Evet doğru 2 aşılama olumsuz sonuçlanırsa rapor çıkıyor. Ben geçen sene Kasımda aşılamaya başladım iğneleri kullandım ama 2. folükül takibimde kendini yumurta zanneden bir kist oluştuğunu ve bu kist büyümeye devam ederse ameliyat gerekebilir dediler. 3. folükül takibimde 3 mm olmuş 5 olursa sorun filan dediler. o yüzden sperm enjekte edilmeden tedavim yarım kaldı. Adetle kist akacak dediler. Adetinde gel dediler ama sonra 57 gün sonra adet oldum. olamadığım zaman zarfında bir kaç defa gittim adet olamıyorum filan sökücü verdiler yine olamadım ee gebelikte yok . Devlet hastanesinde zaten bir gördüğün doktoru bir daha göremiyorsun. Ters doktora denk geldim dedim endişeliyim, adet olamıyorum beni tersledi . çıkış o çıkış dedim daha gelmem ama büyük konuşmuşum. =) 57 gün sonra adet olunca ben direkt tüp bebeğe başladım 1 yumurta alındı oda kalitesiz olduğu için döllenmedi, hüsran yani. Şubat adetimde kürtkçü dükkanına gittim, aşılama için sırf rapor alayım diye . rahim duvarın kalın kist olabilir dediler . hoba adet bitsin 15 gün sonra gel sulu ultrason yapcaz dediler Mart 5 te sulu ultrason oldum. Kist yok dediler zaten şükür yoktu da emin oldular. Ve ben yine geciktim 8 gün. Ne zaman bu hastaneye gitsem ben adet olmakta sıkıntı yaşıyorum. Benim hikayem böyle. Herkes bu dönemi farklı şekilde atlatıyor, geçiriyor. ben psikolojik olarak çok ağır geçiriyorum.. Çift rahim olduğum içi n her yeni doktor benim için eziyet rahim ağzını elle muayene ederek bakıyorlar.
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
yumurta toplamaya giderken sanki sezaryana gider gibi gittim. o kadar umutluydum ama kapılar birbir kapandı.
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Ben senin yerinde olsaydım ikinci aşılamayı da yaptırır öyle tüp bebeğe geçerdim. Rapor ile hem daha uyguna yaptırırsın, hemde daha çok yaptırma şansın olur. Ben keşke sabır etseydim de rapor ile gitseydim tüp bebeğe diyorum.