• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama süreci ve aşılama ile hamilelik elde edenler?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Size bir şey sorabilir miyim 2. Aşılamaya geçmeden Dr ara verdi 1 ay ödem oluşmuş yumurtalarımda doğum kontrol hapı verdi korkuyorum yutmaya
EVET BANA DA ÖYLE YAPTI BAŞLADIN MI DOĞUM KONTROLA BEN 2 DİR UNUTUYORUM İÇMEYİ TAKVİME BAKINCA BUGÜN YARIN OVİLASYON GÜNÜM OLMASI LAZIM YUMURTALARIM EĞER OLGUNLAŞMIŞ ÇATLAMAYA GELMİŞSE İÇMEYECEM DENEYECEM CANI VEREN RABBİM BELKİ TUTAR AŞILAMAYA GEREK KALMAZ. EĞERKİ GEREKLİ BÜYÜKLÜKTE DEĞİLSE İLACA DEVAM SONRA AŞILAMA

EVET BANA DA ÖYLE YAPTI BAŞLADIN MI DOĞUM KONTROLA BEN 2 DİR UNUTUYORUM İÇMEYİ TAKVİME BAKINCA BUGÜN YARIN OVİLASYON GÜNÜM OLMASI LAZIM YUMURTALARIM EĞER OLGUNLAŞMIŞ ÇATLAMAYA GELMİŞSE İÇMEYECEM DENEYECEM CANI VEREN RABBİM BELKİ TUTAR AŞILAMAYA GEREK KALMAZ. EĞERKİ GEREKLİ BÜYÜKLÜKTE DEĞİLSE İLACA DEVAM SONRA AŞILAMA
Ya canım içime hiç sinmeyerek Başladım Çünkü aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanların sayısı yadsınamayacak kadar çok daha önce hiç kullanmadığım için Birde adeti geciktirebilir vücuda sperm girişini engeller tarzında etkileri varmış korkuyorum ama doktorumuza teslim oldum artık Rabbim hayırlsını eylesin

Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı çünkü ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum riskli olduğunu düşünüyordum
yok korkma normalde akne tedavisi için bile veriyorlar doğum kontrolü benim ilk aşılama öncesi bir kutu kullandırttı doktor tutmadı şimdi ikinci aşılama öncesi yine kullandırıyor Rabbim inşallah güzel en hayırlısı en yakın zamanda birimizin bebek haberleri verdirsin

yok korkma normalde akne tedavisi için bile veriyorlar doğum kontrolü benim ilk aşılama öncesi bir kutu kullandırttı doktor tutmadı şimdi ikinci aşılama öncesi yine kullandırıyor Rabbim inşallah güzel en hayırlısı en yakın zamanda birimizin bebek haberleri verdirsin
Amin inşAllah ikinci aşılamanız ne zaman olacak nasipse

Merhaba ben ayın 13 ünde aşılama oldum 10 gün sonra kan testi yapdırdım 0.1 çıkdı bugün 14. Günüm hafif bi kanamam oldu sağ göğsüm sola göre daha büyük ve dolgun ama hiç bi belirtim yok. Bu kanama yerleşme kanaması mı adet kanamasının başlangıcımıdır. Normalde ayın 1 inde olmam gerekiyor

Merhaba Ümitinizi kurmak istemem inanın aynı şeyleri yaşıyoruz sizi çok iyi anlıyorum fakat bu değer hamile olmadığınızı gösterir aşılamada vurulduğumuz İğneler göğüs hassasiyeti ve büyültmesi yapıyor 💐

Merhaba ben ayın 13 ünde aşılama oldum 10 gün sonra kan testi yapdırdım 0.1 çıkdı bugün 14. Günüm hafif bi kanamam oldu sağ göğsüm sola göre daha büyük ve dolgun ama hiç bi belirtim yok. Bu kanama yerleşme kanaması mı adet kanamasının başlangıcımıdır. Normalde ayın 1 inde olmam gerekiyor
Benim de ilk başta lekende şeklinde geldi bir gün sonda adet oldum ve Adetim bitti 10 gün oldu lekenmelerim devam ediyor

Herkese merhaba🌿

ilk kez aşılama yaptıracaklar, aşılama yaptıranlar, aşılama ile hamile kalanlar; ne kadar endişeli bir Süreç olduğundan bahsetmeme gerek yok kafada bir çok soru işaretinin dolaştığı, web sayfalarını aramaktan bi hal olduğumuz zamanlar düşündüm ki bu süreci yaşayanlar tecrübelerini, sorunlarını, sorularını yazarsa birbirimize fayda sağlar 💐
Benim ilk aşılamam ve bu gün itibari ile 1. Haftam tüm merak ettiklerinizi neler yaşadığımı sorabilirsiniz 🌸

inşAllah hepimiz güzel haberlere, hayallerimizin de ötesinde bir hayata kavuşuruz🙏🏻
Bana da aşılama dedi ama bilmiyorum bitki içiyorum kafam allak bullak 😢 yardımcı olursun inşaallah

Bana da aşılama dedi ama bilmiyorum bitki içiyorum kafam allak bullak 😢 yardımcı olursun inşaallah
Aşılama olmalı mıyım bilmiyorum doktor normal yolla gebe kalabilirsin dedi ama zor 3 aydır olmadı bitki içiyorum dedim iç dedi siz ne durumdasınız?
Neden zor aşılamanız, kaç yıldır evlisiniz, bize de öyle demişti isterseniz kendiniz deneyin ama ihtimal çok düşük demişti gebeliğe engel olan faktör nedir ?

Neden zor aşılamanız, kaç yıldır evlisiniz, bize de öyle demişti isterseniz kendiniz deneyin ama ihtimal çok düşük demişti gebeliğe engel olan faktör nedir ?
Aşılama zor değil, doğal yolla gebe kalmam biraz zormuş. Hormonlarım yüksek ve amh düşük uturasyonda da az yumurta gördü 1yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz

Aşılama zor değil, doğal yolla gebe kalmam biraz zormuş. Hormonlarım yüksek ve amh düşük uturasyonda da az yumurta gördü 1yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz
Anladım canım şöyle bir şey deneyebilirsiniz yumurta çoğaltma ve çatlatma iğneleri kullanarak yumurtanınızın çatladığı gün doktorunuz söylüyor zaten yumurtanızın çatladığı gün normalde aşılama oluyoruz fakat siz eşinizle o günleri değerlendirebilirsiniz yani tedavi görüp ( tedaviden kastım iğneler) yumurta kalitelerinizi arttırıp çatlatma iğnesinden 32-36 saat sonra eşinizle ilişkiye girerek deneyebilirsiniz umarım anlatabilmişimdir ama senin gibi durumu olan insanlarda aşılama başarı oranı daha yüksek olacaktır normal yolla daa kalabilirsin Tabi önce kendin bu şekilde denersin baktın olmadı aşılamaya başvurursun 💐

Back