• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve Çocuk Tedavisi Görenler Ve Sonuç Bekleyenler

dtkoca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
91
91
38
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz? Yumurta takibi ve sonucu ? Paylaşalım ki fikir olsun arkadaşlar.

Kasiklarimda ağrı ve sancı var biraz. Dün daha çoktu ama bugün hafifledi çok şükür. Normal geliyor aslında. Sonucta bir uygulama oluyor, olabilir diye düşünüyorum. Senin ağrın var mi? Bu arada aramizda bir gün var ortalam ayni vakitlerde sonuçlanacak. Insaallah hayırlı haberler alırız.

Belimde ve kasıklarımda var.Doktorum 25 aralıkta kan tahlili yaptır dedi.inşallah.

Günaydın arkadaşım senin ilk denimen mi?Ben ilk defa yaptırdım.7 yıllık evliyim.normal yolla çocuğum olmadı.Hiçbir problemde yok.tahlillerimiz temiz çıktı.Tedavim yarım kalmasın diye 7ay önce işten ayrıldım.Hayattan tek beklentim hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak.nasibimizde varsa olur.hayırlısı bakalım .inşallah olur.Allah'ım duy sesimizi....

Evet canim benimde aşılama olarak ilk denemem. Bende 6 yıllık evliyim. Ilacla bir süre tedavi gördüm. Olmadı. PKO'luyum. Bir sorun görünmüyor yani sebebi bilinmeyen infertilite. Şimdi aşılama yapan başka bir doktora gidiyorum. Ilk gittigim ayda aşılama olmadı. Doktor ilk ay normal yolla tavsiye etti.( tabi ki ilaç ve iğneleri kullanarak) Bence iyi de oldu. Herkesin bünyesi farkli, ilaclara verdiği tepki farkli. Bunu görmüş süreci takip etmiş oldu. Bana "senin biraz farklı ilerliyor ona göre hareket edeceğiz" dedi. Bu ikinci ayım. Yumurtam büyüdü bu ay. Herşey olumlu oldu çok şükür. Böylece ilk denemem oldu. Şimdi bekliyorum.
Uzun zaman ugrasinca heyecan olayina biraz alisiyor insan. Daha sakin bekliyor. Elbette ki umutla bekliyorum bende. Ama hemen tutmayabilirde. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ama önemli olan ilerleyiş. Eger olumlu ilerliyorsa Rabbim nasip edecektir inşaallah. Dualar en güzeli. Inaniyorum hayırlı vakti bekliyor. O da gelecektir elbet. :) :KK68::KK200:

İnşallah canım.bende iki senedir tedavi görüyorum.ilk doktorum çok uzaktaydı.gidip gelmekte sorun yaşıyordum.tedavim yarım kaldı.ikinci doktorumda sil baştan başladı.çok şükür iyi gidiyor.sabır çok önemli.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

Mrb canım.özel hastanede.60 tl muayene.25 günde 5 kez gittim.iğneler raporlu 190 tl.ilaçlarım 45 tl.aşılama 700 tl.

Bende ayda ortalam 5 defa gidiyorum. Iki defa 50'şer TL ücret ödüyorum. Hormon testleri oldu onlar biraz yüksek geldi. Ama zaten tek seferlik oluyor. Eksik olduğu için benim. Menogon iğne 145 tl. Femara'da sanırım 120 tl civarı olmasi gerek. Femara zaten üç tablet. Üç ay gidiyor. Aşılamayada 300 tl ödedim. Aslında devlet hastaneleride çok iyi . Ben orada başlamıştım. Ama evime çok uzak. Mecburen ailemin yaninda kalıyordum. Oradan bile uzak oluyordu. 1 ay sürüyor sonuçta süreç. Evden uzak kaliyordum sürekli. Ve tekrar başlıyor. Bulunduğum yerde hastane değişti ve aşılama yapan bir doktor geldi. Yol ücretimle ayni paraya geldi asilama parasi. Zaten ilaclari aliyorsun. O yüzden özele gidiyorum. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. :)

Merhaba 12 Aralıkta ilk aşılamamı oldum. 25 gün boyunca gonal f kullandim ve sonunda yumurtalarimdan biri 20mm diger 13 mm olabildi. yikama isleminden sonra 50 milyon spermle aşılama yapıldı. evliligimde 5. yılıma girdim ve suan umutlumuyum hic bilmiyorum.. bir kac gune kadar ne agrim ne sancim vardi bugun asilamamin 8. gunu ve kasiklarim belim beni olduruyor. yururken bicak gbi saplandigini hissediyorum. asilamadan snra kullanmam gereken crinone jel devam ediyorum. bu jel bende mantar mi yapti yoksa mantar vardi da bu ilac mi sokuyor bilmiyorum ama yogun sekilde beyaz pütürlü akıntim var. romatizmali gbi bacak agrilari cekiyorum goguslerime el degmiyor bile inanilmaz bir aci var. Rabbim hepimizinde kucagini doldursun kizlar

