Aşılama yapıldı sperm testi sonucu nasıl lütfen yardım edin 🙁

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
275
88
18
27
Bende pcos var eşim aralık ayında test vermişti hiç bir sorun çıkmamıştı 29 mart'ta aşılama oldum bu değerler ile tutma şansı var mı?

Eklentiler

• 1000016682.webp
    1000016682.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000016685.webp
    1000016685.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 67
Bende pcos var eşim aralık ayında test vermişti hiç bir sorun çıkmamıştı 29 mart'ta aşılama oldum bu değerler ile tutma şansı var mı?
Sperm testinden anlayan var ise yazabilir mi lütfen lütfennn

Çok alakasız olacak kusura bakmayın lütfen ama aşılama için ne kadar ücret ödediniz ve nerede yaptırdınız bilgi verir misiniz acaba ve inşallah hemen pozitif görürsünüz 🫶🏻

Çok alakasız olacak kusura bakmayın lütfen ama aşılama için ne kadar ücret ödediniz ve nerede yaptırdınız bilgi verir misiniz acaba ve inşallah hemen pozitif görürsünüz 🫶🏻
Ücret ödemedim şehir hastanesinde oldum sadece ilaç ve iğne ücreti ödedim inşallah ❤

Yıkama sonrası 12 milyon diyor benim 80 milyon olduğu halde tutmadı 3 aşılama yaptırdım. Benimle beraber girenler tuttu mesela o yüzden bir tane sperm lazım 10 gün yatın yere eğilmeyin uzanmayın yukarıya kuruyemiş tüketin ilaçları düzenli kullanın duphastın verdiler mi

Yıkama sonrası 12 milyon diyor benim 80 milyon olduğu halde tutmadı 3 aşılama yaptırdım. Benimle beraber girenler tuttu mesela o yüzden bir tane sperm lazım 10 gün yatın yere eğilmeyin uzanmayın yukarıya kuruyemiş tüketin ilaçları düzenli kullanın duphastın verdiler mi

Progestron verdiler benim aklıma takılan ileri hızlı hareketi spermin%0 çıkması böyle olunca gebelik ihtimali nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Progestron verdiler benim aklıma takılan ileri hızlı hareketi spermin%0 çıkması böyle olunca gebelik ihtimali nasıl oluyor hiç bilmiyorumHareketsiz
Hareketsiz sperm diye düşünüyorum ben 0 oran da devlet önemsemiyor zaten prosedür gereği yapıyor

Back
X