• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yapıp, tutan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zarifkadinnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
213
141
23
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum:KK16:
Bir sorum olacak Aşılama yaptırdım çarşamba günü kan testi yapacam umutlanmak istemiyorum ama bi yandanda heyecanliyim:KK1: . Aranızda aşılama yapıp olumlu sonuç alan var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum olacak Aşılama yaptırdım çarşamba günü kan testi yapacam umutlanmak istemiyorum ama bi yandanda heyecanliyim:KK1: . Aranızda aşılama yapıp olumlu sonuç alan var mı ?
Ben malesef bugün adet oldum aşılama yaptirmistim tutmadı zaten hiç bir belirtimde yoktu umarım senin tutar canim

Hadi ya :110: sıkma canını .
Bir daha yapacak mısın ?
Ben hastalanirsam direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ..

Hadi ya :110: sıkma canını .
Bir daha yapacak mısın ?
Ben hastalanirsam direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ..
Bir daha yapicam evet canım zaten ben şuan tüp bebek yaptiramam maddi açıdan . Biraz birikim yapmam gerekiyor 2 hakkım daha var aşılama . Onunda yaptırıp sonra tüp bebek yaptiricam bende pko var bide

Bu aralar pko çok duyuyorum ya, Rabbim şifani versin inşaallah..
Benimde sol yumurta kanalımin Rahimle bağlantısı kesildi , sağ yumurta üzerinden tedavi görüyorum..

Merhaba arkadaşlar,
Merhaba cnm, Ben yaptirdim ve hamile kaldim cok sükür Rabbim herkese nasip etsin

:KK16:Çok sevindim canım, Rabbim yavrunu sana bağışlasın.. Benim tutmadı ne yazık ki

Önce nasip
Önemli olan ileri hareketli bizde 2 ydi malesef zaten aşılama basit bir teknik yüzden 10-15 ihtimal veriyorlar bendede olmadi. Tutar mi bisey diyemiyorum nasip ve sans
önce nasip ama bi kriter yokmu yani değerler için benim eşimde problem var bende herşey temiz çıktı

Önce nasip

önce nasip ama bi kriter yokmu yani değerler için benim eşimde problem var bende herşey temiz çıktı
Doktorlar neye gore karar veriyor cok emin degilim bizimde sperm sorunu vardi aşılama önerdiler baska bir doktor bende cikolata kisti oldugu icin aşılama önermesi direkt tüp bebek dedi.senin oyle bir sorunun yoksa insallah aşılama da başarıyı yakalarsiniz. Bide sunu biliyorum ileri hareketli spermin yuzde 40 üzeri olmasi normal deger kabul ediliyor o değerin nekadar altındaysa okadar azalıyor sans

Back