• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası test

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ml 19 milyon hız sıfır birkaç ay araştırıp birazda doğal.yollari deneyip iyi bir doktor bulursam gorusecegim
bizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicez

bizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicez
Inşallah hayırla sonuçlanır bizde proxeed siparişi verdik 3 aylık birde bal polen karışımı tüketiyor ayrıca bende çörekotu bal kürü yapıyorum pko var Rabbim kimseyi bekletmesin anne olmak isteyen herkese hayırla sağlıkla versin insallah

Inşallah hayırla sonuçlanır bizde proxeed siparişi verdik 3 aylık birde bal polen karışımı tüketiyor ayrıca bende çörekotu bal kürü yapıyorum pko var Rabbim kimseyi bekletmesin anne olmak isteyen herkese hayırla sağlıkla versin insallah
inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları en yakın zamana alırız siz ne kadardır istiyorusunuz

inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları en yakın zamana alırız siz ne kadardır istiyorusunuz
Söylemeye utanıyorum ama benim 13 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu sonrasında hiç korunmadim ama hiç gebelik olusmadi 2 senedir negatif tup bebek 3 aylık femera falan derken şimdi de gundemimde aşılama var

Söylemeye utanıyorum ama benim 13 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu sonrasında hiç korunmadim ama hiç gebelik olusmadi 2 senedir negatif tup bebek 3 aylık femera falan derken şimdi de gundemimde aşılama var
niye utanıyosun canım nasibinin nerden geliceği belli olmaz ki bakmışsın tüp bebek olmamış ama aşılama tutmuş

Eşimde herhangi bir problem yoktu ben polikistik overim 🥺 onun için yaptırdık ama aşılamada gebelik oranı %10-20 civarı yani 10 kişiden 1-2 si anca başarı sağlıyor o yüzden çok umutsuzum 🥺
umutsuz olmayın mucizelere inanın ben çok inanıyorum sizinkide olumlu sonuçlanıcak

20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Merhaba bende 20 mayısta çatlatma iğnesi 22 mayısta aşılama oldum sizinle tarihlerimiz birebir aynı bana doktorum 4 haziranda test yaptır dedi. hiç belirtiniz falan oldu mu ?

Back
X