Emnsrn Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 103 35 18 36 Dün 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn #41 caglaaaaaa .!.: Ben de dün oldum asılamayı oglen 12 de :) Salı gece vurmustum çatlatmayı Genişletmek için tıkla... Yaaa benimde öğlen 12deydi ya böle garip bı ağrı girip cikio sizinde öylemi bacak arama falanda vuruyor
caglaaaaaa .!.: Ben de dün oldum asılamayı oglen 12 de :) Salı gece vurmustum çatlatmayı Genişletmek için tıkla... Yaaa benimde öğlen 12deydi ya böle garip bı ağrı girip cikio sizinde öylemi bacak arama falanda vuruyor
beray1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 247 140 53 Bugün 00:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn #42 umudumsevda .!.: Çok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmiş Genişletmek için tıkla... Merhaba aşılamamız muhtemelen aynı zamanlarda olacak bende yarı. Ölçüme gideceğim umarım büyümüştür. Bugün şeffaf yoğun akıntımda oldu umarım geç kalınmaz çatlamaya
umudumsevda .!.: Çok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmiş Genişletmek için tıkla... Merhaba aşılamamız muhtemelen aynı zamanlarda olacak bende yarı. Ölçüme gideceğim umarım büyümüştür. Bugün şeffaf yoğun akıntımda oldu umarım geç kalınmaz çatlamaya
caglaaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2020 430 155 53 İstanbul Bugün 00:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn #43 Emnsrn .!.: Yaaa benimde öğlen 12deydi ya böle garip bı ağrı girip cikio sizinde öylemi bacak arama falanda vuruyor Genişletmek için tıkla... Agrı gibi de degılde böyle doluluk hıssi var. Şiş gibi
Emnsrn .!.: Yaaa benimde öğlen 12deydi ya böle garip bı ağrı girip cikio sizinde öylemi bacak arama falanda vuruyor Genişletmek için tıkla... Agrı gibi de degılde böyle doluluk hıssi var. Şiş gibi
Z zingarina10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 1.155 383 43 32 Bugün 01:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn #44 Benim sol tarafımda ani bi hareket yapınca falan batma oluyor :/ bakalım ne zamana kadar devam edecek bu
Benim sol tarafımda ani bi hareket yapınca falan batma oluyor :/ bakalım ne zamana kadar devam edecek bu