- Konu Sahibi Babyonline
-
Benim 1 saat filan sürdü unutulan galiba :) ama normalde 30-45 dk diye biliyorum
Hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua edelim. Benim de maraton başladı tüp bebeğe başladık bakalım nasıl olacak. İlaçları görünce korktum açıkçası=) Olabilir mi. Bakalım bende ne olacak Tarlusar kullanmaya başladım adet olayım diye ama 15 günü bulacak belli ki .
Hayırlı olsun inşallah iyi sonuclar alırsın . Durumlar nedir şu an nerede başladın? İğnelerin adı nedir ? Gelişme durumu nasıl gidiyor. ? İğneleri kendin mi yapıyorsun?Hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua edelim. Benim de maraton başladı tüp bebeğe başladık bakalım nasıl olacak. İlaçları görünce korktum açıkçası
Teşekkürler hayırlısı olsun inşallah ankarada nova art var oraya gidiyorum menopur ve cetrotid kullaniyorum kendim yapıyorum başkası yapınca daha çok ağrıyor sanki. Daha beklemedeyiz yani :)Hayırlı olsun inşallah iyi sonuclar alırsın . Durumlar nedir şu an nerede başladın? İğnelerin adı nedir ? Gelişme durumu nasıl gidiyor. ? İğneleri kendin mi yapıyorsun?
Anladim, hayirlisi olsun aklina takılan bir şey olursa yaz lütfenTeşekkürler hayırlısı olsun inşallah ankarada nova art var oraya gidiyorum menopur ve cetrotid kullaniyorum kendim yapıyorum başkası yapınca daha çok ağrıyor sanki. Daha beklemedeyiz yani :)
Seninki aşılamadan çok tüp bebeğe benziyorlar eşinden sperm örneğini pazartesi mi alacaklar pekiMrblar arkadaşlar. Bende henüz bugün aşılama oldum. Yurtdışında yaşıyorum. İlk bi hafta promeves diye bı ilac kullandırdı doktor. Sonra ıgne verdı yumurtalar buyuyene kadar ıkı degısık ıgne kullandım. Bugün için randevu verdiler. Anestezıyle bayıltıp aşılama yaptılar yada benim bildiğim bu çünkü fransızcam çok iyi degıl. Gerseyı soranıyorum. Yanlız pazartesı cagırcaklar. Ecografıyle bı işlem yapılcak dendi çok sıkışık olmam lazım mış. Çok merak edıyorum. Çok araştırdım turkıyede kımse anestezıyle aşılama olmuyo. İnşallah rabbim yardım eder
Hayır aynı gün alındı. Ögrendiğim kadarıyla burda aşılama aynı tüp bebek gibi. Bende anlam veremedim. Cuma günü yumurtalarım toplanmış anestezıyle. Carsamba aşılaman olcak dendi. Şuan çok agrım var bır kac gındur gecmedi. Bugün biraz istifra ettim çok korktum.Seninki aşılamadan çok tüp bebeğe benziyorlar eşinden sperm örneğini pazartesi mi alacaklar peki
Tamam işte canım seninki tüp bebek aslında embriyonun yerlestirilme işlemi için aşılama demişler, ağrı kesici kullanıyor musun inşallah geçer ağrıların. Benim de bugun yumurta toplanacak 1 saat filan sonra ben de çok korkuyorum sonrasında ki agridan ama girdik artık bu yola Allah işimizi rast getirir inşallah..Hayır aynı gün alındı. Ögrendiğim kadarıyla burda aşılama aynı tüp bebek gibi. Bende anlam veremedim. Cuma günü yumurtalarım toplanmış anestezıyle. Carsamba aşılaman olcak dendi. Şuan çok agrım var bır kac gındur gecmedi. Bugün biraz istifra ettim çok korktum.
Amin inşallah canım. Çok dikkat et üşütmemeye çalış. Ve kızartma türü yicekler sakın yeme. Rabbim kolaylık versin.Tamam işte canım seninki tüp bebek aslında embriyonun yerlestirilme işlemi için aşılama demişler, ağrı kesici kullanıyor musun inşallah geçer ağrıların. Benim de bugun yumurta toplanacak 1 saat filan sonra ben de çok korkuyorum sonrasında ki agridan ama girdik artık bu yola Allah işimizi rast getirir inşallah..
Sonraki regl de geçmiş olacakmi peki? Doktor ne diyor?Benim kistim regl ile gitmediği için sonraki reglime kaldı.1 ay daha bekle
Boyut olarak küçülmüş, bir dahakin de kalmaz dedi. İlaç filan yazmadı o yüzdenSonraki regl de geçmiş olacakmi peki? Doktor ne diyor?
İyi çok şükür en azından gelişme var sıkma canını güzel olur inşallahBoyut olarak küçülmüş, bir dahakin de kalmaz dedi. İlaç filan yazmadı o yüzden
İnşallah Rapor amacım zaten bu kadar uzaması canımı sıkıyor.İyi çok şükür en azından gelişme var sıkma canını güzel olur inşallah
Vardır bir hayır canım belki hicbiseye gerek kalmadan kendiliğinden olur hiç belli olmaz ümidini kesme sabır..İnşallah Rapor amacım zaten bu kadar uzaması canımı sıkıyor.
Öyle tabii bende ufaktan doktor araştırmalarına başladım rapor geçen doktor ve hastanelere sen neler yaptınVa
Vardır bir hayır canım belki hicbiseye gerek kalmadan kendiliğinden olur hiç belli olmaz ümidini kesme sabır..
Va
Mrb canim. Bugun benim transferim oldu. 6 yumurtam toplanmisti. 3 unu teansfer ettiler. Digerlerini sordum dondurulmuyo dendi. Cok guclu olduklarini soylediler. Cok heucanliyim. Insallah hersey yolunda gider. Bu arada seninde yumurtalarin toplanmisti sen naptin canim. Transferin nezaman merak ettim.
İyi yaptın canım yarın için transfere cagirdilar ama kaç tane kaldığını soylemediler ben de sormadım etkileniyor çünkü :) yalnız kabızlık var normal mi acaba ilaçlardan mi anlamadım.Öyle tabii bende ufaktan doktor araştırmalarına başladım rapor geçen doktor ve hastanelere sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?