltukta
Bi de bacaklar acik duruyo ay cok korkuyorum insallah yapmamBen de çok korkmuştum altıma yaparım diyeama korktuğum başıma gelmedi inşallah senin de başına gelmez
Valla Allah bi güç veriyor galiba bilmiyorum ki ben normalde de çok tutamam hemen tuvalete giderim ama aşılama günü sabah eşim spermi verince su içmeye başlıyorum bir birbuçuk saat bekliyoruz sperm hazır olunca da kontrol ediyorlar yeteri kadar sıkıştın mı diye sıkıştıysan hemen işleme alıyorlar işlem iki dakika sürüyor zaten sonra eşini yanına alıyorlar oda inadına yapar gibi güldürüyor ona rağmen 20 dakika daha altıma yapmadan durabildimBi de bacaklar acik duruyo ay cok korkuyorum insallah yapmamya zaten islemden sonra yarim saat tuvalete gidemiyoruz nasil tuttunuz o kadar Allah’im yardim et ya
Benimki de güldürür kesin ay bende dayanabilirim insallah gercekten cok zor rabbim dayanma gücü versin artikValla Allah bi güç veriyor galiba bilmiyorum ki ben normalde de çok tutamam hemen tuvalete giderim ama aşılama günü sabah eşim spermi verince su içmeye başlıyorum bir birbuçuk saat bekliyoruz sperm hazır olunca da kontrol ediyorlar yeteri kadar sıkıştın mı diye sıkıştıysan hemen işleme alıyorlar işlem iki dakika sürüyor zaten sonra eşini yanına alıyorlar oda inadına yapar gibi güldürüyor ona rağmen 20 dakika daha altıma yapmadan durabildimaklını çişe verme başka şeyler düşün
Evet evet işlem öğleden sonraya sarkmıyor çatlama iğnesi saatine göre hesaplanıyor aslında sperm yıkama işlemi bir saat falan sürüyor o sürede de sen hazırlanmış oluyorsun zaten. İnşallah ilkinde tutar sağlıklı bi şekilde canımBenimki de güldürür kesin ay bende dayanabilirim insallah gercekten cok zor rabbim dayanma gücü versin artikben sabahtan kontrol ogleden sonra isleme aliyorlar saniyodum sabahtan olup bitiyosa cok iyi yaaa bende yanimda su gotureyim hemen olsun bitsin bari
İnsallah canim cok istiyorum ama kimisinin ilkte tutmuyormus insallah ben onlardan olmam. Aminnnnn Allah razi olsun canimEvet evet işlem öğleden sonraya sarkmıyor çatlama iğnesi saatine göre hesaplanıyor aslında sperm yıkama işlemi bir saat falan sürüyor o sürede de sen hazırlanmış oluyorsun zaten. İnşallah ilkinde tutar sağlıklı bi şekilde canım
Aaaa ben iki aşılamamda da idrara sıkışık diye bişey demediler ikisi de ayrı hastanede oldu özelİdrara sıkışık olmakta tehlikeli altima yaparim diye cok korkuyorum valla insallah yapmam orda cok stres oluyorum o koltukta
Bende baska hastalara soylerken duydum idrara sıkışık diye canim özel degil Şehir hastanesi benimki keske banada sıkışık olma deseler yaAaaa ben iki aşılamamda da idrara sıkışık diye bişey demediler ikisi de ayrı hastanede oldu özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?