Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Tedavisi
- Konu Sahibi merry06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #pcos aşılama #aşılamatedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Merhaba canım. Bende pcosluyum. Bende ilk defa dün aşılama oldum. Bugün aşılama gününü saymazsak 1 günüm. Doktorum 10 haziranda test vermemi soyledi. Allahtan hayırlısını diliyorum Benim şuan hic belirtim yok.
Aşılama esnasında hiç ağrı hissetmedim. Ve çok şükür hic kanamam olmadi. Spermler enjekte edildikten sonra göbek dediğimin altı yani rahim bölümüm de ağrı oldu. Regl ağrısının çok cok çok hafifi. Ve sanki şiştim. Zaman içinde o durum gecti. Bu dediklerim işlemden hemen sonra yaşadıklarım.
Bugün sadece çok az da olsa kasık ağrım oldu. Ve sanki göğüs uçlarım hassaslasacak gibi. Belki de hassaslasmaz bilmiyorum.
Allahim ikimize de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, onları afiyetle buyutebilelim inşallah :). Senin belirtilerin gün gün nasıl oldu. ? :)
Aşılama esnasında hiç ağrı hissetmedim. Ve çok şükür hic kanamam olmadi. Spermler enjekte edildikten sonra göbek dediğimin altı yani rahim bölümüm de ağrı oldu. Regl ağrısının çok cok çok hafifi. Ve sanki şiştim. Zaman içinde o durum gecti. Bu dediklerim işlemden hemen sonra yaşadıklarım.
Bugün sadece çok az da olsa kasık ağrım oldu. Ve sanki göğüs uçlarım hassaslasacak gibi. Belki de hassaslasmaz bilmiyorum.
Allahim ikimize de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, onları afiyetle buyutebilelim inşallah :). Senin belirtilerin gün gün nasıl oldu. ? :)
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
merhaba canım, ben 22 mayısda Oldum aşılama. Doktorum bana 22 mayısdan ıtıbaren saymamı ve 4 hazıranda kan vermemı söyledı. Ama pazara geldıgı ıcın 2 hazıran cuma gunu verecegım.Merhaba canım. Bende pcosluyum. Bende ilk defa dün aşılama oldum. Bugün aşılama gününü saymazsak 1 günüm. Doktorum 10 haziranda test vermemi soyledi. Allahtan hayırlısını diliyorum Benim şuan hic belirtim yok.
Benım belırtılerım;
1. Gun aşılama oldugum gun Yani Agrı hıssettım Ama cok sukur kanamam felan olmadı. 1 saate yakında uzandım, ordan cıktık yemek felan yedık bayada yurudum herhalde.
2. Gun yattım hep, kasıklarda agrı vardı
3. Gun kasıklarda agrı vardı
4. Gun kasık agrısı gogus Hassasıyeto basladı
5. Gun Kasık Ve Bel agrısı
6. Gun Hafıf sanki bulantı Ve gögus ucunde koyulasma var gıbı hıssedıyorum rahmımde baskı var sankı Lavaboya gıdıyorum sureklı.
Yarın 7. Gun olacak
İlaç Olarak Estrofem ve progestan kullanıyorum 10. Gun bırakacakmışım
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
Ben hep oturuyorum canım, doktor gunluk hayatına dön desede ben Sadece Bugun bı ev supurup toz aldım. Onun dısında 6 gun boyunca yerden bı çöp kaldırmadım yemek bırgun ben yaptım 2 gun dısardan yedım Oyle ıdare edıyorum. Sende dıkkat et agır kaldırma, ınsaAllah Hamişizdir ben cumayı ıple cekıyorum
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Benim kasık ağrısı çok belli belirsiz oluyor. Ama çok ağrı çekiyorum asla diyemem. Senin kasıklarındaki ağrın cok mu oluyor. Ben duphaston kullanıyorum. Cok hafif göğüs hassasiyeti var dokununca. Ancak ilaçlardan da olabilir. Doktorun aşılama olduğun günden itibaren say demiş. Benim de bu şekilde sayıldığında 3. Günümmerhaba canım, ben 22 mayısda Oldum aşılama. Doktorum bana 22 mayısdan ıtıbaren saymamı ve 4 hazıranda kan vermemı söyledı. Ama pazara geldıgı ıcın 2 hazıran cuma gunu verecegım.
Benım belırtılerım;
1. Gun aşılama oldugum gun Yani Agrı hıssettım Ama cok sukur kanamam felan olmadı. 1 saate yakında uzandım, ordan cıktık yemek felan yedık bayada yurudum herhalde.