Evet canim benimde aşılama olarak ilk denemem. Bende 6 yıllık evliyim. Ilacla bir süre tedavi gördüm. Olmadı. PKO'luyum. Bir sorun görünmüyor yani sebebi bilinmeyen infertilite. Şimdi aşılama yapan başka bir doktora gidiyorum. Ilk gittigim ayda aşılama olmadı. Doktor ilk ay normal yolla tavsiye etti.( tabi ki ilaç ve iğneleri kullanarak) Bence iyi de oldu. Herkesin bünyesi farkli, ilaclara verdiği tepki farkli. Bunu görmüş süreci takip etmiş oldu. Bana "senin biraz farklı ilerliyor ona göre hareket edeceğiz" dedi. Bu ikinci ayım. Yumurtam büyüdü bu ay. Herşey olumlu oldu çok şükür. Böylece ilk denemem oldu. Şimdi bekliyorum.
Uzun zaman ugrasinca heyecan olayina biraz alisiyor insan. Daha sakin bekliyor. Elbette ki umutla bekliyorum bende. Ama hemen tutmayabilirde. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ama önemli olan ilerleyiş. Eger olumlu ilerliyorsa Rabbim nasip edecektir inşaallah. Dualar en güzeli. Inaniyorum hayırlı vakti bekliyor. O da gelecektir elbet. :) :KK68::KK200:

Canim test günün ne zaman , aşılamanın kaçıncı günündesin ve ne gibi belirtilerin var bahsedebilirmisin acaba?:KK23:

gokcemmm23 Canim öncelikle seninde aşılaman hayırlı olsun inşaallah. Bende 13 Aralık'ta aşılama oldum. Ilk günün akşami çok ağrım oldu ama onun tedaviden dolayi olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bir ara çok ağır olmasada belirgin bir bel ağrısı hissettim. Ama bunun dışında bir belirtim yok. Hatta hiç yok diyebilirim. Her beden farklı tepki verebiliyor tabi. Ama ilk denemede de illa ki hemen tutar diye de düşünmüyorum zaten. Hayırlısı olsun inşaallah. Pko olduğu için düzensiz oluyor benim. O yüzden tam şu gün olur diyemiyorum ama 25 Aralık'tanda önce test yapmayi düşünmüyorum pek. Ortalama bir aylık sürece geliyor. Birde benim birkaç sefer adetimden yaklaşık 1 hafta önce ağrım olmuştu kasiklarimda. Geçen günde aynı şekil kasiklarimda ağrı oldu. Sanki adet olacakmisim gibi geliyor bana. Ama bakalim yaniltadabilir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Umarım hayirli haberler aliriz.
Seninde benden bir gün önce olmuş asilaman. Üstelik kesin olmasada belirtin var. Ne güzel. :) Neredeyse hepimizin aynı. Ortalama ayni günlerde belli olacak. Şimdi heyecanlandim. :) Sizdende haber bekliyorum muhakkak.

gokcemmm23 Canim öncelikle seninde aşılaman hayırlı olsun inşaallah. Bende 13 Aralık'ta aşılama oldum. Ilk günün akşami çok ağrım oldu ama onun tedaviden dolayi olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bir ara çok ağır olmasada belirgin bir bel ağrısı hissettim. Ama bunun dışında bir belirtim yok. Hatta hiç yok diyebilirim. Her beden farklı tepki verebiliyor tabi. Ama ilk denemede de illa ki hemen tutar diye de düşünmüyorum zaten. Hayırlısı olsun inşaallah. Pko olduğu için düzensiz oluyor benim. O yüzden tam şu gün olur diyemiyorum ama 25 Aralık'tanda önce test yapmayi düşünmüyorum pek. Ortalama bir aylık sürece geliyor. Birde benim birkaç sefer adetimden yaklaşık 1 hafta önce ağrım olmuştu kasiklarimda. Geçen günde aynı şekil kasiklarimda ağrı oldu. Sanki adet olacakmisim gibi geliyor bana. Ama bakalim yaniltadabilir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Umarım hayirli haberler aliriz.
Seninde benden bir gün önce olmuş asilaman. Üstelik kesin olmasada belirtin var. Ne güzel. :) Neredeyse hepimizin aynı. Ortalama ayni günlerde belli olacak. Şimdi heyecanlandim. :) Sizdende haber bekliyorum muhakkak.

Ya evet bende şuan aranıza katıldıgima cok mutlu oldum. birer gun arayla guzel mujdeli haberler almak dilegiyle insallah. malesef ki bende picos illetinden yana dertliyim.
Zaman gecmek bilmiyor aşılamam yuzunden işime de ara verdim insallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz haberleşelim :dua::KK200:

Back