Aşılama sonrası ragli acil

Rabia4158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
10
1
36
Merhaba yaşayan varmı
31 ekimde aşılama yaptırdım 11 kasımda kan testi verdim negatif 9 kasımda kahve rengi ve açık penbe çok az kanama oldu bu gün 12 kasım regli gibi kanamam var hemen regli olan yaşayan varmı reglim 18 de olmalıydı

Benim bugün Asilamanin 12.günü. Dünde çok hafif kahverengi leke geldi bugünde geldi idrar testim negatif. Adet olacam heralde. Sizin başladı mı?

Benim bugün Asilamanin 12.günü. Dünde çok hafif kahverengi leke geldi bugünde geldi idrar testim negatif. Adet olacam heralde. Sizin başladı mı?
Benim malesef regli kanaması oldu sabah doktoruma gidecem inşallah sizin yerleşme lekesifir Rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlere

Benim malesef regli kanaması oldu sabah doktoruma gidecem inşallah sizin yerleşme lekesifir Rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlere
Sanmıyorum maalesef. Benim normalde de adetlerim 3-4 gün leke şeklinde başlıyor. Zaten kabızlık ve iştahsızlık varsa anlıyorm adet geliyor. Gelsin bakalım süreç sonrasında nereye evrilecek. Doktoruma da mesaj attım erken değil mi diye. O da erken değil 12.gün dedi. Bakalım 3. Aşılamaya gel diyecek mi yoksa tüp bebeğe mi yönlendirecek.🙁

X