2. Gun yattım hep, kasıklarda agrı vardı
3. Gun kasıklarda agrı vardı
4. Gun kasık agrısı gogus Hassasıyeto basladı
5. Gun Kasık Ve Bel agrısı
6. Gun Hafıf sanki bulantı Ve gögus ucunde koyulasma var gıbı hıssedıyorum rahmımde baskı var sankı Lavaboya gıdıyorum sureklı.
Yarın 7. Gun olacak
İlaç Olarak Estrofem ve progestan kullanıyorum 10. Gun bırakacakmışım
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
O
evet canım. Benım kasık agrım Bellı belırsız gırıyor, gaz sıkışmasıda cok yasıyorum. Bılmıyorum psıkolojkde olabılır. Gögus benımde dokunca hassas Sabah kalknca cok sıskın oluyo gun ıcınde ınıyo. Yorgun hıssedıyorm kendımı gözlerım yanıyor.Benim kasık ağrısı çok belli belirsiz oluyor. Ama çok ağrı çekiyorum asla diyemem. Senin kasıklarındaki ağrın cok mu oluyor. Ben duphaston kullanıyorum. Cok hafif göğüs hassasiyeti var dokununca. Ancak ilaçlardan da olabilir. Doktorun aşılama olduğun günden itibaren say demiş. Benim de bu şekilde sayıldığında 3. Günüm
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Canım bugün aşılama gününü saymazsak 2 günüm. Ve şuan itibariyle sol kasik ağrım oldu. Söyle bir yarım saat. Birde goguslerimde siskinlik oldu.Duphaston isimli ilaci kullandığım icin olabilir, bilemiyorum.O
evet canım. Benım kasık agrım Bellı belırsız gırıyor, gaz sıkışmasıda cok yasıyorum. Bılmıyorum psıkolojkde olabılır. Gögus benımde dokunca hassas Sabah kalknca cok sıskın oluyo gun ıcınde ınıyo. Yorgun hıssedıyorm kendımı gözlerım yanıyor.
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
Evet canım ılaclardan olabılır belkı ben progestan kullanıyorm vıtıl olarak onun akıntıya etkısı olabılır Belkı Benım bılmıyorum. Ama dınlen LutfenCanım bugün aşılama gününü saymazsak 2 günüm. Ve şuan itibariyle sol kasik ağrım oldu. Söyle bir yarım saat. Birde goguslerimde siskinlik oldu.Duphaston isimli ilaci kullandığım icin olabilir, bilemiyorum.
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Dinleniyorum sürekli. Durumumu yakın çevrem bildiğinden ( annem ablam eşim) bana hiç iş yaptırıyorlar sağ olsunlar. Bugün yürümem gerekti. Yürüyünce sol kasigim rahatsız bir hal aldı. Sanki sol kasigim bana yürüme diyor. Bilmiyorum. Dinlenince geçiyor. Duohaston etkisinden olacak göğüs hassasiyeti değilde sisti gogusum. İşte böyle:) sen nasıl belirtiler yaşıyorsun.
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
Canım bende 3 ve 5. Gun aşırı gogus hassasıyet vardı suan Normallestı ama şiş gıbı de bılemıyorum bende Bı ıs yapım yemen sol Kasıkda bı batma hıssı oluyor Bugun markete gıttım 2 merdıven cıktım hemen Kasıklarıma agrı gırdı yada bana oyle geldı bılmıyorum Ama Umarım Suan Bebegım benımledır Yarın 9. Gunum çarşamba gunu Progestan ve estrofemı kullanmayı bırakacagım bana doktorum 10 gun kullan dedı 12 veya 14. Gunde kan testi yap dedıDinleniyorum sürekli. Durumumu yakın çevrem bildiğinden ( annem ablam eşim) bana hiç iş yaptırıyorlar sağ olsunlar. Bugün yürümem gerekti. Yürüyünce sol kasigim rahatsız bir hal aldı. Sanki sol kasigim bana yürüme diyor. Bilmiyorum. Dinlenince geçiyor. Duohaston etkisinden olacak göğüs hassasiyeti değilde sisti gogusum. İşte böyle:) sen nasıl belirtiler yaşıyorsun.
