• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Sürecii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bilet soracaktım. Adetim in bugün ilk günü daha önce rahim filmi fln çekindim. Eşimde problem var aşılama istiyorum. Bu ay doktora gitsem bu ay aşılama olur mu yoksa öbür aya mı sarkar
Bu ay adetin 2 yada 3. Günü git tedaviye başlar öteki ay aşılama yapar

Merhaba bilet soracaktım. Adetim in bugün ilk günü daha önce rahim filmi fln çekindim. Eşimde problem var aşılama istiyorum. Bu ay doktora gitsem bu ay aşılama olur mu yoksa öbür aya mı sarkar
merhaba,
Adetin 3üncü günü doktora gitmeni tavsiye ederim. Eğer elinde sahim filmi sonuçların varsa direk bu ay bile başlayabilir tedaviye

Merhaba arkadaşlar Şubat ayında aşılama yaptıranlar sonuçlarını bildirebilir mi ne aşamadasınız bende şubatın 12 sinde yaptırdım stresli bekleyiş devam ediyor

Merhaba bende Persembe (20 Şubat'ta)aşılama yaptırdım ilk defa..progesteron kullanıyorum sabah,akşam..kasıkta hafif batma dışında birşey hissetmiyorum tabiiki daha çok erken..bol bol dinleniyorum..sonucu sabizsizlikla bekliyorum..çok dua ediyorum 6Mart regl tarihim..bakalım neler olacak

Merhaba bayanlar. Aranıza yeni katıldım ve ilk defa aşılama tedavisine başladım. Benim eşimde sorun olduğu için aşılama yöntemi deniyoruz. Gerçi bendede polikistik over çıktı ama sadece bir taneymiş yani bu tarz bişeyler dedi doktor. Tüplerim açık ve herhangi bir sorun çıkmadı. Femera adında yumurta uyarıcı ilaç kullandım ve bugün (cumartesi) doktora gittim iki tane gelişmiş yumurtam olduğunu söyledi ikiside 16 mm pazartesi yine gideceğim çatlatma iğnesi için, çarşamba günüde aşılama işlemi yapılacak. Yeni olduğum için deneyimlerinize ihtiyacım var. Doktor pazartesi gel vuralım dedi ama sabah 9da gidecem, işlem çarşamba olacak ve sabah 9 da gidecem 72 saat geçmiş oluyor sizce geç dğeil mi? Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız_?

Kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve hareket bozukluğu var. Bizede tüp bebek önerdiler daha fazla zaman kaybetmeden aşılama yada tüp bebek başlamak istiyorum. zannedersem ilk başta aşılama yaparlar. Aşılama nasıl oluyor yaptıranlar ilk aşamadan itibaren anlatabilirmi başvuru için neler gerekli vs.

Merhaba arkadaşlar Şubat ayında aşılama yaptıranlar sonuçlarını bildirebilir mi ne aşamadasınız bende şubatın 12 sinde yaptırdım stresli bekleyiş devam ediyor
ben şubatın 5inde yaptırdım ama negatif ne yazıkki... Cuma günü ilaç kullanımına başladım ikinciyi deneyeceğiz haftaya yani martın ilk aylarında aşılamam gerçekleşir diye düşünüyorum

Merhaba bende Persembe (20 Şubat'ta)aşılama yaptırdım ilk defa..progesteron kullanıyorum sabah,akşam..kasıkta hafif batma dışında birşey hissetmiyorum tabiiki daha çok erken..bol bol dinleniyorum..sonucu sabizsizlikla bekliyorum..çok dua ediyorum 6Mart regl tarihim..bakalım neler olacak
Merhaba. Umarım aşılamanın tutmuştur. Ben de sizden 1 gün sonra aşılama oldum. Cuma tahlil yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne durumdasınız acabaa?

