Kan vermelisin bence hemen
Merhaba kan verdiniz mi sonuç nedirKizlar ben asilama tedavisi gördüm bugün 12.gujum sabah test yaptım çizginin biri silik çıktı öğleden sonra 3 test daha yaptim negatif cikti testim artimed sonraki yaptig8m 3 testten biriside artimed
Adet oldumMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana daAdet oldum
Arkaşlar merhaba bişi danışmak istiyorum benim yumurta rezervim düşük çıktı ilaçlı rahim filmi çekindim rahmim tüplerim gayet iyi çıktı hiç bir sorun yokmuş doktor bana 3 ay süre vermişti iki ay tutmadı hamile kalamadım hep adet gördüm sonrasında ben dayanamayıp hastaneye gittim doktorum bana adetinin 2. Veya 3. Günü gel aşılama tedavisi uygulayalım dedi şuan adetimi bekliyorum acaba aranızda aşılama tedavisi gören arkadaşlar varmı beni bilgilendirebilirmi acılı bir işlemmi acı bişi hissediliyormuHayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana da
Arkaşlar merhaba bişi danışmak istiyorum benim yumurta rezervim düşük çıktı ilaçlı rahim filmi çekindim rahmim tüplerim gayet iyi çıktı hiç bir sorun yokmuş doktor bana 3 ay süre vermişti iki ay tutmadı hamile kalamadım hep adet gördüm sonrasında ben dayanamayıp hastaneye gittim doktorum bana adetinin 2. Veya 3. Günü gel aşılama tedavisi uygulayalım dedi şuan adetimi bekliyorum acaba aranızda aşılama tedavisi gören arkadaşlar varmı beni bilgilendirebilirmi acılı bir işlemmi acı bişi hissediliyormu
Merhaba ben 2. aşılamamı oldum. Adetin 2. veya 3. günü gidiyorsunuz. Doktor muayene ediyor. Rahim ve yumurtalıklar uygun durumdaysa hap veya iğpne kullanmaya başlıyorsunuz. Doktor düzenli olarak çağırıp yumurta takibini yapıyor. Yumurtanız 18 mm civarı olduğunda çatlatma iğnesini yapmanız için gün ve saat söylüyor. Çatlatma iğnenizi yaptıktan sonra takriben 36. saat de aşılamanız yapılıyor. Aşılama sabahı eşinizle birlikte gidiyorsunuz eşiniz sperm örneği veriyor. 2-3 saat bu spermler bir işlemden geçiriliyor, sonra size aşılama yapılıyor. Aşılama sonrası da ilişki öneriyor ve progesteran veriyor.Arkaşlar merhaba bişi danışmak istiyorum benim yumurta rezervim düşük çıktı ilaçlı rahim filmi çekindim rahmim tüplerim gayet iyi çıktı hiç bir sorun yokmuş doktor bana 3 ay süre vermişti iki ay tutmadı hamile kalamadım hep adet gördüm sonrasında ben dayanamayıp hastaneye gittim doktorum bana adetinin 2. Veya 3. Günü gel aşılama tedavisi uygulayalım dedi şuan adetimi bekliyorum acaba aranızda aşılama tedavisi gören arkadaşlar varmı beni bilgilendirebilirmi acılı bir işlemmi acı bişi hissediliyormu
Peki maliyeti ne kadar eğer iğne yazarda hastanedenmi veriyolar yoksa ben kendim mi alıyorum pahalımı acaba hapı falanMerhaba ben 2. aşılamamı oldum. Adetin 2. veya 3. günü gidiyorsunuz. Doktor muayene ediyor. Rahim ve yumurtalıklar uygun durumdaysa hap veya iğpne kullanmaya başlıyorsunuz. Doktor düzenli olarak çağırıp yumurta takibini yapıyor. Yumurtanız 18 mm civarı olduğunda çatlatma iğnesini yapmanız için gün ve saat söylüyor. Çatlatma iğnenizi yaptıktan sonra takriben 36. saat de aşılamanız yapılıyor. Aşılama sabahı eşinizle birlikte gidiyorsunuz eşiniz sperm örneği veriyor. 2-3 saat bu spermler bir işlemden geçiriliyor, sonra size aşılama yapılıyor. Aşılama sonrası da ilişki öneriyor ve progesteran veriyor.
İlk aşılamamda çok ağrım olmuştu. Spermi rahme yerleştirirken adet sancısı gibi ağrı olmuştu. Biraz da lekelenmem oldu. Bu aşılamamda ise çok çok hafif bir sızı oldu ve lekelenme olmadı. Korkulacak bir işlem değil. Normal vajinal muayeneye benziyor.
Devlette yaptirirsaniz rapor cikartirsiniz onceden o sekilde %50 indirimli oluyor. Raporlu sekilde 2 kutu gonal f 1 kutu ovitrelleyi 3 bin civarina almistim. Raporsuz bunun iki kati. Ama su sira piyasa ovitrelle bulunmuyor. Onun yerine 2 tane gonapeptyl igne yazdi, aldim. Onu devlet karsilamiyor. Onun da 2 tanesi 700 tl.Peki maliyeti ne kadar eğer iğne yazarda hastanedenmi veriyolar yoksa ben kendim mi alıyorum pahalımı acaba hapı falan
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinDevlette yaptirirsaniz rapor cikartirsiniz onceden o sekilde %50 indirimli oluyor. Raporlu sekilde 2 kutu gonal f 1 kutu ovitrelleyi 3 bin civarina almistim. Raporsuz bunun iki kati. Ama su sira piyasa ovitrelle bulunmuyor. Onun yerine 2 tane gonapeptyl igne yazdi, aldim. Onu devlet karsilamiyor. Onun da 2 tanesi 700 tl.
Siz muayeneye gittiginizde rapor icin evraklarinizi da goturun. Benim gittigim hastanede,
Esinizin ve sizin nufus kaydi, sgk dokumu,
nufus cuzdani fotokopisi, fotograf, evlilik cuzdani istenmisti.
Ayrica ayni hastaneden esimin sperm testi sonucu, urolojiden asilamaya uygundur eaporu istenmisti. Rahim hsg filmi de istediler benim ozelde yaptirdigim vardi onu kabul ettiler. Onun disinda bir de kan ve usg bakiyorlar. Tum bunlarin sonuclari ve evraklarinizla birlikte basvuruyorsunuz, 2 gune rapor cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?