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Ayyyyyyy çok heyecanlı. Dilerim bebeğin seninledir. Insallah sağlıklı sıhhatli cokkkkkk tatli güzel veya yakışıklı bir bebisin olur:) belki ikiz olur. Kaç yumurtan vardi:) bu arada aminnnnnnnnnnn. Bana doktorum 10 haziranda kan ver dedi. Ancak 10 hazirana kadar da duphaston denilen ilaci kullan dedi:) Allahtan hayirlisi. Insallah güzel sonuçlar alırız. Ben nedense ümitli değilim. Ama.bir yandan da hafif mini minnacık bir ümidim de var. Duygularımı anlayamıyorum. Çozumleyemiyorum. Sanki hic bebegim olmayacak gibi yada hemen olacak gibi. İyi ce mala bagladim afedersin :)Canım bende 3 ve 5. Gun aşırı gogus hassasıyet vardı suan Normallestı ama şiş gıbı de bılemıyorum bende Bı ıs yapım yemen sol Kasıkda bı batma hıssı oluyor Bugun markete gıttım 2 merdıven cıktım hemen Kasıklarıma agrı gırdı yada bana oyle geldı bılmıyorum Ama Umarım Suan Bebegım benımledır Yarın 9. Gunum çarşamba gunu Progestan ve estrofemı kullanmayı bırakacagım bana doktorum 10 gun kullan dedı 12 veya 14. Gunde kan testi yap dedı
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Ayrıca ben yumurta buyutmek için gonal f kullandım. 75ml lik hergun göbekten igne vurdum. Sol da bir tane yumurtan oluştu. Nedense sol tarafımda sanki bir yumru var. Sanki birsey var orda. Biraz fazla yuruyunce orasi sanki agri degil de, rahatsızlık hissi veriyor. Önceden de ben yumurtlama takibi yaptım. Hic böyle birsey başıma gelmedi.Canım bende 3 ve 5. Gun aşırı gogus hassasıyet vardı suan Normallestı ama şiş gıbı de bılemıyorum bende Bı ıs yapım yemen sol Kasıkda bı batma hıssı oluyor Bugun markete gıttım 2 merdıven cıktım hemen Kasıklarıma agrı gırdı yada bana oyle geldı bılmıyorum Ama Umarım Suan Bebegım benımledır Yarın 9. Gunum çarşamba gunu Progestan ve estrofemı kullanmayı bırakacagım bana doktorum 10 gun kullan dedı 12 veya 14. Gunde kan testi yap dedı
- 17 Şubat 2023
- 255
- 57
- 18
- 28
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Canım ben özel hastanede yaptirdim. Kartal da drogos tip merkezinde, doktorum bulent kars. Hamilelik belki geçirmedim ama cok memnunum kendisinden. Manevi olarak insanı rahatlatan biri. Çok yoğun. Sabah doğum ameliyat, akşam hasta ve gebelik takibi yapıyor.Aşılamayı özel hastanelerde mi yaptırdınız devlette yapıyor mu ?
- 17 Şubat 2023
- 255
- 57
- 18
- 28
Ben aksarayda yaşıyorum istanbul bana cok uzak gelir ama sizin adınıza çok sevindim iyi bir doktora düşmek gerçekten çok önemliCanım ben özel hastanede yaptirdim. Kartal da drogos tip merkezinde, doktorum bulent kars. Hamilelik belki geçirmedim ama cok memnunum kendisinden. Manevi olarak insanı rahatlatan biri. Çok yoğun. Sabah doğum ameliyat, akşam hasta ve gebelik takibi yapıyor.
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Gonal f isimli iğneden almam gerekto, yumurta buyutmej icin. 2 tane aldırdı doktor.Aşılamayı özel hastanelerde mi yaptırdınız devlette yapıyor mu ?
2 igne toplam 4600 TL.
Ovitrelle catlatma ignesi 470 TL.
Anlasmali oldugu inter mar isimli yerde ,Eşime sperm yikama yapildi. Nakit 900, kredi kartı 1300 TL
Dragis tip merkezinde aşılama fiyati 3000 TL
Aşılama masrafım toplam 8970 TL tuttu.
.
.
.
Bu ilaçlar haricinde stabil olarak her ay kullandığım bazı ilaçlar var.
Öncelikle 1 senedir hamile kalamadigim için doktorum, hamile kalirsam, bebekle anne arasındaki kan akışı güzel olsun, pıhtılaşma problemi olmasın diye coraspirin 100 mg verdi. Hergun bir tane içiyorum.
