Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sperm testinden anlayan var ise yazabilir mi lütfen lütfennnBende pcos var eşim aralık ayında test vermişti hiç bir sorun çıkmamıştı 29 mart'ta aşılama oldum bu değerler ile tutma şansı var mı?
Ücret ödemedim şehir hastanesinde oldum sadece ilaç ve iğne ücreti ödedim inşallah ❤Çok alakasız olacak kusura bakmayın lütfen ama aşılama için ne kadar ücret ödediniz ve nerede yaptırdınız bilgi verir misiniz acaba ve inşallah hemen pozitif görürsünüz![]()
Ben de daha dün yaptırdım aşılama siz hangi şehir hastanesinde yaptırdınızÜcret ödemedim şehir hastanesinde oldum sadece ilaç ve iğne ücreti ödedim inşallah ❤
Etlik şehir hastanesindeBen de daha dün yaptırdım aşılama siz hangi şehir hastanesinde yaptırdınız
Ben de Kayseri’de yaptırıyorum inşallah seninki de olumlu olur benimki de senin kaçıncı günün tamEtlik şehir hastanesinde
Progestron verdiler benim aklıma takılan ileri hızlı hareketi spermin%0 çıkması böyle olunca gebelik ihtimali nasıl oluyor hiç bilmiyorumYıkama sonrası 12 milyon diyor benim 80 milyon olduğu halde tutmadı 3 aşılama yaptırdım. Benimle beraber girenler tuttu mesela o yüzden bir tane sperm lazım 10 gün yatın yere eğilmeyin uzanmayın yukarıya kuruyemiş tüketin ilaçları düzenli kullanın duphastın verdiler mi
Cuma akşam 11 iğne oldu cumartesi 11 den sonra da aşılamam oldu inşallah tutarBen de Kayseri’de yaptırıyorum inşallah seninki de olumlu olur benimki de senin kaçıncı günün tam
Hareketsiz sperm diye düşünüyorum ben 0 oran da devlet önemsemiyor zaten prosedür gereği yapıyorProgestron verdiler benim aklıma takılan ileri hızlı hareketi spermin%0 çıkması böyle olunca gebelik ihtimali nasıl oluyor hiç bilmiyorumHareketsiz
Nasıl tam anlamadımHareketsiz sperm diye düşünüyorum ben 0 oran da devlet önemsemiyor zaten prosedür gereği yapıyor