Aşılama ve tüp bebek hakkında bilgi

Canım hadi hayirlisiyla inşallah güzel haberlerini alırız beni de yarın için cagirdilar transfere kaç tane kaldığını sormadım üzülüyorum diye ama kabızlık var ya sen de oylemisin

Cok tskl canim. Banada kac tane kaldigini soylememislerdi gidince soylediler. Zaten transfer icin cagirdiklarina gore cok iyi demektir. Bir yada 5 farketmez saglikla insallah bebislerimiz tutunur. Bende kabizlik yok canim. Bi forumda okumustum simdiden caresini bul kabiz icin sicak suda kuru kayisiyi islat ve ye. Sutte iyi kabizlik icin. Allah yardimcin olsun.

Sağol canım kayısı, komposto bide kabak çekirdeği içi yedim geçti çok şükür patliycaktim. 3. Gün embriyosu ama benimkiler 5. Güne kalmayabilir diye transfer edecekler hayırlısı hakkimiza inşallah..

Allahim insallah yuzumuzu guldurur. Ozellikle seni takip edicem hayirli haberlerini bekliyorum canim.

Sağol canım hayırlısıyla inşallah ben de senin güzel haberlerini bekliyorum :)
Merhaba;
Foeumda yeni okuyabildim msjlarınızı.nedir sonuçlarınız inşallah güzel haberler alıcam hepinizden ben hala beklemedeyim.eşimin hazır olmasını bekledim.çok şükür yeni hazır olduk ve bu ay istanbula gitmeyi düşünüyoruz dr Aret KAMAR . Anlattıklarınızdan sürecin hiçte kolay olmadığı anlaşılıyor.Ama isteğimiz arzumuz evlat rabbim isteyen herkese nasip etsin

maalesef sonuç negatifti, transfer gününe döllenen 11 embriyodan 3. güne 3 tane orta kalite embriyo kalmıştı, onlar da tutunamadı. doktor genetik testleri istedi, kromozom uyuşmazlığından şüphelendi, testler çıktı ama doktora göndermedim henüz, sanırım tüp bebek tedavisine olan inancımı kaybettim..

İ
İnancınızı asla kaybetmeyintıp çok ilerlemiş durumda herşeyin çözümü var.Aslında bende ne yaşayacağımı bilmiyorum ama artık evliliğimizde 4. Yıldayız ve çok istiyoruz tabi herşeyin hayırlısı sabır gerekiyor dualarım sizinle aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…