Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Benim aşılamanın 10. Günü kızlar biraz akıntım var dün bacak ağrılarımla hafif kasık ağrılarım vardı ama geçti. Pazartesi kan vercem kızlar ne dersiniz ?

merhaba arkadaşlar bugün adet oldum ve bir yıldır cocugum olmuyor:110: 5 yasında da bir kızım var ikincisi bir türlü gelmiyor.benim doktor kontrolümnde yumurtlama ya da baska bir sorunum cıkmadı eşimimn degerleri ise düşük cıktı şimdi sizce ne yapmalıyım eşim tekrar gidecek 3 adan sonra .Aşılama mı yapmamız gerekecek bu süreç nasıl işliyor bilenler yardımcı olabilir mi:KK64:

merhaba arkadaşlar bugün adet oldum ve bir yıldır cocugum olmuyor:110: 5 yasında da bir kızım var ikincisi bir türlü gelmiyor.benim doktor kontrolümnde yumurtlama ya da baska bir sorunum cıkmadı eşimimn degerleri ise düşük cıktı şimdi sizce ne yapmalıyım eşim tekrar gidecek 3 adan sonra .Aşılama mı yapmamız gerekecek bu süreç nasıl işliyor bilenler yardımcı olabilir mi:KK64:

Canım eşinin sperm değerleri düşük çıktıysa önce aşılama sonrasında tutmazsa tüp bebeği önerirler bence. Tüm testleri yaptırdıysanız rahim filmi de isteyebilirler ondan sonra hangi yöntem sizin için daha uygunsa ona başvururlar. Yani bende öyle olmuştu ama benim eşimde bir sorun yoktu bize aşılamayi önerdiler hemen

Kızlar yaa düşünüp beklemekten rüyalarımda hamile olduğumu doğurduğumu falan görür oldum rüyası bile çok güzel
Eminim öyledir canim. Bence kafani baska seylerle mesgul et. Yoksa strese girersin..inşallah ruyalarin gercek olur canim. Az kaldi pazartesiye. Hadi bakalm

Eminim öyledir canim. Bence kafani baska seylerle mesgul et. Yoksa strese girersin..inşallah ruyalarin gercek olur canim. Az kaldi pazartesiye. Hadi bakalm

İnşallah!! Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder bana inşallah. Keşke gerçek olsa ramazan ayının hürmetine herkeze o duyguyu yaşatsın allahım !!!

Kızlar yaa düşünüp beklemekten rüyalarımda hamile olduğumu doğurduğumu falan görür oldum rüyası bile çok güzel
Bende o kadar çok görürdüm ki canım seni çok iyi anlıyorum. Bakalimbekliyoruz sonuçlarını İnşallah sevinirsin :)

X