aşılama ve tüp bebek maliyeti hakkında lütfen yardım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
arkadaşlar eşimn sperm haraketi toplam %50

sperm sayısı 52 milyon

hızlı ileri har %15

yavaş ileri har %25

yerinde haraketli % 10

morfoloji %10 (krugere göre ) b endede pcos var klomen işe yaramadı doktor eşinn değerleriyle iğne tedavisi anlamsız olur direk aşılama dedi kararsız kaldık bizde iğnelerle birlikte toplam masraf 1000 liranın üzerine çıkar dedi şansınız %20 dedi aşılama yaptıran arkadaşlar toplam nekadar tuttu masrafınız bukonuda tecrübesiz olduğumdan bilgi sahbi olmak istiyorum pahalımı yoksa uygunmu benm doktorumun dediği fiyat

eşimde 1 yıl bekleelim tüp bebek yapalım diyor ama fiyatlarla ilgili bir bilgimz yok tüp bebek maliyeti aşağı yukarı nekadar tutar

not : rapor çıkartamadık ben 22 yaşındayım 3 yılllık evliyiz ama resmiyette 2 yıl buyaşta ne bu acele derseniz eşim 36 yaşında o erken yaşta bba olsun istiyorum

ayrıca devlet hastanesinde aşılama şartları nelerdir bilgi verin lütfen

belki benim gibi araştıranlara yararrım olsun diye aşıalama maliyetlerini kendim yazayım dedim

3 kutu pregon300 toplam fiyat 800 lira raporla 240 liraya aldım 1 kutu ovitrelle normal fiyat 80 lira raporla 10 liraya aldım ilaca 250 lira ödedim toplamda

hastanede 100 lira muayene 360 aşılama ücreti toplam 460 lira

460+250 =710 ödedimmm toplam hepsine yani aşılamam 710 liraya patladı bana özel hastanede araştıran arkadaşalra yardımcı olmak adına yazayım dediö

Son düzenleme:
asılama ol cnm ..
250 tl oldum baskent üniversitesinde ..
testler yumos takibi vs .. 1 tl tuttu..
asılama % 15 sansın düsük ..
:26:

Eşinin değerleri kötü değil. bence aşılama deneyin tüpten önce.ben 1 kere aşılama denedim özelde ilaçlar dahil 550 e falan gelmişti.hastaneleri arayıp fiyat alın soruşturun devlette daha ucuzdur.zaten eşinin değerleri düşük olmadığından 3 yılı doldursanız bile 2 aşılama olmadan rapor alamazsınız canım.benim bir arkadaşım aşılamayla hamile kaldı eşinim sperm sayısı 13 milyondu hız düşüktü ve hamile kaldı.bizde de erkek infertilitesi var şu an tüp bebek yaptırdık transferimin 4.günündeyim banada dua et olurmu

cvplaırn için teşkkr edrim sanırım sizde problem yok sadece eşinizde var oyüzden büyük itimal siz klomen kullandınız benm iğne kullanmam gerekiyor iğneler zaten 400 lira civarı ondan belki benimkisi dhaa fazla çıkıyordur yinede başka hastanelere de sormak lazım ama devlette yaptıramam benm rahmim arkaya dönük biraz ağrılı oluyormuş rahim ters olunca aşılama ondan korkuyorum devllette anestezi yapmıyorlar

size nekadara mal oldu tüp bebek acaba inşallh en kısa zamanda hamileyim yazarsın buraya kaç yıldır istiyosun inş tutunmuştur bebeğin birde tüp bebek aşamalarından bahsedermisin biraz bana

Bende problem yok fakat eşimin değerleri baya düşük.aşılamayı da iğneyle yaptık fakat aşılamada zaten dozu az kullanıyorsun,oyüzden ben bir tane gonal f bitirdim sadece.aşılamada iğne için rapor alabiliyorsun evlilik yılı önemli değil,özel üniversite hastanelerine git,hem çok pahalı olmuyor hem raporlu yapıyorlar.maliyet dediğim gibiydi işte.bizim biraz karışık hikayemiz,ama 5 yıldır mücadele ediyoruz.bşr düşüğüm var.bu 3.dnemem.raporlu olduğu için özel bir üniversite hastanesinde ilaçlar dahil 2300 tutmuştu fakat şuan dondurulmuş kullandık 1700 dü o da.

Rapor olmazsa 5000 den başlar fiyatlar.ama dediğim gibi eşinin değerleri kötü değil yani bu yüzden 2 aşılama denemeden size tüp bebek için rapor çıkmaz diye biliyorum.

anladım canım teşkkr cvp için allh yardımcımız olsun peki ben raporu üniverste hastanesinden alırsam ordamı yaptırmak zorundayım aşılamayı birde rapor alınca iğnenin nekadarını biz ödüyoruz ne kadarını devlet karşılıyor

canım öncelikle hayırlısını dileyip yola çık ayrıca yaşım küçük diye kafana takma anne olmak istiyorsan ve durumun varsa hemen başla bende rapor almadan başladım tedaviye bize tahliller ve ilaçlarıyla beraber yaklaşık 15 bine patladı ama parayı tek seferde vermedik sadece yumurta toplamaya yakın işlem ücreti olarak dört buçuk bin aldılar bizden .

tşkkr edrm canım cvp için ben hemen yaptırmak istiyorum ama biraz maddi olarak birikim yapmamız lazım 1 yıl kadar ondn sonra olmazsa yaptıracağız

Son düzenleme:
tşkkr edrm canım cvp için ben hemen yaptırmak istiyorum ama biraz maddi olarak birikim yapmamız lazım 1 yıl kadar ondn sonra olmazsa yaptıracağız

canım ben şuna da açıklık getireyim ben altı aydır tedavi görüyordum veçok şükür sonucum pozitif tedaviye başlarken hastane ve doktoruna önem göster iyice araştır ve bu parayı altı ayda taksit taksit ödüyormuş gibi düşün herseferinde tahlil veya ilaç parası istiyorlar ben birde ameliyat geçirdim sende sorun yoksa bu kadar paran gitmez herşey kolay olur .

iyi de canım eşinin değerleri kötü değil ki.Doktor niye öyle söyledi anlamadım

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. 1i kendi yumurtam, 3ü bağışçının yumurtası. bakalım kaç tanesi tutucak. bir taneyede razıyız artık.. 3 gün sonra neticemi alacağım. heyecanlıyızz. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…