Ben oldum 18 Ağustos ta aşılama biraz sancı oluyor ama anlık geçiyor hemen bitince yarım saat dinlendirip gönderiyor doktor bu gün iş yapma dinlen yarın normal hayatına devam edebilirsin denize bile girebilirsin dedi sakin ol stres yaparsan olacağı varsada olmaz .Merhaba ben de 34 yaşındayım 1 yılım doldu Haziran'da , bende hiçbir sorun yok eşimde de az sperm canlılığı düşük ,aşılama için şu an tedavi sürecindeyim 22 Ağustos çatlatma iğnesini vuracağım rabbim nasip ederse ve 23 Ağustos aşılama günüm.Su anda hiçbir bilgim yok ve baya stresli zamanlar geçiriyorum bu yola girdim ama başka sorunlar olduğu için korkuyorum aşılama surecimin tutmamasi gibi bir şey olursa diye,sizden öncelikle tecrübeli olanlarinizdan acil bilgi istiyorum l.Baska soracak kimsem de yok.Asilamasi tutanlar ne yaptılar ne yediler neye dikkat etti ne gibi dualar ettiler nolur arkadaşlar bana da bir yol gosterir misiniz? Buna çok ihtiyacım var inanın eşimle gerçekten çok istediğimiz bişi ama nasip ve bu tedavi surecimde sürekli yolculuk yapmam gerekiyorannemin hastalığı dolayısıyla lütfen bana içimi ferahlatacak bir şeyler yazar mısınız bir tavsiye bir yol yöntem ne olursa arkadaşlar çok ihtiyacım var manevi olarak iyi şeyler duymaya
Kuzucum öncelikle moralini yüksek tut, bebeğine kavuştuğunu hayal et. Tutması için yapılacak benim bildiğim birşey yok. İki aşılama oldum malesef tutmadı. Aşılamanın normal birliktelikten farkı yok, doktorun önerdiği ekstra bir durum da olmuyor. OMEGA içmeyi ihmal etme.Merhaba ben de 34 yaşındayım 1 yılım doldu Haziran'da , bende hiçbir sorun yok eşimde de az sperm canlılığı düşük ,aşılama için şu an tedavi sürecindeyim 22 Ağustos çatlatma iğnesini vuracağım rabbim nasip ederse ve 23 Ağustos aşılama günüm.Su anda hiçbir bilgim yok ve baya stresli zamanlar geçiriyorum bu yola girdim ama başka sorunlar olduğu için korkuyorum aşılama surecimin tutmamasi gibi bir şey olursa diye,sizden öncelikle tecrübeli olanlarinizdan acil bilgi istiyorum l.Baska soracak kimsem de yok.Asilamasi tutanlar ne yaptılar ne yediler neye dikkat etti ne gibi dualar ettiler nolur arkadaşlar bana da bir yol gosterir misiniz? Buna çok ihtiyacım var inanın eşimle gerçekten çok istediğimiz bişi ama nasip ve bu tedavi surecimde sürekli yolculuk yapmam gerekiyorannemin hastalığı dolayısıyla lütfen bana içimi ferahlatacak bir şeyler yazar mısınız bir tavsiye bir yol yöntem ne olursa arkadaşlar çok ihtiyacım var manevi olarak iyi şeyler duymaya
Tutacağı varsa her türlü tutuyor. Umarım ilk denemende güzel haberinizi alırsınız kuzum. Aşılama öncesi üç-dört gün spermin dinlenmesi lazım. Bunu doktorunuz da söylemiştir ama ben de ekleyeyim. Cinsel perhiz öneriyorlar 3 gün civarı.Merhaba ben de 34 yaşındayım 1 yılım doldu Haziran'da , bende hiçbir sorun yok eşimde de az sperm canlılığı düşük ,aşılama için şu an tedavi sürecindeyim 22 Ağustos çatlatma iğnesini vuracağım rabbim nasip ederse ve 23 Ağustos aşılama günüm.Su anda hiçbir bilgim yok ve baya stresli zamanlar geçiriyorum bu yola girdim ama başka sorunlar olduğu için korkuyorum aşılama surecimin tutmamasi gibi bir şey olursa diye,sizden öncelikle tecrübeli olanlarinizdan acil bilgi istiyorum l.Baska soracak kimsem de yok.Asilamasi tutanlar ne yaptılar ne yediler neye dikkat etti ne gibi dualar ettiler nolur arkadaşlar bana da bir yol gosterir misiniz? Buna çok ihtiyacım var inanın eşimle gerçekten çok istediğimiz bişi ama nasip ve bu tedavi surecimde sürekli yolculuk yapmam gerekiyorannemin hastalığı dolayısıyla lütfen bana içimi ferahlatacak bir şeyler yazar mısınız bir tavsiye bir yol yöntem ne olursa arkadaşlar çok ihtiyacım var manevi olarak iyi şeyler duymaya
Amin insBende 1 kere oldum aşılama ağır şeyler kaldırma güzel beslen ve kabız olmamaya çalış lütfen güzel haberlerini alırız inşallah
Kuzum çatlatma iğnesinin etkisi o.. benim sol memişimden yeşil sıvı geliyor (ömrümde ilk) prolaktin yüksekliğinden oluyormuş, geçmişinde kanser atlattığım için bu tür bir sağlık sorunum vardı şuan 2. Aşılamada bu sorunum yinelendiKızlar 5. Gün ve giguz ağrım var bu ne demek acaba uçları ağrıyor adet öncesi gibi değil progestan mi yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?