Aşılama AŞILAMA VE SİGARA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nisanur_34

NİSANUR
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
324
408
47
MERHABA GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI
SİGARA İÇTİĞİ HALDE AŞILAMA YA DA TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALAN VAR MI ?
BU KONU HAKKINDA DOKTURUNUZUN SİZE YAPTIĞI ÖNERİLER NELER ?
KİMİ DOKTOR AZALTMAK YETER DERKEN BENİM DOKTOR 3 AY ÖNCEDEN BIRAKMALISIN DEDİ
NE MÜMKÜN AZALTABİLİYORUM SADECE AKLIMDAN DA ATAMIYORUM
HAMİLE KALIRSAM BIRAKIRIM GİBİ GELİYOR ANCAK ŞU AŞAMADA STRESİMİ DE ATAMIYORUM
AZ DA OLSA İÇME İHTİYACI DUYUYORUM LÜTFEN TECRÜBESİ OLANLAR YORUM YAPIP BENİ RAHATLATSINLAR
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Canim merhaba.. ben aşılama yaptırdim su an daha erken 4.gundeyim ama doktorum herhangi bisey demedi sormadi bile iciyo musun diye. Belki icmemem gerekiyor ama her zamankinden daha cok iciyorum sanki :)) valla bu kadar strese alkole baslamadigimiza sukretsinler.kolay degil sonucta yasadiklarimiz.. sen asilama yaptirdin mi ?

Merhaba canım aşılama için iğneleri vuruluyorum henüz bu stres çok kötü çeken bilir bizim gibi ben de aşılama.%15 ihtimal diye çok ümitli değilim 2 aşılama tutmazsa Dr. Tüp Bebek dedi hakkimizda hayırlısı olsun İNŞAALLAH aman çoğaltma iyiliğin için dün 3. İğneyi oldum ve dün çok gerile gerile 3 tane sigara içtim ama kendimi kasiyorum stresli oluyorum icmeyince nasıl bırakacağım bilmiyorum hamis kalınca : )
Allah büyük cabalarimizi boşa cikarmasin Rabbim Amin

HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN İNŞ TUTAR AŞILAMAN HAYIRLISYLA BEN 21 EKİMDE AŞILAMA YAPTIRDIM TUTTU ŞİMDİ 8 HAFTALIK GEBEYİM VE SİGARAYI BIRAKAMIYOM AMA SEN İNŞ BIRAKIRSIN DOKTOR EN AZINDAN KENDİNE BELLİ SINIR KOY DEDİ YAPABİLİRİM İNŞ

Amin İnşaAllah bakalım sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun tamamına ersin Allah kucağınizda Göstersin yaşınız kaç bu da önemli ben çok gec kaldım bu iş için

kesinlikle ben sana birşey söylim ben geçenlerde hastaneye gittim gebe pol numara aldım sıram geldi içeri girdim bir tane kadın var içerde kadının yaşı 50 ye yakın ben yanlış girdi içeri herhalde diye düşündüm baktım muayneye gelmiş kadın doktor yatın masaya dedi ultrasona baktı 18 haftalık gebesiniz dedi ne zaman ögrendim gebeligini dedi yeni ögrendim dedi yani diyecegim rabbim istedigi için oluyo hayatta herşey

Çok güzel bir örnek bu benzerlerini duydum ama aşılama ile ihtimal düşük diye endişe duydum ancak mecburen bu yolu denemem gerekti gün sayıyorum test için Allah tan hayırlısı hepimiz için :)

bende senin gibiydim sonucu ögrenmeye gderken hiç gidesim bile yoktu çok umutsuzdum tutmadı diye nede olsa tüp bebege geçecem diye düşünüyodum sonucu ögrendigimde uzun süre tepki veremedim şaşkınlıktan rabbim sanada nasip etsin

Amiiiin büyük moral verdiniz çok teşekkür ederim Allah razi olsun kimseyi evlatsiz bırakmasın İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…