Aşılama Aşılama yapmış olanlar acil bakabilir mi ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

huysuzuykucu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
171
50
13
29
Merhaba kızlar Asilama oldu bı arkadaşım iki gün önce ağrıları varmış bende sizden bilgi almak istedim

aşılama olurken bi ağrı yada sızı olmadı sonrasında özellikle kasık bölgesinde sonra bel kısmında ağrı oldu ama hiç geçmedi bu ağrı normal mi diyor

Öncelikle çok geçmiş olsun canım ben aşılama yaparken bir ağrı yada sızı olmadı çok fazla 10 gün oluyor ilk defa dün sağ kasığımda aşırı bir ağrı oldu yürümemi bile engelleyecek gibi şimdi geçti he bide arada bir göğüsümün kenarınında hafif sızı giriyor o kadar umarım aşılama yapan herkesin tutmuştur

Sonuç ne zaman ogreneceksiniz

Malesef benim negatifle sonuçlandı canım yumurta geliştirici olarak klonmen kullandım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorum

Sonucunuz ne oldu acaba? Yumurta geliştirici olarak ne kullandınız. Bende 14 ünde yaptırdım. 7. Gün bitti. Yeni yıla inşallah mutlu gireriz
Merhaba aşılama yaptırdınız sanırım ne durumdasınız acaba

Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda alırız hepimiz müjdeli haberi. Bende femara kullandım bir yumurta oluştu. İnşallah olur çok tükenmiş hissediyorum
Merhabalar famera ile geliştiriyorduk bizde ama bu ay aşılama olucak. Muhtemelen famera kullanıcam yine sizin tuttu mu son durum nedir acaba umarım tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…