AŞILAMA SÜRECİM 2024

Galiba benimde öyle doktor banada öyle bişey demedi ama bende öyle düşünüyorum yumurtam kendiliğinden çatlamıyo sizin adetiniz düzenlimiydi acaba
Nadir düzensiz geliyordu oda doktora gidip artık hormon ilaçları vs kullanınca oldu,, maximum 5 gün erken oluyordum hayatımda Bi kere sadece geç oldum 1 gün gecikti çatlatma iğnesi vurduğum ay oldu

Çatlamıyor diye düşünme sebebim de 18 mm miydi neydi yani artık çatlayacak kadar büyüyorlar ama gebe kalamıyorum bana göre sebebi çatlamıyo zaten internette okumuştum çatlatma iğnesi zamanı yumurta çatlamıyor ise kiste dönüyormuş bana öyle olmuştu o ay sonra 1 ay ara verdim kontrol hapı kullandım kist gitti sonra zor süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏

Nadir düzensiz geliyordu oda doktora gidip artık hormon ilaçları vs kullanınca oldu,, maximum 5 gün erken oluyordum hayatımda Bi kere sadece geç oldum 1 gün gecikti çatlatma iğnesi vurduğum

Nadir düzensiz geliyordu oda doktora gidip artık hormon ilaçları vs kullanınca oldu,, maximum 5 gün erken oluyordum hayatımda Bi kere sadece geç oldum 1 gün gecikti çatlatma iğnesi vurduğum ay oldu

Çatlamıyor diye düşünme sebebim de 18 mm miydi neydi yani artık çatlayacak kadar büyüyorlar ama gebe kalamıyorum bana göre sebebi çatlamıyo zaten internette okumuştum çatlatma iğnesi zamanı yumurta çatlamıyor ise kiste dönüyormuş bana öyle olmuştu o ay sonra 1 ay ara verdim kontrol hapı kullandım kist gitti sonra zor süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏

Çatlamıyor diye düşünme sebebim de 18 mm miydi neydi yani artık çatlayacak kadar büyüyorlar ama gebe kalamıyorum bana göre sebebi çatlamıyo zaten internette okumuştum çatlatma iğnesi zamanı yumurta çatlamıyor ise kiste dönüyormuş bana öyle olmuştu o ay sonra 1 ay ara verdim kontrol hapı kullandım kist gitti sonra zor süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun

Amin inşallah Allah gerçekten isteyen herkese kolaylıkla versin bende iki senelik evliyim Allah banada nasip eder inşallah🤲

Amin inşallah Allah gerçekten isteyen herkese kolaylıkla versin bende iki senelik evliyim Allah banada nasip eder inşallah🤲
Amin tehecüde kalkabiliyorsanız kalkın Meryem suresı enbiya süresi okuyun bol bol Zekeriya duası dinleyin evde açın allahtan isteyin Allaha sığının ben öyle yaptım Allah nasip etti

Şuan 10 haftalık hamileyim hatta doktorum gördün mü kistten korkuyordun olmaz diyordun oldu dedi bana, ama benim kist zarar vermemişti yumurtalara fakat adet sürem iki güne düşmüştü çok korkmaya başlamıştım
sevindim sizin adınıza umarım bende yaşarım bu duyguyu sağlıkla kucağınıza alın inşalllah

Haklısınız benimki de olumsuz olsaydı bende yapmayın felan derdim belki olduğu için düşüncem bu yöndedir ama gram ümidim yoktu ben allahtan istedim hep tehecüde kalktım enbiya Meryem süresi okudum Zekeriya duası okudum dinledim sonra hamile olduğumu öğrendim Allahım ben tedavi yapıyorum ama veren sensin bana nasip et diye çok dua ettim onun için ben aşılama değilde Allah nasip etti diye düşünüyorum benim akrabalar da yapan ve tutan çok yumurtası çatlamayan gününü tutturamayan insanlar için Bi seçenek veya ki tüp bebeğe parası olmayanlar için bilmiyorum ben denedim oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Okuyunca insanın içi rahaatliyor biraz, benim içinde dua eder misin , amh düşüklüğü var bende gonal f başladım bu hafta aşılama olacak , hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah beklemek gerçekten çok sıkıntılı

Okuyunca insanın içi rahaatliyor biraz, benim içinde dua eder misin , amh düşüklüğü var bende gonal f başladım bu hafta aşılama olacak , hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah beklemek gerçekten çok sıkıntılı
Amin Allah size de isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰

Herkese merhaba arkadaşlar benim çok kafamı karıştıran Bi süreç olduğu için sizinle paylaşmak istedim aşılama yapmak isteyenlere fikir olsun diye. Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim 8 aydır gibi Bi süre denedik olmadı doktora gittim çikolata kistin var dedi rahim filmi, tahliller vs derken Bi sürece girdimfemare ve çatlatma iğnesi denedik olmadı sonra o iğne bende kist yaptı 2 ay ara verdim ilaç kullandım vs aşılamaya karar verdim çok yorum okudum Bi çoğu aşılama zaman kaybı para kaybı direkt tüp bebek yazan vardı moralim çok bozulmuştu pişman olmuştum, çikolata kisti olanlarda da tutmaz aşılama diyende vardı siz benim gibi kafaya takmayın öyle birşey yok herkesinki farklı herkesin Bi kısmet ve zamanı var, aşılama süreci şöyle oldu iğneler alındı evde kendiniz yapıyorsunuz sonra aşılamadan Bi buçuk gün önce çatlatma iğnesini vuruyorsunuz aşılama günü eşiniz test veriyor o testi alıp doktora gidiyorsunuz 2 dakikalık acısız ağrısız bir işlem sonra 20 dakika yatırdı doktorum normal hayatıma ağırlık kaldırmadan çok ağır iş yapmadan döndüm hiç yatmadım aklınıza takılan varsa yazın cevaplarım :))
Toplam ne kadar para verdiniz iğne ilaç aşılama ücreti vs

X