Kaç yıllık evlisin canım, aşılama yaptırdın mı hiçmorfoloji çoğu doktor önemsemiyor bizim şuan 2 ama doktor doğal yozlardan olur dedi
İnan ki aynı durumdayım canım sanki çok istediğimiz için olmuyor1.5 yıllık canım aşılama yada tüp bebek düşünüyorum artık çok yıprandığımı hissediyorum
Bence aşılama yaptırmayın direkt tüp bebek deneyin.Çünkü aşılamanın hem tutma oranı düşük hem de hemen hemen tüp bebekle aynı ilaçları alacaksınız.Bi de aşılamada paralı.Bizim de morfoloji %1 di doktorum aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi.Doğal yoldan olur ama çok uzun sürebilir dedi.İki defa tüp yaptırdık ama sorun benim yumurtalarımın kalitesizliğiymiş bunu görmüş olduk.ARKADAŞLAR 5 YILLIK EVLİYİM 28 YAŞINDAYIM VE DOĞAL YOLDAN ÇOCUK İSTEDİM OLMADI. ŞİMDİ İSE DOKTORUM AŞILAMA TEDAVİSİNİ ÖNERDİ, ADETİMİN 2. GÜNÜ GİDİP İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM FAKAT KAFAMI KURCALAYAN BİR ŞEY OLDU, EŞİMİN SPERM TEST SONUCUNDA MORFOLOJİ %3 ÇIKTI... DOKTOR SORUN YOK DEDİ AMA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM EN AZ 4 OLMASI GEREKİYOR DİYE BELİRTİLMİŞ... TESTİN FOTOĞRAFINI DA EKLEDİM, CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
Canım peki tüp bebek fiyatı ne kadara mal oluyor? Özele gidiyorum benBence aşılama yaptırmayın direkt tüp bebek deneyin.Çünkü aşılamanın hem tutma oranı düşük hem de hemen hemen tüp bebekle aynı ilaçları alacaksınız.Bi de aşılamada paralı.Bizim de morfoloji %1 di doktorum aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi.Doğal yoldan olur ama çok uzun sürebilir dedi.İki defa tüp yaptırdık ama sorun benim yumurtalarımın kalitesizliğiymiş bunu görmüş olduk.
8 bin gibi bir fiyatı var tabi bunun içine ilaçlar dahil değil.kişiyi göre ilaç verildiği için onunla ilgili bir bilgi veremiyorum.Canım peki tüp bebek fiyatı ne kadara mal oluyor? Özele gidiyorum ben
Anladım canım, çok pahalı ya8 bin gibi bir fiyatı var tabi bunun içine ilaçlar dahil değil.kişiyi göre ilaç verildiği için onunla ilgili bir bilgi veremiyorum.
Canm asilama yaptirdin mi ben yeni yapriedim benim esimde varikosel hastasi ama bende asilama tutmadi sende tuttumu?ARKADAŞLAR 5 YILLIK EVLİYİM 28 YAŞINDAYIM VE DOĞAL YOLDAN ÇOCUK İSTEDİM OLMADI. ŞİMDİ İSE DOKTORUM AŞILAMA TEDAVİSİNİ ÖNERDİ, ADETİMİN 2. GÜNÜ GİDİP İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM FAKAT KAFAMI KURCALAYAN BİR ŞEY OLDU, EŞİMİN SPERM TEST SONUCUNDA MORFOLOJİ %3 ÇIKTI... DOKTOR SORUN YOK DEDİ AMA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM EN AZ 4 OLMASI GEREKİYOR DİYE BELİRTİLMİŞ... TESTİN FOTOĞRAFINI DA EKLEDİM, CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
Ben devlette yaptırdığım icin asilama deniyoruz 1. Tutmadi ama 2. Yi de denememiz lazim ki tupe gecelim, biraz korkuyorum asilama kolay, yumurta toplamasi ve embriyo transferi zormu? Ayrica yumurta kalitesizligini nerden fark ettiniz?Bence aşılama yaptırmayın direkt tüp bebek deneyin.Çünkü aşılamanın hem tutma oranı düşük hem de hemen hemen tüp bebekle aynı ilaçları alacaksınız.Bi de aşılamada paralı.Bizim de morfoloji %1 di doktorum aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi.Doğal yoldan olur ama çok uzun sürebilir dedi.İki defa tüp yaptırdık ama sorun benim yumurtalarımın kalitesizliğiymiş bunu görmüş olduk.