Canım bende buqün aşılama oldum bende 7 qün tek qonal f kullandım dün kontrole qittim yumurtaları çok büyümştü mm olarak bilmiyorum ama damacana kapaqı kadar olmuştu hemen çatlama iqnesi aldım ve buqün aşılamam qerçekkeşti çok rahattı fakat tuvalete sıkışma lazım olduqu için çok dayanamıyorum sıkışma konusu hariç diqer işlemler çok rahat oldu şimdi uzanıp dinleniyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah aşılamadan 20 dakika sonra tuvalete qidebiliyorsun ve bebek olursa düşük olmasın diye de progestan 100mg hap verdi onu kullanıcam adetim bir qün bile qeçerse hemen kan testi yapmamı söyledi doktorum bu arada özel doktorda tedavi qörüyo Rum canım inşallah seninde isteyen herkesinde saqlıklı hayırlı evlatları olur Allah yardımcın olsun
merhaba öncelikle Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bende aşılama yapmayı düşünüyorum sizin tuttu mu veya kaçıncı denemeniz bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba. Umarım aşılamanın tutmuştur. Ben de sizden 1 gün sonra aşılama oldum. Cuma tahlil yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne durumdasınız acabaa?
Ben bu sabah dayanamayıp evde test yaptım negatif..ama bekliyorum işte bir umut cumaya kadar regl olmazsam cuma kan veririm diye düşünüyorum..bir tatafim sabah kan ver rahatla diyor bilmiyorum..bugün biraz hüzünlüyüm acikcasi..hayırlısı inşallah tutmuştur seninkisi..belkrti var mı?

Ben bu sabah dayanamayıp evde test yaptım negatif..ama bekliyorum işte bir umut cumaya kadar regl olmazsam cuma kan veririm diye düşünüyorum..bir tatafim sabah kan ver rahatla diyor bilmiyorum..bugün biraz hüzünlüyüm acikcasi..hayırlısı inşallah tutmuştur seninkisi..belkrti var mı?
Ben de çok korkuyorum. İnşallh hayırlı güzel sonuçlar alırız. Ben hiçbir test yapmadım evde henüz. Cuma kan testi yapıp kurtulmak istiyorum. Ben de 2 gündür bel ağrısı var biraz. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Hayırlısı artık. Sende bir belirti var mı?

Ben de çok korkuyorum. İnşallh hayırlı güzel sonuçlar alırız. Ben hiçbir test yapmadım evde henüz. Cuma kan testi yapıp kurtulmak istiyorum. Ben de 2 gündür bel ağrısı var biraz. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Hayırlısı artık. Sende bir belirti var mı?
İnsallah güzel sonuçlar alırsın..bende yoruldugumda kasıkta batma oluyor başka bir belirti yok.. progesteron kullanıyorum belki onun etkisidir bilmiyorum..ilk asilamam benim (folikul geliştirici ilaç kullanmadım) kendi gelişen folikule aşılama yaptırdım kısmet insallah ikimizinde kan tahlilinde yüzü güler..bence de evde test yapma morali bozuluyor insanin,iki gün daha bu heyecanın tadını çıkar..keşke yapmasaydim diyorum bende..

An itibari ile regl oldum tam gününde zaten hiç şaşmaz..ilk asilamam tutmadi..buradan bilgilendirmek istedim aşılama sonrası kanama vs olmadı bende..birkaç gün kasıkta batma oldu,sonrada ara ara hafif kramplar..her belirti hamilelik olmayabiliyor belki de progesteron haplari yüzünden böyle olmuştur..iyi sonuçlar dilerim sana..

merhaba öncelikle Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bende aşılama yapmayı düşünüyorum sizin tuttu mu veya kaçıncı denemeniz bilgi verirseniz sevinirim
Maalesef tutmadı ilk aşılama Dı 14.qün test yaptım neqatif 15.qün reql oldum 1 ay dinlenme sürecim oldu ama bu virüs sebebiyle ikinci yapamadık daha

Maalesef tutmadı ilk aşılama Dı 14.qün test yaptım neqatif 15.qün reql oldum 1 ay dinlenme sürecim oldu ama bu virüs sebebiyle ikinci yapamadık daha
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende çok istiyorum ama olmuyor 1.5 yillik evliyim ama hamile kalamiyorum daha aşılma sürecine girmedim bu vürüsten dolayı

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende çok istiyorum ama olmuyor 1.5 yillik evliyim ama hamile kalamiyorum daha aşılma sürecine girmedim bu vürüsten dolayı
Bende 3.yıl oldu ama daha hiç hamile kalmadım Rabbimin sınavı artık ona bıraktım çünkü ne yaptıysam olmadı

Back