Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşallah yinede pozitifi görürüz Allah'ın izniyle

Bana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi

Bana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi
Ben 2.gunu gittim benim.2.gun çok yoğun gelir zaten.ama kesilmedi benim yine 5 gün sürdü.vala vücuda bişey enjekte ediliyor.yani olabilir diye tahmin ediyorum bazen adetliyken ağrı kesici ictigimdede kesildiği zamanlar oldu.bence kafanıza takmayın derim.

Çok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmiş

Hiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada genelde benim de 1 tane ile aşılama yapıldı bi tane arkadan gelen var ama o çatlamaya yetişmez demişti.

Canım benim dün sol tarafımda ağrı oldu özellikle bel ağrısı. Ve çok fazla gaz. Ama gaz bi iki saat sonra geçti. Ama belim ve sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi yok ara ara bi yokluyor sadece. Sen ne durumdasın

Hiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada genelde benim de 1 tane ile aşılama yapıldı bi tane arkadan gelen var ama o çatlamaya yetişmez demişti.
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah

Olsun bir tane olsun bizim olsın.

Benım de aynı soldaydı batma.. bugun bir şeyim yok çok şükür..sadece göbek değilimin alt tarafı. O gonal f i vurdgm yerlerin alt tarafnda bir şişkinlik, dolulık hissi var

Benım de aynı soldaydı batma.. bugun bir şeyim yok çok şükür..sadece göbek değilimin alt tarafı. O gonal f i vurdgm yerlerin alt tarafnda bir şişkinlik, dolulık hissi var
Senin nekadar oldu catlama ignesinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…