Aşılama test

kaderks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
14
5
1
24
Kızlar aşılamanın 13 günü belirtileriniz nelerdi yarın14.günüm test yapcağım stresliyim sizleri belirtileri nelerdi

Kızlar aşılamanın 13 günü belirtileriniz nelerdi yarın14.günüm test yapcağım stresliyim sizleri belirtileri nelerdi
Ben butun hamilelik belirtilerini yasamistim ve negatif sonuclanmisti. Iki kere yaptirdim ikisi de ayni sekilde oldu. Belirtilere takilma o yuzden. Ilaclarin etkisi de olabiliyor bazi seyler. Progestan bende hep gogus hassasiyeti yapardi mesela

Ben bildiğin adet olucam sanıyordum adet sancısı vardı ve ayaga kalktıkca kasıkta batma

Ben butun hamilelik belirtilerini yasamistim ve negatif sonuclanmisti. Iki kere yaptirdim ikisi de ayni sekilde oldu. Belirtilere takilma o yuzden. Ilaclarin etkisi de olabiliyor bazi seyler. Progestan bende hep gogus hassasiyeti yapardi mesela
Ay zaten çok ağrılı geçen bir süreç benim ilk aşılama. O yüzden hiç bişi pozitife yoramıyorum ama inşallah Rabbim nasip eder

Ya çok sevindim Allahım darısı bana bide ben 10.gün test yaptım negatif ti o bugün 14.gün yinede umutluyum öyle bişi yaşadın mı
benim bu 4.aşılamam 2.de pozitif oldu bebeğimin kalbi durdu bu 4.de tuttu aşılama sonrası 15-16.günü yaptım testi çıktı erken olabilir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…