• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası test sonucum

Sevimeren

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
44
12
8
38
20200930_103130.jpg
Merhaba kızlar çatlatma iğnesini vurulmanın 10.günü geçen hafta salı günü aşılamam yapıldı belirtilerim olduğu için bugün dayanamadım test yaptım 10 dakika için de çok hafif ikinci çizgi belirdi adetine 1 gün var doktora 1 hafta sonra gidicem test yapıp böyle çıkan varmı aranızda.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2698329 Merhaba kızlar geçen hafta salı günü aşılamam yapıldı belirtilerim olduğu için bugün dayanamadım test yaptım 10 dakika için de çok hafif ikinci çizgi belirdi adetine 1 gün var doktora 1 hafta sonra gidicem test yapıp böyle çıkan varmı aranızda
evet hamilesin hayırlı olsun

Eki Görüntüle 2698329 Merhaba kızlar geçen hafta salı günü aşılamam yapıldı belirtilerim olduğu için bugün dayanamadım test yaptım 10 dakika için de çok hafif ikinci çizgi belirdi adetine 1 gün var doktora 1 hafta sonra gidicem test yapıp böyle çıkan varmı aranızda
benimki böyle çıkmıştı adetim 2 gün gecikince daha koyulaşmıştı

Aşılamanız geçen hafta yapıldıysa bu çizgi henüz iğne etkisi. Aşılamanın 14.günü kesin sonuç çıkar

Aşılamanız geçen hafta yapıldıysa bu çizgi henüz iğne etkisi. Aşılamanın 14.günü kesin sonuç çıkar
Inşallah öyle değildir 9. Günde bittiğini sanıyordum iğne etkisi aşırı derecede kasık ağrım var hamilelik belirtileri var bakalım herşeyin hayırlısı ALLAH tan

Eczacım da silik bile çıksa hamilesin dedi aşılama olduğunu biliyor herşeyin hayırlısı bakalım rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.
Üzülmemen adına söyledim canım. İğne belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. İnşallah hamilesindir. Test önce tamamen silik olur 10-11. gün civarı. Ondan sonra hamileysen tekrar çizgi çıkar. Ancak çatlatma iğnesi topiğimizde de bir çok arkadaşın deneyimine göre en erken 11. günde ancak belli olabiliyor. Testin erken gebelik testi mi?

Üzülmemen adına söyledim canım. İğne belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. İnşallah hamilesindir. Test önce tamamen silik olur 10-11. gün civarı. Ondan sonra hamileysen tekrar çizgi çıkar. Ancak çatlatma iğnesi topiğimizde de bir çok arkadaşın deneyimine göre en erken 11. günde ancak belli olabiliyor. Testin erken gebelik testi mi?
Evet canım erken gebelik testi 1 hafta öncesine kadar gösteriyormuş çok teşekkür ederim evet haklısın sonradan üzülmektense fazla kaptırmayayım kendimi çok teşekkür ederim cevap için.

10. güne kadar yapılan testleri dikkate alma demişti doktorum.
en azından cuma gününe kadar bekleyip öyle test yap tekrardan
Bugün benim de 10.günüm çatlatma iğnesini gününü saymamışım aşılamanın yapıldığı günü hesaplamışım benim çatlatma iğnesinden 46 saat sonra aşılamam yapıldı

Eki Görüntüle 2698329 Merhaba kızlar geçen hafta çatlatma iğnesini vurulmanın 10.günü salı günü aşılamam yapıldı belirtilerim olduğu için bugün dayanamadım test yaptım 10 dakika için de çok hafif ikinci çizgi belirdi adetine 1 gün var doktora 1 hafta sonra gidicem test yapıp böyle çıkan varmı aranızda.
Canımmm gözün aydın hamilesin 🥰 İnşallah sorunsuz bir şekilde öğrenir sağlıkla kucağına alırsın 🤗

Eki Görüntüle 2698329 Merhaba kızlar geçen hafta çatlatma iğnesini vurulmanın 10.günü salı günü aşılamam yapıldı belirtilerim olduğu için bugün dayanamadım test yaptım 10 dakika için de çok hafif ikinci çizgi belirdi adetine 1 gün var doktora 1 hafta sonra gidicem test yapıp böyle çıkan varmı aranızda.
canım bu tamamen iğne etkisi birde erken gebelik testi olduğu için çok daha net sonucu vermesi gerekirdi. buda yavaş yavaş iğnenin etkisi azalıyor demek. hamile olsan daha koyu çıkması gerekirdi gibi geliyor bana bu çizgi sadece iğne etkisi şu an. gönlüne göre olsun herşey

canım bu tamamen iğne etkisi birde erken gebelik testi olduğu için çok daha net sonucu vermesi gerekirdi. buda yavaş yavaş iğnenin etkisi azalıyor demek. hamile olsan daha koyu çıkması gerekirdi gibi geliyor bana bu çizgi sadece iğne etkisi şu an. gönlüne göre olsun herşey
Aminn canım inşallah herşeyin hayırlısı

Canımmm gözün aydın hamilesin 🥰 İnşallah sorunsuz bir şekilde öğrenir sağlıkla kucağına alırsın 🤗
İnşallah canım ama ne bileyim karamsarım bir yanım en başından beri hamilesin diyor bir yanım fazla kaptırma diyor göğüslerim acıyor kaşık ağrısı da var bakalım hafta sonu tekrar yapcam burdan yazarım olumlu olumsuz canım.

Back