Aşılama ve tüp bebek hakkında bilgi

=) Olabilir mi. Bakalım bende ne olacak Tarlusar kullanmaya başladım adet olayım diye ama 15 günü bulacak belli ki .
Hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua edelim. Benim de maraton başladı tüp bebeğe başladık bakalım nasıl olacak. İlaçları görünce korktum açıkçası

Hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua edelim. Benim de maraton başladı tüp bebeğe başladık bakalım nasıl olacak. İlaçları görünce korktum açıkçası
Hayırlı olsun inşallah iyi sonuclar alırsın . Durumlar nedir şu an nerede başladın? İğnelerin adı nedir ? Gelişme durumu nasıl gidiyor. ? İğneleri kendin mi yapıyorsun?

Hayırlı olsun inşallah iyi sonuclar alırsın . Durumlar nedir şu an nerede başladın? İğnelerin adı nedir ? Gelişme durumu nasıl gidiyor. ? İğneleri kendin mi yapıyorsun?
Teşekkürler hayırlısı olsun inşallah ankarada nova art var oraya gidiyorum menopur ve cetrotid kullaniyorum kendim yapıyorum başkası yapınca daha çok ağrıyor sanki. Daha beklemedeyiz yani :)

Teşekkürler hayırlısı olsun inşallah ankarada nova art var oraya gidiyorum menopur ve cetrotid kullaniyorum kendim yapıyorum başkası yapınca daha çok ağrıyor sanki. Daha beklemedeyiz yani :)
Anladim, hayirlisi olsun aklina takılan bir şey olursa yaz lütfen

Mrblar arkadaşlar. Bende henüz bugün aşılama oldum. Yurtdışında yaşıyorum. İlk bi hafta promeves diye bı ilac kullandırdı doktor. Sonra ıgne verdı yumurtalar buyuyene kadar ıkı degısık ıgne kullandım. Bugün için randevu verdiler. Anestezıyle bayıltıp aşılama yaptılar yada benim bildiğim bu çünkü fransızcam çok iyi degıl. Gerseyı soranıyorum. Yanlız pazartesı cagırcaklar. Ecografıyle bı işlem yapılcak dendi çok sıkışık olmam lazım mış. Çok merak edıyorum. Çok araştırdım turkıyede kımse anestezıyle aşılama olmuyo. İnşallah rabbim yardım eder

Seninki aşılamadan çok tüp bebeğe benziyorlar eşinden sperm örneğini pazartesi mi alacaklar peki

Seninki aşılamadan çok tüp bebeğe benziyorlar eşinden sperm örneğini pazartesi mi alacaklar peki
Hayır aynı gün alındı. Ögrendiğim kadarıyla burda aşılama aynı tüp bebek gibi. Bende anlam veremedim. Cuma günü yumurtalarım toplanmış anestezıyle. Carsamba aşılaman olcak dendi. Şuan çok agrım var bır kac gındur gecmedi. Bugün biraz istifra ettim çok korktum.

Tamam işte canım seninki tüp bebek aslında embriyonun yerlestirilme işlemi için aşılama demişler, ağrı kesici kullanıyor musun inşallah geçer ağrıların. Benim de bugun yumurta toplanacak 1 saat filan sonra ben de çok korkuyorum sonrasında ki agridan ama girdik artık bu yola Allah işimizi rast getirir inşallah..

Amin inşallah canım. Çok dikkat et üşütmemeye çalış. Ve kızartma türü yicekler sakın yeme. Rabbim kolaylık versin.

Benim kistim regl ile gitmediği için sonraki reglime kaldı. 1 ay daha bekle

Öyle tabii bende ufaktan doktor araştırmalarına başladım rapor geçen doktor ve hastanelere sen neler yaptın
İyi yaptın canım yarın için transfere cagirdilar ama kaç tane kaldığını soylemediler ben de sormadım etkileniyor çünkü :) yalnız kabızlık var normal mi acaba ilaçlardan mi anlamadım.

Canım hadi hayirlisiyla inşallah güzel haberlerini alırız beni de yarın için cagirdilar transfere kaç tane kaldığını sormadım üzülüyorum diye ama kabızlık var ya sen de oylemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…