- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 13
- 29
- Konu Sahibi huysuzuykucu
-
Öncelikle çok geçmiş olsun canım ben aşılama yaparken bir ağrı yada sızı olmadı çok fazla 10 gün oluyor ilk defa dün sağ kasığımda aşırı bir ağrı oldu yürümemi bile engelleyecek gibi şimdi geçti he bide arada bir göğüsümün kenarınında hafif sızı giriyor o kadar umarım aşılama yapan herkesin tutmuşturMerhaba kızlar Asilama oldu bı arkadaşım iki gün önce ağrıları varmış bende sizden bilgi almak istedim
aşılama olurken bi ağrı yada sızı olmadı sonrasında özellikle kasık bölgesinde sonra bel kısmında ağrı oldu ama hiç geçmedi bu ağrı normal mi diyor
Sonuç ne zaman ogreneceksinizÖncelikle çok geçmiş olsun canım ben aşılama yaparken bir ağrı yada sızı olmadı çok fazla 10 gün oluyor ilk defa dün sağ kasığımda aşırı bir ağrı oldu yürümemi bile engelleyecek gibi şimdi geçti he bide arada bir göğüsümün kenarınında hafif sızı giriyor o kadar umarım aşılama yapan herkesin tutmuştur
Çarşamba günü inşallahSonuç ne zaman ogreneceksiniz
Sonucunuz ne oldu acaba? Yumurta geliştirici olarak ne kullandınız. Bende 14 ünde yaptırdım. 7. Gün bitti. Yeni yıla inşallah mutlu girerizÇarşamba günü inşallah
Malesef benim negatifle sonuçlandı canım yumurta geliştirici olarak klonmen kullandım inşallah sen güzel sonuçlar alırsınSonucunuz ne oldu acaba? Yumurta geliştirici olarak ne kullandınız. Bende 14 ünde yaptırdım. 7. Gün bitti. Yeni yıla inşallah mutlu gireriz
Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorumMalesef benim negatifle sonuçlandı canım yumurta geliştirici olarak klonmen kullandım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Daha öncesinde bir hastalığınız var mı, yumurtlama problemi gibiHayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorum
Yok her şey temiz çıktı benimde eşimindeDaha öncesinde bir hastalığınız var mı, yumurtlama problemi gibi
Anladım benim de öyle,, yumurtlama tedavisi uygulamanın bir gereği yok ded doktor.Yok her şey temiz çıktı benimde eşiminde
Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorum
Merhaba aşılama durumunuz ne aşamada acabaAnladım benim de öyle,, yumurtlama tedavisi uygulamanın bir gereği yok ded doktor.
direk aşılama dedi o da %15 şansla :/
Merhaba aşılama yaptırdınız sanırım ne durumdasınız acabaSonucunuz ne oldu acaba? Yumurta geliştirici olarak ne kullandınız. Bende 14 ünde yaptırdım. 7. Gün bitti. Yeni yıla inşallah mutlu gireriz
Merhabalar famera ile geliştiriyorduk bizde ama bu ay aşılama olucak. Muhtemelen famera kullanıcam yine sizin tuttu mu son durum nedir acaba umarım tutmuşturHayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorum
sizin aşılama yapma sebebiniz neydi dogal yolla ne kadar sure denedinizMalesef benim negatifle sonuçlandı canım yumurta geliştirici olarak klonmen kullandım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Merhaba nuglaodes,14 Aralıkta aşılamanız yapılmış anladığım kadarıylaYok her şey temiz çıktı benimde eşiminde
Nedensiz ınfertilite dediler bana sebep olmadan yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruzsizin aşılama yapma sebebiniz neydi dogal yolla ne kadar sure denediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?