Tamamen doktorun hatası olmuş, üzgünüm. Aşılama yapmadan önce mutlaka rahim filmi çekip ona göre aksiyon almalıydı. Benim de rahim filminde doğuştan sağ tüpüm olmadığı anlaşıldı. Ve rahmimin sağ tarafı gelişmemiş. Tüm aşılama prosedürü rahmimin bu durumuna göre yapıldı.Kizlar dün aşılama oldum.ama inanın çok zorlu bir aşılamaydi.yani şöyle bugune kadar smear testi yaptırdım ultrason hep bakıldı.ama hiç bir şekilde bunları duymamıştım ta ki aşılamada rahmimin geride olduğunu öğrendim.doktor rahmimi öne cekicem dedi ve aşılama yaparken spermi enjekte ederken çok zorlandı çünkü kapalı oldunu soyledi ve onu açarak tabi biraz kanamada oldu.actiktan sonra enjekte edebildi.sizlerde böyle şeyler yaşayan oldumu.ve gebe kalabildiği merak ediyorum
Gerçekten bilemiyorum.yani doktor ne derse onun dedigiyle ilerlemeye çalışıyoruz malesef.peki bu gebeliğe engel biseymiTamamen doktorun hatası olmuş, üzgünüm. Aşılama yapmadan önce mutlaka rahim filmi çekip ona göre aksiyon almalıydı. Benim de rahim filminde doğuştan sağ tüpüm olmadığı anlaşıldı. Ve rahmimin sağ tarafı gelişmemiş. Tüm aşılama prosedürü rahmimin bu durumuna göre yapıldı.
İnşallah umarım güzel sonuçlar elde edersinizBu arada bende dün aşılama oldum. İnş pozitif sonuçlar alırızama negatif olursa, doktorunuzu bi gözden geçirmenizi öneririm.
Çünkü büyümeye meyilli yumurtami es geçmek istemediİnşallah umarım güzel sonuçlar elde edersinizaslında benim doktorum başka biriydi.bir hafta olmicagini soyledi.ve çok güvendiği bir hekime devretti beni.
Engel mi inanının bilimsel olarak bilemiyorum. Ama aşılama yapmadan önce rahim filmi çekmemesi çok büyük saçmalık. Ya tüplerinizde hasar varsa mesela? Ya rahimde şekil bozukluğun varsa? Mesela benim her şey normal giderken filmde sağ tüpümün olmadığı anlaşıldı. Rahim yarım. Dolayısıyla aşılamada gelişen yumurtanın soldan olması ve 1 tane olması gerekiyordu. İlacın dozu bile ona göre verildi. Tabi yumurtanın soldan gelmesi tamamen şans eseri oldu. Ama rahim filmi olmadan işleme başlamak bana çok saçma geldi açıkçası.Gerçekten bilemiyorum.yani doktor ne derse onun dedigiyle ilerlemeye çalışıyoruz malesef.peki bu gebeliğe engel biseymi
Anladım.sizede geçmiş olsun.inanin ilk defa böyle şeyler duyuyorum.cok şaşırtıcı.umarim olumlu sonuclar alırız yine bir umut malesefEngel mi inanının bilimsel olarak bilemiyorum. Ama aşılama yapmadan önce rahim filmi çekmemesi çok büyük saçmalık. Ya tüplerinizde hasar varsa mesela? Ya rahimde şekil bozukluğun varsa? Mesela benim her şey normal giderken filmde sağ tüpümün olmadığı anlaşıldı. Rahim yarım. Dolayısıyla aşılamada gelişen yumurtanın soldan olması ve 1 tane olması gerekiyordu. İlacın dozu bile ona göre verildi. Tabi yumurtanın soldan gelmesi tamamen şans eseri oldu. Ama rahim filmi olmadan işleme başlamak bana çok saçma geldi açıkçası.
Yok hayır hic rahim filmi çekilmedi bana.ama bu ayda sonucumuz negatif olursa ben isticem rahim filmini bakalım daha neler duycaz,Elinizde hiç başka rahim filmi var mıydı? Yani hiç çektirdiniz mi? Zaten aşılamadan önce mutlaka rahim filmi çekip spontan bırakıyorlar. Rahim filminden sonrada ihtimal artıyor diye. Bizde 5 ay beklemiştik.
UmarımAnladım.sizede geçmiş olsun.inanin ilk defa böyle şeyler duyuyorum.cok şaşırtıcı.umarim olumlu sonuclar alırız yine bir umut malesef
İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Umarımsiz iyi düşünün iyi olsun, olacağı varsa zamanı şimdiyse olur zaten. Olacağı yoksa da ne yapsak da zamanını bekliyor Aynı gün aşılama olmuşuz inş aynı gün ikimizde pozitifleri görürüz
.Zaten ellerinde film olmadan neye göre yapıyorlar bu işlemleri inanın anlamıyorum.Kesinlikle iste. Zaten rahim filminden sonra şans çok artıyor tüpler falan açıldığı için. Benim rahim filminden sonra olmadığı için artık aşılamaya geçtimYok hayır hic rahim filmi çekilmedi bana.ama bu ayda sonucumuz negatif olursa ben isticem rahim filmini bakalım daha neler duycaz,
Açıkçası ben rahim filminden korkuyodum biraz yanasamiyodum.ama bu aşılamadan sonra korkmam heralde.Zaten ellerinde film olmadan neye göre yapıyorlar bu işlemleri inanın anlamıyorum.Kesinlikle iste. Zaten rahim filminden sonra şans çok artıyor tüpler falan açıldığı için. Benim rahim filminden sonra olmadığı için artık aşılamaya geçtim
Yok hayır hic rahim filmi çekilmedi bana.ama bu ayda sonucumuz negatif olursa ben isticem rahim filmini bakalım daha neler duycaz,
Umarımsiz iyi düşünün iyi olsun, olacağı varsa zamanı şimdiyse olur zaten. Olacağı yoksa da ne yapsak da zamanını bekliyor Aynı gün aşılama olmuşuz inş aynı gün ikimizde pozitifleri görürüz
Peki çağla hanım size gebeliğe engeldir böle bir durum falan dedimi doktorunuz.
Yaş engel olmamasına sevindimYok demedi. Gebeliğe engel degil bu durum. Açıkçası eşimin penisi de öyle aşırı büyük değil. Spermlerin dhaa uzun bir yol kat etmesi gerekıyor böyle olnca ama gitmez diye bsy yok dedi
Biz kendimz istedik asılama denemeyi. Cunku yumurtlama gununh takıp et o bu acıkcası cok odaklanamıyorduk. Doktorla takıp etmemz daha iyi oldu.
Benım çatlatma ignesnden beri kasıklarmda batma var ama önceknde de olmstu öyle. Bakalm kısmet artık. :) kaç yumrutanız vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?