Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bende aşılama yapıcamda eşinin eşinin değerleri nasıldı?20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Şu eşin değerleri kaç olmalı kısmını çok merak ediyorum şansın yüksek olması içincanım bende aşılama yapıcamda eşinin eşinin değerleri nasıldı?
bende baya merak ettimŞu eşin değerleri kaç olmalı kısmını çok merak ediyorum şansın yüksek olması için
Inşallah biri cvp verir ben henüz yaptırmadım kararsizim çünkü aşılamanın şansının ilişkiden fazla olmadığını söylüyorlarbende baya merak ettim
eşinin değerleri kaç ama hızı olmayan spermler şırınga ile hızlanıyor sonuçta öyle düşününInşallah biri cvp verir ben henüz yaptırmadım kararsizim çünkü aşılamanın şansının ilişkiden fazla olmadığını söylüyorlar
Ml 19 milyon hız sıfır birkaç ay araştırıp birazda doğal.yollari deneyip iyi bir doktor bulursam gorusecegimeşinin değerleri kaç ama hızı olmayan spermler şırınga ile hızlanıyor sonuçta öyle düşünün
bizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicezMl 19 milyon hız sıfır birkaç ay araştırıp birazda doğal.yollari deneyip iyi bir doktor bulursam gorusecegim
Inşallah hayırla sonuçlanır bizde proxeed siparişi verdik 3 aylık birde bal polen karışımı tüketiyor ayrıca bende çörekotu bal kürü yapıyorum pko var Rabbim kimseyi bekletmesin anne olmak isteyen herkese hayırla sağlıkla versin insallahbizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicez
inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları en yakın zamana alırız siz ne kadardır istiyorusunuzInşallah hayırla sonuçlanır bizde proxeed siparişi verdik 3 aylık birde bal polen karışımı tüketiyor ayrıca bende çörekotu bal kürü yapıyorum pko var Rabbim kimseyi bekletmesin anne olmak isteyen herkese hayırla sağlıkla versin insallah
Söylemeye utanıyorum ama benim 13 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu sonrasında hiç korunmadim ama hiç gebelik olusmadi 2 senedir negatif tup bebek 3 aylık femera falan derken şimdi de gundemimde aşılama varinşallah hepimiz istediğimiz sonuçları en yakın zamana alırız siz ne kadardır istiyorusunuz
niye utanıyosun canım nasibinin nerden geliceği belli olmaz ki bakmışsın tüp bebek olmamış ama aşılama tutmuşSöylemeye utanıyorum ama benim 13 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu sonrasında hiç korunmadim ama hiç gebelik olusmadi 2 senedir negatif tup bebek 3 aylık femera falan derken şimdi de gundemimde aşılama var
Inşallah canım Rabbim hiç olmayanlara içinde de benim gibi tekrar anne olmak için cabalayanlara versinniye utanıyosun canım nasibinin nerden geliceği belli olmaz ki bakmışsın tüp bebek olmamış ama aşılama tutmuş
inşallah canımInşallah canım Rabbim hiç olmayanlara içinde de benim gibi tekrar anne olmak için cabalayanlara versin
Eşimde herhangi bir problem yoktu ben polikistik overim onun için yaptırdık ama aşılamada gebelik oranı %10-20 civarı yani 10 kişiden 1-2 si anca başarı sağlıyor o yüzden çok umutsuzumcanım bende aşılama yapıcamda eşinin eşinin değerleri nasıldı?
umutsuz olmayın mucizelere inanın ben çok inanıyorum sizinkide olumlu sonuçlanıcakEşimde herhangi bir problem yoktu ben polikistik overim onun için yaptırdık ama aşılamada gebelik oranı %10-20 civarı yani 10 kişiden 1-2 si anca başarı sağlıyor o yüzden çok umutsuzum
İnşallah çok teşekkür ederim allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallahumutsuz olmayın mucizelere inanın ben çok inanıyorum sizinkide olumlu sonuçlanıcak
Merhaba bende 20 mayısta çatlatma iğnesi 22 mayısta aşılama oldum sizinle tarihlerimiz birebir aynı bana doktorum 4 haziranda test yaptır dedi. hiç belirtiniz falan oldu mu ?20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi