Mrb canım aynı ilaçları bende kulandim çatlatma iğnesi yaptim 3 sefer negatif oldu hoca aşılama dedi yapmadım ve hala gebe kalamıyorum 1 kimyasal gebelik geçirdim ve 1 yıl oldu hala olmuyorMerhaba arkadaşlar, bu ay aşılama süreci içindeyim. Benim gibi aşılama yaptirip sonuç bekleyenlerle heyecan,bilgi ve belirti paylaşımında bulunuruz diye dayanamadım ve sizlerle sohbet etmek istedim burda. Kısaca sürecimiz, 1 yıldır korunmasız ilişki sonrası gebelik olmadı ve aşılamaya uygun gördü dr. Pcos var. Eşimde bir sıkıntı yok.
Reglin 2.günü başlayarak Femara kullandım 5 gün sabah akşam. 2 gün mola sonrası
13 mayıs gece 23.30 ovitrelle çatlatma ignesii oldum.
15 mayıs aşılama yapıldı.
12 gün sonra test vermemi söyledi dr. Birde progestan ilaç verdi sabah aksam kullanıyorum.Ama günler geçmiyor sankiii.
Bugün 7.günüm.
Aşılama sonrası bel ağrım yoğun sekilde devam ediyor bir tek dün biraz azdı ama bugun yine arttı. Kasık ağrım var ve sanki Kasıklarım şişmiş gibi hissediyorum. Dokununca bi yere çarpmışım gibi bir ağrı oluyor. Bel ağrım var oturup kalkarken ağrı hissediyorum. Var mı benim gibi aşılama yaptırıp sonuç bekleyen veya bu belirtilerle olumlu sonuç alan. Sizlerin belirtileri neler oldu. Test için henüz erken ama bu günlerinde test yapıp sonuç alan oldu muBeklemek sabretmek o kadar zor kii sanki günler geçmiyor gibi. İnşallah güzel haberler alırız tüm isteyip bekleyenler olarak
Bu hiç aklıma gelmemişti cidden ne yapıyorlar acaba.Çatladıysa sorun yok ama çatlamadıysa ne yapıyorlar ki sonuçta iğne oluyoruz çatlaması için
Şeker atıp içenleri duydum ben, acıysa büyük ihtimal ben de öyle içerimRica ederim canım inşallah işe yarar evet bugün doktor önerdi zararlı bişey olsa doktor önermez yarın sabah bende başlıcam aldım 300 gram baya oldu 1 seneden fazla gider gbievet canım çay süzgecinle süzülüp ic dedi oda çok acı ya şeker atsam mi diye sormayı. Unuttum
Hayır hiç acıtmıyor. En zorbyanınidrara sıkışık okunması. O yüzden aşırı su içmeAşılama acıtıyor mu canım peki kanülü aldım da baya uzun
Yok canım olmadım. Bugün beklenen. Ama Protestan kullandırdılar bu defa. İnşallah gecikmez.Canım adet oldun mu ben olamadım daha
Bana böyle bişey demediler unuttular herhaldeHayır hiç acıtmıyor. En zorbyanınidrara sıkışık okunması. O yüzden aşırı su içme
Aktardn aldım canım 300 grm aldım ben 200 250 grm al istersen çünkü çok oluyorŞeker atıp içenleri duydum ben, acıysa büyük ihtimal ben de öyle içerimsen aktardan mı aldın nereden aldın bugün çıkıp bakcam ben de internetten gelmesi uzun sürer diye düşündüm.
Şeker katmadan içtim canım sonradan da belki şeker zarali olur diye düşündüm ılık ılık içtim hemen bekleyerek icilimiyor mide bulantısı yapiyorAktardn aldım canım 300 grm aldım ben 200 250 grm al istersen çünkü çok oluyor
Ben oldum sabah canım inşallah gecikmez olur senin deYok canım olmadım. Bugün beklenen. Ama Protestan kullandırdılar bu defa. İnşallah gecikmez.
O zaman boşver. Bazı doktor gerek görmüyormuş. Muayene gibi. Hiç acımıyor endişe etmeBana böyle bişey demediler unuttular herhalde
Ay inşallah pazartesi tüp bebek süreci için gitcem en azından kan testlerini vermiş olurum.Ben oldum sabah canım inşallah gecikmez olur senin de
Bence kendin yap dhaa önce yaptıysanKızlar gece 23 .30 da çatlatma iğnem var kendim mi yaptım sizce yoksa tıp merkezinde mi?
Gonal f iğnelerini eşim yaptı bana daha önce bunu yapmadık hiçBence kendin yap dhaa önce yaptıysan
Bunun da sadece iğne olarak farklı ama yapılış aynıGonal f iğnelerini eşim yaptı bana daha önce bunu yapmadık hiç
Aynen sessizlesti burası. Durum bildiriyorumKızlar sesiniz çıkmıyor
Ben de bugün aşılama oldum canımAynen sessizlesti burası. Durum bildiriyorumbugün 4. Aşılamami oldum bu seferki gonal f ile oldu sizde durumlar nasıl
Ya öyle mi hadi hayırlısı diyelim. İnşallah bu son olur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ekim ayında geçen sene bende güzel şeyler olmuştu inşallah yine güzel haberler alırızBen de bugün aşılama oldum canım