Selamünaleyküm arkadaşlar hepinize öncelikle aranıza yeni katıldım ilk mesajım olacak buda. Hep yazılanları okuyordum şimdide yazmak istedim. 3 buçuk senelik evliyim. Evliliğimin başlarında hamilelik düşünmedim hemen olmasın istemiyorum bakamam edemem dedim ve korunduk 7 ay kadar eşimle. Daha sonra artık karar verdik ve istemeye başladık bebiş hemen olacak sandım tutacak hemen ilk denemede sandım ve sonuç ortada hala deniyoruz. Sizlerle uzun olacak ama gördüğüm tedavileri paylaşmak istiyorum. Belki benim durumumda olan vardır diye. Defalarca denemenin ardından olmayınca doktora gittim çok sağlıklı çok iyi şöyle böyle deyip bir yılımı aldı benim üstelik özele gitmeme rağmen. Sonra iş dolayısıyla başka şehire geldik burda tedaviye başlayalım dedik doktor bakar bakmaz pko dedi. Önceleri burda okuyodum bu pko ne ya diyodum öğrenmiş oldum yaşayarak. Daha sonra tedavi için rahim filmi şart dedi çektirdim Bi sıkıntı yok dedi. Bir defa çatlatma iğnesi yaptı tutmadı. Aradan üç ay geçti hala olmadı. Yaşadığım yerde aşılama yöntemi olmadığı için şehir dışına gittim ve aşılama yaptırdım. Şuan beklemedeyim.10eylulde çatlatma ignesi vurdum 12 Eylül de aşılamam yapıldı. Progestron ilacı verdi bittiği gün hcg değerine baktı dedi meraktan çatlıyorum dün rahim ağzımda ilişki sırasında şiddetli bir ağrı hissettim hala da agrıyor. Bilmiyorum sonucu sadece meraktan çatlıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah baya baya uzun oldu ksr bakmayın. Güzel haberler verelim inşallah burdan destek olalım birbirimize