Aşılama aşılama ve tedavi süreçlerim1

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yesilli asena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
57
50
38
30
arkadaşlar merhaba; bu forumu benim gibi sağda solda bir umut arayanlar için açıyorum sizinle tecrubelerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim çünkü günümüzde hamile kalmak gerçekten zorlaştı durum şöyle ben 2 buçuk yıllık evliyim evliliğimizin başından beri hiç korunmadık bebeğimiz olursa güzel olurdu ama illa olacak diye kafamıza takmamıştık eşimde bende çalıştığımızdan sanırım biraz ihmal ettik arkadaşlar 1 yılı geçik bir süre sonra doktora gittik çünkü hala bir bebeğimiz olmamıştı tabi o bir senede her ay bir umutla yapılan testler ve hüsranları anlatmıyorum bi kaç kez yaptım baktım gerçekten üzülüyorum bıraktım ne zaman adetim 3 gün gecikir o zaman yaparım diye karar verdim kendi kendime neyse doktora gittik doktor ultrason ile yumurtalıklarıma baktı ve bir kaç kan testi yaptırmamı istedi eşimden de sperm testi tabi sonuçlar karşısında bende bir sorun olmadığı ve eşimin sperm hareketliliği ve sayısı az olduğunu söyledi eşimi üroloji doktoruna yönlendirdi eşimin gittiği doktor varikosel olmadığını söylemiş ama acele etmeyin daha yaşınız genç olur akışına bırakın demiş ne saçmalık ki 1 seneyide ha olur hala olacak ile geçirdik geçen uzun zamandan sonra eşim bir doktora daha gitti oda hareketliliğin kalitenin düşük olduğunu vereceği ilaçlarla 3 ay kullan yükselirse yükselir yükselmezse tüp bebek demiş neyse eczaneye gittik allahın takdiri işte adam o kadar baştan savma ki reçeteyi bile girmemiş ilaçları alamadık bu böyle olmaz dedim kendi kedime ve özel bir hastanede oldukça övülen sağdan soldan duyduğum bir doktora kendim için randevu aldım

daha sonra diğer hastanelerde yaptırdığımız sonuçlar ile birlikte doktorun yolunu tuttuk doktorum tekrar yumurtalıklarıma baktı ama diğer testlere dayanarak sizden tekrar tahlil vs isteyip sizi boşuna oyalamayacağım dedi eşimin spermlerinin %90 oranın da kötü olduğunu söyledi milyonlarca sperm var ve bize 1 tane sağlıklı sperm lazım dedi ben yeterince geç kaldığınızı düşünüyorum 3 kez aşılama hakkın var bunları deneyelim sonrasında eğer istediğimiz gibi olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi yapılan kontrol sonrasında adetimin 3. günü beni muayne için çağırdı, gittiğimde tekrar yumurtalıklarıma bakıp adetin 5. gününde başlamam için şu mavi kutulu klomenden verdi hap zaten sabah akşam ve 5 günlük bitince ara tekrar görüşelim dedi klomen hap bitti 1 gün sonrasına tekrar gittim muayne için yumurtalıklarım oldukça olgunlaşmıştı hele bir tanesi için nal gibi olmuş maşallah ilk tedavide bunu yakalamamız çok güzel diye bilgi verdi ve bana bir tane reçete verdi çatlatma iğnesi muayne olduğum gün 22/12/2018 cumartesi çatlatma iğnesini de aynı günün gecesine verdi yani cumartesi gecesi saat 11,45 gibi iğneyi vuruldum bu arada ilkini koldan tutmazsa diğer ikisini göbekten yapacaklarını söylediler bu arada iğne fiyatı 100 tl idi . pazartesi günü (24/12/2018) eşimden sperm alıp laboratuar ortamında yıkaması sağlanıp yıkamadan sonra oluşan sonuçlarda aşılama yapılacağını söyledi hiç iyi sperm kalmazsa direk tüp bebeğe geçecektik neyse yıkama işlemi için eşimden 400 tl bi ücret alınmış yıkama işleminden sonra 5 milyon iyi sperm kalmış ve ilk aşılamam gerçekleşti 5 dakikalık bir tedavi gerçekten sadece rahim duvarından geçerken çok azıcık minicik bir acı hissettim aşılamadan sonra yarım saatlik bi dinlenme yaptırdılar hiç kalkmadım bugün 4. gün ne olacak bilmiyorum ama hayırlısı ile bekliyorum sonucu 2 hafta sonra belli olacak adetin gecikirse hemen test yap dedi nedense içim kıpır kıpır değil olmayacak gibi hissediyorum gerçi umutlanmakta istemiyorum arada derede öyle işe gidip geliyorum çok fazla kafama takmadan affedin uzun oldu ücretleri de size bilgi amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın duygu ve düşüncelerimi süreçleri aktarmaya devam edeceğim hoşkalıııııın :)

İnşallah tutmuştur yakın zamanda güzel haber verirsin inşallah

İnşallah tutar canım aşılama nerde yaptırdın ve tam ücreti ne oldu acaba sana
ben kocaeli deyim özel yüzyıl hastanesi diye bir hastane var eşim labaratuar a sperm yıkama işlemi için 400 tl ödedi ben aşılama için 200 tl ödedim ama zaten 95 tl si muayne ücreti konrol süresinde olsaydım 105 lira ödeycektim toplam 600 tl ödedik

Merhabalar sperm sonucu yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• 55088BBA-48C6-473D-AFAD-382DE8285957.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 146
tekrar merhaba arkadaşlar maalesef ilk aşılamam tutmadı adetim yine gününü şaşmadan geldi oldu zaten umudum yoktu ama çoook üzüldüm açıkcası 2 gündür ağlayıp duruyorum

merhaba arkadaşlar dün 2. aşılamamı yaptırdım inşallah bu sefer tutar bu ay tanışma yıldönümümüz eşim ile önümüzdeki ayda da doğum günüm var inşallah olurda rabbimin güzel hediyesi olur bana

Merhabalar inşallah bu denemenizde olur bende martta tedaviye başlamayı düşünüyorum.bende dört yıllık evliyim.sonucları yaz lütfen bize de umut olur inşallah

inşaalh bu sefer bebegını kucagına almak nasıp olur.transfer sırasındaki işlem can acıtıyormu.ben cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…