Aşılama yaptiranlar bakabilir mi? 🚨

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
751
222
18
33
Kizlar yarin asilama olacagim. Ama icimde bi korku var ben anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama baya agrili gecti aglama kriziyle ciktim odadan. Asilama bunun gibi agrili mi oluyor? Bilenler bilgi verirse sevinirim biraz korkuyorum

Kizlar yarin asilama olacagim. Ama icimde bi korku var ben anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama baya agrili gecti aglama kriziyle ciktim odadan. Asilama bunun gibi agrili mi oluyor? Bilenler bilgi verirse sevinirim biraz korkuyorum
Rahim filmi gibi değil canım Hiç korkma ufak bi sancı gibi oluyor ama o da bazı insanlarda belki sende olmayabilir. Kendini strese sokma

Rahim filmi gibi değil canım Hiç korkma ufak bi sancı gibi oluyor ama o da bazı insanlarda belki sende olmayabilir. Kendini strese sokma
Bazilari rahim filmi gibi demiste ondan korktum canim insallah hic duymadan atlatirim cok tesekkurler

Bazilari rahim filmi gibi demiste ondan korktum canim insallah hic duymadan atlatirim cok tesekkurler
Benim de tam bir hafta oldu aşılama yaptıralı nerdeyse hiç hissetmedim çok minik girerken değişik bişey hissettim o da basınç gibi regl iken hafif ağrı olurya öyle bişey. Allah gönlümüze göre versin

O an idrars sıkışık oluyorsun zaten bence o yüzden hiç bişey anlamıyorsun enazından ben öyle olmuştum canım hiç bişey hissetmedim aşılama sırasında

Ayyy hayirli olsun insallah tutunur bebislerimiz yaaa rabbim sana bana isteyen herkese pozitif testleri gostersin insallahhh catlatma ignesi de acitiyor cok agri oluyor diyolardi dun aksam 10 da vurdum masallah benim hic biseyim yok cok rahatim cok şükür asilamam da boyle gecerse cok sevincem allahim insallahhh

O an idrars sıkışık oluyorsun zaten bence o yüzden hiç bişey anlamıyorsun enazından ben öyle olmuştum canım hiç bişey hissetmedim aşılama sırasında
İdrara sıkışık olmakta tehlikeli altima yaparim diye cok korkuyorum valla insallah yapmam orda cok stres oluyorum o koltukta

İdrara sıkışık olmakta tehlikeli altima yaparim diye cok korkuyorum valla insallah yapmam orda cok stres oluyorum o koltukta
Ben de çok korkmuştum altıma yaparım diye ama korktuğum başıma gelmedi inşallah senin de başına gelmez

Ben de çok korkmuştum altıma yaparım diye ama korktuğum başıma gelmedi inşallah senin de başına gelmez
Bi de bacaklar acik duruyo ay cok korkuyorum insallah yapmam ya zaten islemden sonra yarim saat tuvalete gidemiyoruz nasil tuttunuz o kadar Allah’im yardim et ya

Bi de bacaklar acik duruyo ay cok korkuyorum insallah yapmam ya zaten islemden sonra yarim saat tuvalete gidemiyoruz nasil tuttunuz o kadar Allah’im yardim et ya
Valla Allah bi güç veriyor galiba bilmiyorum ki ben normalde de çok tutamam hemen tuvalete giderim ama aşılama günü sabah eşim spermi verince su içmeye başlıyorum bir birbuçuk saat bekliyoruz sperm hazır olunca da kontrol ediyorlar yeteri kadar sıkıştın mı diye sıkıştıysan hemen işleme alıyorlar işlem iki dakika sürüyor zaten sonra eşini yanına alıyorlar oda inadına yapar gibi güldürüyor ona rağmen 20 dakika daha altıma yapmadan durabildim aklını çişe verme başka şeyler düşün

Benimki de güldürür kesin ay bende dayanabilirim insallah gercekten cok zor rabbim dayanma gücü versin artik ben sabahtan kontrol ogleden sonra isleme aliyorlar saniyodum sabahtan olup bitiyosa cok iyi yaaa bende yanimda su gotureyim hemen olsun bitsin bari

Evet evet işlem öğleden sonraya sarkmıyor çatlama iğnesi saatine göre hesaplanıyor aslında sperm yıkama işlemi bir saat falan sürüyor o sürede de sen hazırlanmış oluyorsun zaten. İnşallah ilkinde tutar sağlıklı bi şekilde canım

İnsallah canim cok istiyorum ama kimisinin ilkte tutmuyormus insallah ben onlardan olmam. Aminnnnn Allah razi olsun canim

Aaaa ben iki aşılamamda da idrara sıkışık diye bişey demediler ikisi de ayrı hastanede oldu özel
Bende baska hastalara soylerken duydum idrara sıkışık diye canim özel degil Şehir hastanesi benimki keske banada sıkışık olma deseler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…