- 14 Temmuz 2016
- 57
- 50
- 38
- 30
- Konu Sahibi yesilli asena
-
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah tutmuştur yakın zamanda güzel haber verirsin inşallah
ben kocaeli deyim özel yüzyıl hastanesi diye bir hastane var eşim labaratuar a sperm yıkama işlemi için 400 tl ödedi ben aşılama için 200 tl ödedim ama zaten 95 tl si muayne ücreti konrol süresinde olsaydım 105 lira ödeycektim toplam 600 tl ödedikİnşallah tutar canım aşılama nerde yaptırdın ve tam ücreti ne oldu acaba sana
Morfoloji düşük canım en az 4 olmalı eşin ürolojiye bence görünsünMerhabalar sperm sonucu yorumlayabilirmisiniz
Gidiyo zaten canim da doktora 4 aydir bu 3. Suan askerde oldgu icin gorusemedik sonucuMorfoloji düşük canım en az 4 olmalı eşin ürolojiye bence görünsün
üzülme canim vakti vardır bu ay olur inşallahtekrar merhaba arkadaşlar maalesef ilk aşılamam tutmadı adetim yine gününü şaşmadan geldi oldu zaten umudum yoktu ama çoook üzüldüm açıkcası 2 gündür ağlayıp duruyorum
Merhabalar inşallah bu denemenizde olur bende martta tedaviye başlamayı düşünüyorum.bende dört yıllık evliyim.sonucları yaz lütfen bize de umut olur inşallahmerhaba arkadaşlar dün 2. aşılamamı yaptırdım inşallah bu sefer tutar bu ay tanışma yıldönümümüz eşim ile önümüzdeki ayda da doğum günüm var inşallah olurda rabbimin güzel hediyesi olur bana
merhaba arkadaşlar dün 2. aşılamamı yaptırdım inşallah bu sefer tutar bu ay tanışma yıldönümümüz eşim ile önümüzdeki ayda da doğum günüm var inşallah olurda rabbimin güzel hediyesi olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?