- 11 Haziran 2024
- 55
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi pcossendromu
Kusura bakmayın ,teşekkürlerMerhaba, acil yazınca gerçekten acil bir soru mu var diye düşündüm:)
Biraz erken test tarihi için evet, 2 hafta sonra diyor doktorlar genelde. Ama bir bildiği vardır muhakkak, bence doktorunuzun dediğini yapın, pozitifse artışı takip edersiniz.
Teşekkür ederim sigara içiyorum engel olmaz demi çok fazlaBelirti hissetmen için henüz erken. 2/12 aşılama ise 16/12 bat olmalı yani haftasonu kan verirsen varsa çıkar.
Sigara içince olumsuz etki yaratır mı ki içiyorumMerhaba, acil yazınca gerçekten acil bir soru mu var diye düşündüm:)
Biraz erken test tarihi için evet, 2 hafta sonra diyordoktorlar genelde. Ama bir bildiği vardır muhakkak, bence doktorunuzun dediğini yapın, pozitifse artışı takip edersiniz.
Pkolularda sigara ne yazık ki olumsuz etki ediyor, ben aşılamadan önce azaltmıştım 3-4 tane içiyordum. Öğrenince bıraktım ağzıma sürmedim. İçmemeye gayret edin.Teşekkür ederim sigara içiyorum engel olmaz demi çok fazla
Olumlu oldu mu peki sigarayı da bırakıncaPkolularda sigara ne yazık ki olumsuz etki ediyor, ben aşılamadan önce azaltmıştım 3-4 tane içiyordum. Öğrenince bıraktım ağzıma sürmedim. İçmemeye gayret edin.
Dediğim gibi aşılama olduğum zamanlar 3-4 tane içiyordum zaten yani bırakmamıştım ama azalttım çok fazla içmek olumsuz etkiliyor. Bebeği öğrenince bıraktım.Olumlu oldu mu peki sigarayı da bırakınca
Tabi ki olumsuz etki yaratır, yani kimseyi yargılamak haddime değil ama çocuk için tedavi görecek kadar istiyorsunuz belli ki, keşke öncesinde bıraksaydınız. Hamile kalırsanız da içecek misiniz?Sigara içince olumsuz etki yaratır mı ki içiyorum
Hayır tabiki içmeyeceğim şu an kendimi streste hissedip içiyorumTabi ki olumsuz etki yaratır, yani kimseyi yargılamak haddime değil ama çocuk için tedavi görecek kadar istiyorsunuz belli ki, keşke öncesinde bıraksaydınız. Hamile kalırsanız da içecek misiniz?
Teşekkür ederim canımDediğim gibi aşılama olduğum zamanlar 3-4 tane içiyordum zaten yani bırakmamıştım ama azalttım çok fazla içmek olumsuz etkiliyor. Bebeği öğrenince bıraktım.