aşılama ve rahim duvarı inceliği

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
merhaba hocam ben cansu pcos var bende 3 yıllık evliyim adetlerim ilaçsız olmuyor 6ay klomen denedik fayda etmedi puregon 300 kullandım ve aşılama oldum aşılamam tuttu fakat keseyi görmeden ağustos ayında düşük yaptım
düşük kanamam 60 gün sürdü buna bağlı rahim duvarımda incelme oldu şuan adetimin 13.günü ve rahim duvarım 4 mm olarak ölçüldü ( yumurtlama yok buarada)
gelecek ay (gelecek aydan kastım aralığın ilk haftası) tarlusal la adet olup aşılama için tedaviye başlamayı düşünüyorum rahim duvarımın incelmesi aşılamamı olumsuz etkilermi
yani gelecek ay erkenmi yoksa 1 aydaha beklemelimiyim
iğne tedavisiyle yumurtam gelişince rahimduvarımda kalınlaşırmı cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar ; Rahim iç zarı inceliği tanısı adetin 6-12. günlerinde usg ile değerlendirilerek konulur.Ve ince olarak değerlendiriliyor ise deneyimli ellerde histeroskopı denılen kamera sıstemi ile girilerek inceliği yaratan sebep araştırılmalıdır. 3 yıl evlilik ,6 kez klomen tedavisi ve aşılama neticesinde sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilememesi nedeni ile size yüksek gebelik oranı verecek tüp bebeğe geçilmesi faydalı olucaktır. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…