• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası oruç

sedoskoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
891
742
53
Selam kızlar bu cuma günü aşılamam var hemen peşine de oruç başlıyor zaten, her yıl düzenli ramazan orucunu tutmaya çalışırım. Yine tutmak istiyorum ama bu benim sürecimi etkiler mi bebeğin oluşumu ya da gelişimini ne dersiniz

Oruç tutmayacaksin canim hele gebeliğin kesin olduysa hiç tutma bu sene böyle olsun artık. Benim doktorum böyle söyledi.

Oruç tutmayacaksin canim hele gebeliğin kesin olduysa hiç tutma bu sene böyle olsun artık. Benim doktorum böyle söyledi.
Ama aşılamadan da çok umutlu değiliz tutup tutmayacağını da bilmiyoruz, şimdi oruç tutmam sonra aşılama da tutmazsa üzülürüm bu sefer boşuna orucumu bıraktım diye bilemedim. Sen de mi aşılama yaptırdın gebe misin 😍

Selam kızlar bu cuma günü aşılamam var hemen peşine de oruç başlıyor zaten, her yıl düzenli ramazan orucunu tutmaya çalışırım. Yine tutmak istiyorum ama bu benim sürecimi etkiler mi bebeğin oluşumu ya da gelişimini ne dersiniz
Kimse sana oruç tutma diyip o vebale girmez. Ama bence cuma aşılama ise. Bol bol yatıp dinlenip su içmen gerekiyor. En azından ilk üç gün tutmayabilirsin. Ramazandan sonra da kazanı tutarsın inşallah 🤲

Kimse sana oruç tutma diyip o vebale girmez. Ama bence cuma aşılama ise. Bol bol yatıp dinlenip su içmen gerekiyor. En azından ilk üç gün tutmayabilirsin. Ramazandan sonra da kazanı tutarsın inşallah 🤲
Bu dediğin ilk 3 gün daha mantıklı sanırım öyle yapiym bence de yine de cuma günü doktora sorarım tabi iğne ilaç vs verecek mi bilmiyorum çünkü

Bu dediğin ilk 3 gün daha mantıklı sanırım öyle yapiym bence de yine de cuma günü doktora sorarım tabi iğne ilaç vs verecek mi bilmiyorum çünkü
Aşılama sonrası sabah ve akşam duphaston veriliyor canım. Belki onu iftar ve sahur olarak ayarlayıp tutabilirsin bilemiyorum. Ama sıvı alımı önemli

Benim doktorum da ilk 4 gün tutmama tarafı, sonrası tutulabilir dedi aşılama için.

Progestrn veriyor. Bir hafta kullanıyorsun. Bakalım size ne verecekler. Avokado ye aşılama günü öncesi sonrası

Back