Doktorlar farklı şeyler söylüyor ya da ben anlamakta zorlanıyorum bilemiyorum.doktor bu konuda birşey söylemedi mi vesvese yapmayın umarım iyi sonuç alırsınız bende bu ay aşılama düşünüyorum sistem nasıl acaba
Yo çatlatma yapmadım ovulasyon deneyim 21 de çatladı yumurta ama kısmet değilmiş bende aşılamayı deneyeyim dedim muhtemelen bu ay gittiğimde çatlatma iğnesi de önerebilirDoktorlar farklı şeyler söylüyor ya da ben anlamakta zorlanıyorum bilemiyorum.
Siz çatlatma iğnesi yaptırdiniz mi ?
Ben femarayla 7ci ayda hamile kaldim. Aslinda 6 ay sonunda tup bebeye yonlendirildim ama 7ci kez en yuksek dozla tedavi baslandi. Doktorum zaten tup bebek yaptirsan bunun on kati hormon kullanicaksin. Son kez deneyelim dedi. Ama benim o ay kafam da rahatdi zaten asilama.ya da tup bebek yaptiricaktim. Hem kurler de yapmişdim. Ikizlere hamile kaldim. 4cu ayda kaybettim ama benim rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybettim. Bebeklerim saglikli ilerlemişdiMerhaba
Ben 3 yıldır evliyim ve çocuğum yok. Polikistik over sendromu var. Ayrıca sol tüp bu tıkalı ...
2 kere femara + çatlatma iğnesi kullandım fakat eşim 4 ay ağır bir rahatsızlık geçirdiği için sağlıklı ilerleyemedik . Sonuç negatif ..
Şimdi ise klomen kullandım ve 1 yumurtam 15 mm diğeri 13 mm olmuş. Doktor bugün bunun üzerine caliscam ve aşılama yapacağım dedi .
Durumu benim gibi olan var mı ?
Pko ve tek tüp tikaliyken aşılama etkili olur mu ? Ayrıca büyüyen yumurta sol tarafta ve tıkanık olan tüpte sol tarafta . Bir de korkuyorum ki ya tıkalı tarafta olursa ..
Aşılama öncesi çatlatma iğnesi tedavisi oluyor .. Çatlatma ignesiyle sonuç alan çok kişi varYo çatlatma yapmadım ovulasyon deneyim 21 de çatladı yumurta ama kısmet değilmiş bende aşılamayı deneyeyim dedim muhtemelen bu ay gittiğimde çatlatma iğnesi de önerebilir
Benm ki Çarşamba gunu 16 mm Perşembe günü 17.7 olsu . Günlük 1 veya 2 mm buyuyormus.Merhabalar , ben bu ay aşılama yaptıracağım. Yumurtam çok çabuk gelişiyordu femara ile 10.gün 21 mm 2 yumurtam oluyordu bundan öncekilerde. Şimdi 9. Gün biri 14 mm diğeri 16 mm olmuş araya hafta sonu giriyor doktor yarın akşam için çatlatma iğnesi vurmamı pazartesi sabahı da aşılama yapacağını söyledi ama 16 mm bir buçuk günde ne kadar gelişir ki . Çok ümitsizim varsa tecrübesi olan yardımcı olabilir mi ?
Çok geçmiş olsun . Şu an tekrar hamile kalabildiniz mi ?Ben femarayla 7ci ayda hamile kaldim. Aslinda 6 ay sonunda tup bebeye yonlendirildim ama 7ci kez en yuksek dozla tedavi baslandi. Doktorum zaten tup bebek yaptirsan bunun on kati hormon kullanicaksin. Son kez deneyelim dedi. Ama benim o ay kafam da rahatdi zaten asilama.ya da tup bebek yaptiricaktim. Hem kurler de yapmişdim. Ikizlere hamile kaldim. 4cu ayda kaybettim ama benim rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybettim. Bebeklerim saglikli ilerlemişdi
O zaman ben boşuna mı iğne olup aşılama olacağım minimum 19 21 arası ideal diyorlarBenm ki Çarşamba gunu 16 mm Perşembe günü 17.7 olsu . Günlük 1 veya 2 mm buyuyormus.