Haftada 20.000 Lu lik, bir tane D - colofer iciyorum. (D vitamini eksiğim var)
Troid hastalığım olduğu için Euthyrox 125lik içiyorum. (Troidim yüksek, düzenlemek icin)
Folik asit olarak Regenesis Exeltis (omegali) hergun bir tane içiyorum.
Pcos hastası olduğum için, hergun bir tane inositol vitamin kullanıyorum. ( bunu doktorum soylemedi, kendim kullanıyorum)
Bu kadar :)
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
Çok teşekkur ederım guzel dıleklerın ıcın canım Rabbım tum ısteyene evlat sahıbı olmayı nasıp etsın. İnşaAllaj Ben de Gonal f Kullandım 150 mg ıle basladım Cunku femara kullandıgımda Yumurtam tam buyumuyodu. Ama Bu defer de gonal f cok Etkı verdı bırsuru yumurta Buyumeye gırdı tup bebek yapalımmı dedı yok dedım yumurtaların tam tup bebeklık olmus bırsuru var demıstı neysee Sonra 87.5 dusurdu doktorum 3 gun de oyle vuruldum Bu sefer 6 tanesı buyumeye geldı Igneyı bıraktık 4-5 gun takıpe aldı 4 tane yumurtam vardı 2-3 tanesı 22 mm boyutlarındaydı dıgerı 18 di galıba. Bakalım nasıp canım Umudunu kaybetme beynıne neyı kodlarsan onunla karsılasırsısnnben sureklı hamıle gıbı davranıyom evdeAyyyyyyy çok heyecanlı. Dilerim bebeğin seninledir. Insallah sağlıklı sıhhatli cokkkkkk tatli güzel veya yakışıklı bir bebisin olur:) belki ikiz olur. Kaç yumurtan vardi:) bu arada aminnnnnnnnnnn. Bana doktorum 10 haziranda kan ver dedi. Ancak 10 hazirana kadar da duphaston denilen ilaci kullan dedi:) Allahtan hayirlisi. Insallah güzel sonuçlar alırız. Ben nedense ümitli değilim. Ama.bir yandan da hafif mini minnacık bir ümidim de var. Duygularımı anlayamıyorum. Çozumleyemiyorum. Sanki hic bebegim olmayacak gibi yada hemen olacak gibi. İyi ce mala bagladim afedersin :)
- 20 Ekim 2022
- 1.502
- 1.597
- 63
- 27
Canım ben Kayserıde yaptırdım.Aşılamayı özel hastanelerde mi yaptırdınız devlette yapıyor mu ?
8500 aşılama
3500 iğnelerı aldım 13 bıne geldı bana. Evde folik asitim felan vardı zaten Baska bı ılacta kullanmıyorum
- 17 Şubat 2023
- 255
- 57
- 18
- 28
Teşekkür ederim bilgiler benim için çok önemli Kayseri’de hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mıCanım ben Kayserıde yaptırdım.
8500 aşılama
3500 iğnelerı aldım 13 bıne geldı bana. Evde folik asitim felan vardı zaten Baska bı ılacta kullanmıyorum
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Oooooo maşallah senin çok yumurtan olmuş. Ben gonal f, 75 lik kullandım. Ve benim bir tane yumurtam oldu maalesef. Senin şansın çok, catkatma ignesi vuruldun mu canim. Yoksa catlamasini doktor seyrine mi bıraktı. Eğer kendiliginden catkanasini bekle dediyse, sürekli gun aşırı ilişki yasa 4 yumurtan var. İkiz olur belkiiiiiii:) ucuzzzz olurrr :)Çok teşekkur ederım guzel dıleklerın ıcın canım Rabbım tum ısteyene evlat sahıbı olmayı nasıp etsın. İnşaAllaj Ben de Gonal f Kullandım 150 mg ıle basladım Cunku femara kullandıgımda Yumurtam tam buyumuyodu. Ama Bu defer de gonal f cok Etkı verdı bırsuru yumurta Buyumeye gırdı tup bebek yapalımmı dedı yok dedım yumurtaların tam tup bebeklık olmus bırsuru var demıstı neysee Sonra 87.5 dusurdu doktorum 3 gun de oyle vuruldum Bu sefer 6 tanesı buyumeye geldı Igneyı bıraktık 4-5 gun takıpe aldı 4 tane yumurtam vardı 2-3 tanesı 22 mm boyutlarındaydı dıgerı 18 di galıba. Bakalım nasıp canım Umudunu kaybetme beynıne neyı kodlarsan onunla karsılasırsısnnben sureklı hamıle gıbı davranıyom evde