Ben butun hamilelik belirtilerini yasamistim ve negatif sonuclanmisti. Iki kere yaptirdim ikisi de ayni sekilde oldu. Belirtilere takilma o yuzden. Ilaclarin etkisi de olabiliyor bazi seyler. Progestan bende hep gogus hassasiyeti yapardi meselaKızlar aşılamanın 13 günü belirtileriniz nelerdi yarın14.günüm test yapcağım stresliyim sizleri belirtileri nelerdi
Ben bildiğin adet olucam sanıyordum adet sancısı vardı ve ayaga kalktıkca kasıkta batmaKızlar aşılamanın 13 günü belirtileriniz nelerdi yarın14.günüm test yapcağım stresliyim sizleri belirtileri nelerdi
Ay zaten çok ağrılı geçen bir süreç benim ilk aşılama. O yüzden hiç bişi pozitife yoramıyorum ama inşallah Rabbim nasip ederBen butun hamilelik belirtilerini yasamistim ve negatif sonuclanmisti. Iki kere yaptirdim ikisi de ayni sekilde oldu. Belirtilere takilma o yuzden. Ilaclarin etkisi de olabiliyor bazi seyler. Progestan bende hep gogus hassasiyeti yapardi mesela
Benim de öyle aynı namaz bile ayakta kılamıyorum hep oturarak. Sonucunuz ne çıktı pekiBen bildiğin adet olucam sanıyordum adet sancısı vardı ve ayaga kalktıkca kasıkta batma
pozitif canım hamileyimBenim de öyle aynı namaz bile ayakta kılamıyorum hep oturarak. Sonucunuz ne çıktı peki
Ya çok sevindimpozitif canım hamileyim
benim bu 4.aşılamam 2.de pozitif oldu bebeğimin kalbi durdu bu 4.de tuttu aşılama sonrası 15-16.günü yaptım testi çıktı erken olabilir kuzumYa çok sevindimAllahım darısı bana bide ben 10.gün test yaptım negatif ti o bugün 14.gün yinede umutluyum öyle bişi yaşadın mı
Geç döllen me mi oldu sizin :)benim bu 4.aşılamam 2.de pozitif oldu bebeğimin kalbi durdu bu 4.de tuttu aşılama sonrası 15-16.günü yaptım testi çıktı erken olabilir kuzum
galiba biraz öyle olduGeç döllen me mi oldu sizin :)
Kan verdin mi canım ne oldu sonucun?Kızlar aşılamanın 13 günü belirtileriniz nelerdi yarın14.günüm test yapcağım stresliyim sizleri belirtileri nelerdi
Sabah kan verdim canım ama sonuçlar düşmedi sisteme bende idrar testi yapmaya korkuyorum ama sabaha kadar düşmezse mecbur sabah idrar testi yapacağım stresim iyice arttıKan verdin mi canım ne oldu sonucun?
Saglik ocağında mi verdinSabah kan verdim canım ama sonuçlar düşmedi sisteme bende idrar testi yapmaya korkuyorum ama sabaha kadar düşmezse mecbur sabah idrar testi yapacağım stresim iyice arttı
Evet canımSaglik ocağında mi verdin
Hayırlı olsunnnpozitif canım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?