• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA SÜRECİMMM

gul_038

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
8
merhaba hanımlar
2023 yılında evlendim. 8 ay sonra denemeye başladık. ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim ama malesef boş gebelik ile sonuçlandı. ardından vucut tahliye etmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtaj esnasında perdeden şüphelendiler ve hsg çekildim. genetik teste gittik ve bende kan pıhtılaşması çıktı. şüpheleri haklı çıktı ve hsg de derin perde tespit edildi. histeroskopi ile ameliyat oldum. sonrasında yine hiç olmadı kimyasal bile yaşamadım.
ve aralık ayında şehir hastanesinde aşılamaya başladım. bu arada esimde morfoloji 1 , baş ve boyun anamalisi çıktı.
aşılama sürecim ise
hsg , adetin 3 günü kan tahlili , ultrason ve diğer kan işlemleri yapıldıktan sonra adetin 3. günü gittim.
gonal-f 450 verdiler ve günlük 75 doz vurundum. sonrasında 3 ocak 2026 da çatlatma iğnemi yapıp 5 ocakta aşılamamı oldum.
19 şubat kan tahlili vermeye gideceğim. lütfen bilgi paylaşımı yapalımmmm

19 ocakta yapacaksınız galiba bende bu ay aşılama olcam inşallah şuan meriofert iğne kullanıyorum 3. Günüm cuma yumurtaların durumuna bakcak doktor hayırlısıyla güzel pozitif sonuçlar aliriz umarim

merhaba hanımlar
2023 yılında evlendim. 8 ay sonra denemeye başladık. ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim ama malesef boş gebelik ile sonuçlandı. ardından vucut tahliye etmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtaj esnasında perdeden şüphelendiler ve hsg çekildim. genetik teste gittik ve bende kan pıhtılaşması çıktı. şüpheleri haklı çıktı ve hsg de derin perde tespit edildi. histeroskopi ile ameliyat oldum. sonrasında yine hiç olmadı kimyasal bile yaşamadım.
ve aralık ayında şehir hastanesinde aşılamaya başladım. bu arada esimde morfoloji 1 , baş ve boyun anamalisi çıktı.
aşılama sürecim ise
hsg , adetin 3 günü kan tahlili , ultrason ve diğer kan işlemleri yapıldıktan sonra adetin 3. günü gittim.
gonal-f 450 verdiler ve günlük 75 doz vurundum. sonrasında 3 ocak 2026 da çatlatma iğnemi yapıp 5 ocakta aşılamamı oldum.
19 şubat kan tahlili vermeye gideceğim. lütfen bilgi paylaşımı yapalımmmm
Bende 15 ocakta aşılama oldum bugün 5 günüm 2. Aşılamam olacak kan pıhtılaşmasına nasıl bakıyorlar 2 aşılama oldum ama ikiside doçentti ancak böyle bişeye bakmadılar siz mi talep ettiniz ?

Merhabalar bende 15 Ocak ilk aşılamamı oldum,
2 gündür sabahları belim karnım aynı regl sancısı gibi ağrıyor.. aynı durumları yaşayan var mı?sizlerde durumlar nasıl ilerliyor?
İnşallah pozitif sonuçları görür emeklerimizin karşılığını alırız 🤲💓🐣

19 ocakta yapacaksınız galiba bende bu ay aşılama olcam inşallah şuan meriofert iğne kullanıyorum 3. Günüm cuma yumurtaların durumuna bakcak doktor hayırlısıyla güzel pozitif sonuçlar aliriz um
dayanamadım özel hastanede aşılama günüm dahil 12 günde adetime 5 gün kala gebelik testi verdim. 14.02 çıktı beta iki gün havalara uçtum.
19 ocakta normal kontrolümde betaya bakıldı 26,50 progestan değerim 18,50 geldi . doktor iki katına yakın artmış dedi amapozitifim içimde kaldı. beni çok tatmin etmedi

Bende 15 ocakta aşılama oldum bugün 5 günüm 2. Aşılamam olacak kan pıhtılaşmasına nasıl bakıyorlar 2 aşılama oldum ama ikiside doçentti ancak böyle bişeye bakmadılar siz mi talep ettiniz ?
ilk boş gebelik sonrasında doktorum önerdi. aslında 2 yada 3 düşükten sonra yapıyorlarmış ama genetik testteki doktor madem gelmişssiniz yapalım dedi

2 gündür sabahları belim karnım aynı regl sancısı gibi ağrıyor.. aynı durumları yaşayan var mı?sizlerde durumlar nasıl ilerliyor?
valla ben çok ümitsizdim hatta tutmadı dedim ama ama aşılama günü dahil 12. günde gördüm. çok silik çizgi

belirti aramayın bence benim hiç belirtim yoktu. sadece son iki gğn yüzümde sivilce çıktı onu da ilaçlara bağlamıştım

dayanamadım özel hastanede aşılama günüm dahil 12 günde adetime 5 gün kala gebelik testi verdim. 14.02 çıktı beta iki gün havalara uçtum.
19 ocakta normal kontrolümde betaya bakıldı 26,50 progestan değerim 18,50 geldi . doktor iki katına yakın artmış dedi amapozitifim içimde kaldı. beni çok tatmin etmedi
Ayy çok sevindim ben de yarın aşılama Olcam nasıl umut oldunuz bana moralim yükseldi sağlıkla devam edip gelsin inşallah ilk aşılamanizmiydi

valla ben çok ümitsizdim hatta tutmadı dedim ama ama aşılama günü dahil 12. günde gördüm. çok silik çizgi
Ahhh cok sevindim adiniza🫂inşallah en Sağlıklı şekilde ilerler süreciniz umut oldunuz 🥰

Ayy çok sevindim ben de yarın aşılama Olcam nasıl umut oldunuz bana moralim yükseldi sağlıkla devam edip gelsin inşallah ilk aşılamanizmiydi
EVET İLK AŞILAMAM AMA BETA ARTIŞI ONEMLİ BUGÜN KAN VERDİM BEKLİYORUM

ÇOK ŞÜKÜR 61,3 GELDİ. Bİ TANE 20 MM , Nİ TANE 17 MM GELİŞMİŞTİ. EŞİMDE MORFOLOJİ SIKNTISI VARDI.

ÇOK ŞÜKÜR 61,3 GELDİ. Bİ TANE 20 MM , Nİ TANE 17 MM GELİŞMİŞTİ. EŞİMDE MORFOLOJİ SIKNTISI VARDI.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucaginiza almayı da nasip etsin darısı başımıza yarım saat içinde aşılama olcak bekliyorum

Cok şükür dediğiniz gibi kolay bi sekilde yapıldı aşılama bekleme sürecine girdik biz elimizden geleni yaptık gerisi allahtan
yükseğe uzanmayın yemek harici ev işi yapmayın. çiğ kabak çekirdeği protein süt , proteinli besinler progestan başladı mı ?

Back
X