Aşılama ve pcos

hanim hanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
88
7
16
21
Üç senedir çocuk istiyoruz çokça hastane, ilaç vs kullandım. Pcos var ve yumurtalarım gelişmiyor. Geçen ay hsg oldum. Daha önce klomen kullandım cevap vermedi. Bu ay letu kullandım. Yumurtalarım için doktor takibindeyim. Bu ay çokça gittim en son bugün gittiğimde 13 mm civarında kalmış. Doktor ümidim yok ama pazartesi günü tekrar bakalım, yine gelişmediyse gelecek ay aşılamaya geçelim dedi.
Bu tedaviler için çok fazla masrafa girdiğimiz için ve aşılamaya nedensizce hiç gönlüm olmadığı için gitmek istemiyorum. Tedaviyi artık bırakmayı düşündüm ama son bir ay daha yumurta takibine mi devam etsem diye düşündüm. Şuan 13 mm daha gelişir mi bilmiyorum.

Ne yapmalıyım bilmiyorum, moralim çok bozuk. Bütün gün hiç yataktan çıkamadım. Bu durumu yaşayanlar var mı teselli olabilecek???

Bende de pcos var geç yumurtluyorum döngümün 19. Veya 20. Gunu geçen ay bende yumurta takıbı yaptırdım benım 8mm di ve bir yumurtam vardı doktor banada belki bi ümit bu yumurta buyur dedı ve 20mm oldu catlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı… aşılama bana da mantıklı geliyor aslında ve tüp bebek kadar pahalı değil sanırım birde eşiniz muayne olsun mutlaka benim eşimde de sperm hareketliliği yavaş o da takviye kullanıyor

Bende de pcos var geç yumurtluyorum döngümün 19. Veya 20. Gunu geçen ay bende yumurta takıbı yaptırdım benım 8mm di ve bir yumurtam vardı doktor banada belki bi ümit bu yumurta buyur dedı ve 20mm oldu catlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı… aşılama bana da mantıklı geliyor aslında ve tüp bebek kadar pahalı değil sanırım birde eşiniz muayne olsun mutlaka benim eşimde de sperm hareketliliği yavaş o da takviye kullanıyor
Yumurtanız ne kadar zamanda 8 den 20 ye çıktı?
Eşimde kaç sefer muayene oldu onda hiçbir sorun yok

Ya iyi büyümüş. Benim bu kadar sürede 3 mm bile büyümüyor. Takviye olarak sadece jinopol vermişti bana :(
Her ay yumurtlama olmuyor zaten belkı oyle bı zamana denk geldı birde tamamen pskolojık Gercekten akışına bırakmayı öğrenebilsek zaten kendiliğinden olucak

Her ay yumurtlama olmuyor zaten belkı oyle bı zamana denk geldı birde tamamen pskolojık Gercekten akışına bırakmayı öğrenebilsek zaten kendiliğinden olucak
Bu ay letu kullandım yunurtlamalar var sol kasığımda ama gelişmiyorlar.
Evet doğru söylüyorsunyz stres çok etkiliyor. Çok rahattım bugüne kadar ama bugün artık tamamen düştüm :(

Hepimiz için hayır olsun 🌸

Bu ay letu kullandım yunurtlamalar var sol kasığımda ama gelişmiyorlar.
Evet doğru söylüyorsunyz stres çok etkiliyor. Çok rahattım bugüne kadar ama bugün artık tamamen düştüm :(

Hepimiz için hayır olsun 🌸
Hiç üzülme canım benım bir arkadasımın amh değeri 0.006 gibi bir rakamdı ve tüp bebek bile imkansız dendi ama kendiliğinden hamile kaldı o yüzden sıkma canını akışına bırak

Back
X