Yumurta toplamayı anastezi ile yapıyorlar birşey anlamıyorsunuz hiç.toplanan yumurtaları döllenme işlemine aldıklarında kalitesiz oldukları ortaya çıktı.bazıları hiç döllenmedi transfer olamadım hiç.ama transferde 5 dklık bir işlem.Ben devlette yaptırdığım icin asilama deniyoruz 1. Tutmadi ama 2. Yi de denememiz lazim ki tupe gecelim, biraz korkuyorum asilama kolay, yumurta toplamasi ve embriyo transferi zormu? Ayrica yumurta kalitesizligini nerden fark ettiniz?
Benim eşimde morfoloji %0 yazıyor doktor bununla ilgili birşey söylemedi bize sperm sayısı düşük hemen tüp bebek önerdiler yaşım 36 yumurta rezervimde az yumurta toplama işleminde uyutuyorlar transferde önemsenmicek hafif bi ağrı oldu ilk başta zaten 5 dk sürüyor... benim kimyasal gebelik oldu donmuş 2 yumurtam var onları yaptırıcaz bekliyoruz hazır hissedince olur inşallah. Rabbim sizede nasip etsinBen devlette yaptırdığım icin asilama deniyoruz 1. Tutmadi ama 2. Yi de denememiz lazim ki tupe gecelim, biraz korkuyorum asilama kolay, yumurta toplamasi ve embriyo transferi zormu? Ayrica yumurta kalitesizligini nerden fark ettiniz?
Biran korkum gecti gerçekten sagolunYumurta toplamayı anastezi ile yapıyorlar birşey anlamıyorsunuz hiç.toplanan yumurtaları döllenme işlemine aldıklarında kalitesiz oldukları ortaya çıktı.bazıları hiç döllenmedi transfer olamadım hiç.ama transferde 5 dklık bir işlem.
Tesekkurler, ins en yakin zamanda güzel haberlerini duyariz saglikla kucagina alirsin bebegini cnmBenim eşimde morfoloji %0 yazıyor doktor bununla ilgili birşey söylemedi bize sperm sayısı düşük hemen tüp bebek önerdiler yaşım 36 yumurta rezervimde az yumurta toplama işleminde uyutuyorlar transferde önemsenmicek hafif bi ağrı oldu ilk başta zaten 5 dk sürüyor... benim kimyasal gebelik oldu donmuş 2 yumurtam var onları yaptırıcaz bekliyoruz hazır hissedince olur inşallah. Rabbim sizede nasip etsin
Ben iki kere tüp yaptırdım ama transfer bile olamadım yumurta kalitesizliğinden.Ama şu an normal yoldan gebeyim.Henüz kalp atışını duyamadım ama bu bile benim için mucize.Rabbim dileyen herkese size nasip etsinBiran korkum gecti gerçekten sagolun
Asilamanin tutmamasi bile baya uzdu beni tup bebek zor olur allhim ins hepimize saglikli hayirli evlatlar verir artık
Ne kadar uzulmussunuzudur kimbilir, cok sevindim hamile olmaniza saglikla kucaginiza alin insBen iki kere tüp yaptırdım ama transfer bile olamadım yumurta kalitesizliğinden.Ama şu an normal yoldan gebeyim.Henüz kalp atışını duyamadım ama bu bile benim için mucize.Rabbim dileyen herkese size nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?