Amin inşallah yinede pozitifi görürüz Allah'ın izniyleMerhabalar mutlaka film çektirmeniz lazım tüpler kapalıdır belki sperm ulaşmıyordur yumurtaya boşu boşuna durmadan maddi manevi yıpratır bu sizi ilk yapmanız gereken bir şey film doktor bu işlemi yapmadan aşılama yada tüp işlemine girişiyorsa onuda değiştirmenizde fayda var umarım bir sorun yoktur pozitifi görürsünüz ama olmazsa mutlaka baktırın
Amininşallah pozitif sonuçlanır gonal f kullandınız mı öncesinde
Ben 2.gunu gittim benim.2.gun çok yoğun gelir zaten.ama kesilmedi benim yine 5 gün sürdü.vala vücuda bişey enjekte ediliyor.yani olabilir diye tahmin ediyorum bazen adetliyken ağrı kesici ictigimdede kesildiği zamanlar oldu.bence kafanıza takmayın derim.Bana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi
Çok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmişBen 2.gunu gittim benim.2.gun çok yoğun gelir zaten.ama kesilmedi benim yine 5 gün sürdü.vala vücuda bişey enjekte ediliyor.yani olabilir diye tahmin ediyorum bazen adetliyken ağrı kesici ictigimdede kesildiği zamanlar oldu.bence kafanıza takmayın derim.
Aşılama olucakmisiniz pekiÇok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmiş
Evet sonra ovitrelle yapılacak sonrada aşılamaAşılama olucakmisiniz peki
Hiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada geneldeYaş engel olmamasına sevindimvala o panikle tam hatırlayamıyorum ama bir tane 20 mm yumurta vardı ve peşinden gelen 3 4 tane daha yumurta vardı ama yeterli boyutta değildi malesef doktor onlarında buyucegini dusunmustu ama o küçükler tam istediğimiz gibi olmadı acikcasi
Canım benim dün sol tarafımda ağrı oldu özellikle bel ağrısı. Ve çok fazla gaz. Ama gaz bi iki saat sonra geçti. Ama belim ve sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi yok ara ara bi yokluyor sadece. Sen ne durumdasınBenim de hiç çekilmedi ben de dün asılama oldumnormal muayenelerde de rahım biraz geride oldgnu gördü zaten doktorum. Kendm de zorlanıyrdum, kilo var panik atak var o yüzden anestezili oldum. Asılama sonrası yattım bir süre ilk tuvalete gittiğimde pembe bir akıntı geldi peçeteye o kdr. Doktorunuz keske size de anestezi önerseydi 15 dk sürüyor hıcbır sey anlamıyorsunz
Sitede eski mesajlar silinmiş bulamamıştım adınınasılsın ne durumdasın? Var mı agrı sızı
Benim de çok azalttı canım normal bence iğneye başladım 4. Gün bitti reglimBana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi
Çok sağol içim rahatladı biraz şimdiBenim de çok azalttı canım normal bence iğneye başladım 4. Gün bitti reglim
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallahHiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada geneldebenim de 1 tane ile aşılama yapıldı bi tane arkadan gelen var ama o çatlamaya yetişmez demişti.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alman dileğimleEvet sonra ovitrelle yapılacak sonrada aşılama
İnşalla sende güzel haberler alırsın bekleme süresinde su gibi geçsin inşallahHadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alman dileğimle
Yaş engel olmamasına sevindimvala o panikle tam hatırlayamıyorum ama bir tane 20 mm yumurta vardı ve peşinden gelen 3 4 tane daha yumurta vardı ama yeterli boyutta değildi malesef doktor onlarında buyucegini dusunmustu ama o küçükler tam istediğimiz gibi olmadı acikcasi
Canım benim dün sol tarafımda ağrı oldu özellikle bel ağrısı. Ve çok fazla gaz. Ama gaz bi iki saat sonra geçti. Ama belim ve sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi yok ara ara bi yokluyor sadece. Sen ne durumdasın
Aminnn çok çok teşekkür ederim inşallahİnşalla sende güzel haberler alırsın bekleme süresinde su gibi geçsin inşallah
Senin nekadar oldu catlama ignesinden sonraBenım de aynı soldaydı batma.. bugun bir şeyim yok çok şükür..sadece göbek değilimin alt tarafı. O gonal f i vurdgm yerlerin alt tarafnda bir şişkinlik, dolulık hissi var
Senin nekadar oldu catlama ignesinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?