Yok hayır mesela benim ki 18.7 yken 1 gün sonra çatlatma iğnesi yaptırdım. 36 saatte bekledim. Yarım saat sonrada aşılama olacak Allah'ın izniyle..O zaman ben boşuna mı iğne olup aşılama olacağım minimum 19 21 arası ideal diyorlar
Tesekkir ederim( Daha bir ay yeni doldu canim kaybimdan. Adetim de normal deyil onun normalleşmesini bekliyorum. Allah yardimcin olsun. InsaAllah bu aşilamayla kisa surede mujdeli haberler alirsinÇok geçmiş olsun . Şu an tekrar hamile kalabildiniz mi ?
Benimde yarın saat sonra aşılamam olacak .. Rabb'im hayırlı sağlıklı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin
İnnnTesekkir ederim( Daha bir ay yeni doldu canim kaybimdan. Adetim de normal deyil onun normalleşmesini bekliyorum. Allah yardimcin olsun. InsaAllah bu aşilamayla kisa surede mujdeli haberler alirsin
Çok güzel geçsin inşallah aşılamanız sizin için şu an dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.Yok hayır mesela benim ki 18.7 yken 1 gün sonra çatlatma iğnesi yaptırdım. 36 saatte bekledim. Yarım saat sonrada aşılama olacak Allah'ın izniyle..
Çatlatma iğnesinin yapılmasıyla beraber belkide vücut artık yumurtayı büyütmek için değilde catlatmak için hazırlanıyordur . Bu sorunun cevabını ben çok araştırdım bulamadım. Bu şekilde tahmin ettim ama bilen varsa ve yardımcı olursa çok iyi olur .
Bugün aşılama öncesi doktor yumurtayı kontrol ederse çatlatma ignesinden sonra kaç mm büyüdüğünü yazarım insaAllah ..
20 ay sonra kalmişdim. Hiçbir tedaviler etki etmemişdi. Kafam rahatti son ay. Ben de hep kirmizi çizgiyi gormuycem diyr ağlardim. Doktor sayfalarinda bebeklerin ultrason vidyolarini koyarardi. Kalp atişlarini falan. Inan hungur hungur ağlardim ben de duyacakmiyim diye. Ama beklemediyim anda oldu. Sabirli ol. Allahdan umudunu kesme. Inan oyle acilar çektim ki kaybettikden sonra bebegim olmuyor diye akittigim goz yaşlari ne kadar acisizmiş. Şimdi çok aci veriyor. Allah insaAllah isteyen, layikiyla anne ola bilecek herkese tatdirsin anne olma duygusunu. Sen de dualar okuyarak gir aşilamaya. Ayetel kursi duasini oku. Besmeleyle gir odaya. Allahin adiyla başlanan işde zarar olmaz tutarsa da hayirlidir demekdir tutmazsa da. Pozitif ol. Unutma tüm hormonlarimiz beynimizle idare olunuyor. Allah hayirlisini versin InsaAllahAminn.
Kendinizi üzmeyin . Rabbimin bir bildiği vardır . Elhamdülillah hamile kalabiliyorsunuz. Ben şu an bunu bile düşünmeye başladım . Acaba hamile kalabiliyor muyum diye .
İnnn
Canım bende senle aynı durumdayım sol tüp tıkalı sağ açık ayrıca pko var eşimdede sorunlar vardı ilaç kullandı aşılama yaptırdım bu ay benim ki daha 10 gün oldu doktorum olur diyor bence herşey morale bakıyor biz şimdi tek tüpümüz var hamile kalmayacaz gibi kendimize negatiflik veriyoruz ama tek tüple hamile kalan insan çok belki çoğu yazıp paylaşmıyor bile burda bu ay olmazsa başka ay ümidimizi kaybetmeyelimMerhaba
Ben 3 yıldır evliyim ve çocuğum yok. Polikistik over sendromu var. Ayrıca sol tüp bu tıkalı ...
2 kere femara + çatlatma iğnesi kullandım fakat eşim 4 ay ağır bir rahatsızlık geçirdiği için sağlıklı ilerleyemedik . Sonuç negatif ..
Şimdi ise klomen kullandım ve 1 yumurtam 15 mm diğeri 13 mm olmuş. Doktor bugün bunun üzerine caliscam ve aşılama yapacağım dedi .
Durumu benim gibi olan var mı ?
Pko ve tek tüp tikaliyken aşılama etkili olur mu ? Ayrıca büyüyen yumurta sol tarafta ve tıkanık olan tüpte sol tarafta . Bir de korkuyorum ki ya tıkalı tarafta olursa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?