aşılama sonrası orgazm

ayserbilc85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
155
18
98
arkadaşlar merhaba bana aşılama yapıldı.6.günüm.doktorum cinsel yaşama izin verdi.ilişki sırasında orgazm olmak oluşmuş bir embryo varsa düşmesine neden olurmu?rahim içi kasılmalarından dolayı.doktoruma soramıyorum utanıyorum.yardım edin arkadaşlar

Bi sorun olmaz canim nasibin onune gecilmez insallah tutar bende yaptiricam asilama ekimde insallah hayirlsiiyla hamile kaliriz

Orgazm ile alakası yok. .
Sperm ve yumurta buluşmalı. .
Bunun için de yumurtlama günleri önemli. .
Takip ederek devam. .
Adetin 1.gününden itibaren ,
14 16 18 20 günler yumurtlama. .

canm ben zaten aşılamamı yaptrdım bekliyorum yumurtlama haftam geçti.adet olcam gibi belirtiler var çok korkuyorum.yüzümde akneler oldu.aşırı kilo kaybettim bir haftadır.ve karnım gaz dolu gibi oluyor

Kizlar bisi sorcam yah bnm adet yirmi uc gun gckti zaten arada boyle bna surprz yapar onun icin biliyordum hamile olmadihimi iki yikdir cocuk istyrz bi turlu olmadi aca bu asilama yi isteyen herkese yapiorlar mi ki dr me sorayimmmi. Cunku gerhangi bi sorunum yok adet dusenszliginden bska

hayır canım doktor uygun görürse hastalığına göre teşhis koyuyor ki aşılamadan önce ilaçla tedaviyi deniyor ilaçlara tepki vermesse aşılamaya geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…