Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Aşılama için hastane ve doktor önerisi olan varmı. Aşılama yaptıran kişilerin o süreci nasil yaşadığını deneyimlerini bizimle paylaşmak isterse dinleyebilirim? Teşekkürler şimdiden.
Ben aşılama yöntemiyle 2. denemede hamile kaldım canım.Doktorum Esra Çabuk Cömert önerebilirim tüp bebek tedavisinde de iyi olduğunu okudum çoğu sitede.Ben ilk denemede hayal kırıklığı yaşadım ama ikinci deneme beni havalara uçurdu.Stres üzüntü gbi etkenlerden kesinlikle kaçın bol bol dinlenmeye bak ben öyle yaptım bir de yenilmemesi gereken şeyler var onlara dikkat et doktorun muhakkak söyler zaten
Ben aşılama yöntemiyle 2. denemede hamile kaldım canım.Doktorum Esra Çabuk Cömert önerebilirim tüp bebek tedavisinde de iyi olduğunu okudum çoğu sitede.Ben ilk denemede hayal kırıklığı yaşadım ama ikinci deneme beni havalara uçurdu.Stres üzüntü gbi etkenlerden kesinlikle kaçın bol bol dinlenmeye bak ben öyle yaptım bir de yenilmemesi gereken şeyler var onlara dikkat et doktorun muhakkak söyler zaten
Mrblar ben Antalya da yaptırdım Ağustos da normalde van da yaşıyorum burda görevliyim ailem antalya da diye orda yaptırdım stresli bir dönem oluyor herkes bişey varmış gibi davranıyor evinden uzaksın vs bu gibi etkilerden kısaca stresten dolayı olmadı tutmadı. Sonra van a evimize geldik doktor ilaçların etkisi sonraki aylarda devam ediyor demişti bende unuttum zaten attım kafamdan bebek işini gerilmiştim çünkü baya. İki ay sonra adetim gecikti test yaptım hamileyim çok şükür Allah nasip ederse. Aşılama çok kolay bir işlem hastahane vs önemli değil çok sıkmayın kendinizi. Bide gerçekten ama gerçekten stressiz olmak çok önemli
Merhaba arkadaşlar. Aşılama için hastane ve doktor önerisi olan varmı. Aşılama yaptıran kişilerin o süreci nasil yaşadığını deneyimlerini bizimle paylaşmak isterse dinleyebilirim? Teşekkürler şimdiden.
Ben şuan ki tavukların hormonlarının vücudu etkilediğini düşündüğüm için yemedim. Miğdeye asit üreten şeylerden kaçındım kahve tüketimini kestim.İlk başta bişey yoktu sonradan bel ağrısı aldı yerini sonra zaten doktora gittim öğrendim.Şimdi yerini bulantılar aldı ilk 2 ay dikkat ediyorum dinleniyorum bol bol.