Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama sonrası adet düzensizliği oldu mu peki gecikme gibi yada kist oluşması siz 5 yıl olduysa tüp bebek düşünmüyormusunuzMeraba kizlar size size bi sorum olacakti ben 5 yillik evliyim esimde ve bnde hic bir sorun yok gebelik olusmadi iki kere asilama denedim yine olmadi aranizda asilama sonrasi dogla yolla gebe kalan varmi
yok cnm ya tup bebek istemiyom yasimda kucuk hem bekliycem biraz asilma sonrasi bu ilk ayim adet gunume var 1 hafta 10 gun falan ilk asilmadan somra kist falan olmamisti ikinciden sonrada olmamistir sanirimAşılama sonrası adet düzensizliği oldu mu peki gecikme gibi yada kist oluşması siz 5 yıl olduysa tüp bebek düşünmüyormusunuz
İlk aşılamadan sonraki ay da gününde mi adet gördünüz şaşmadımı yaniyok cnm ya tup bebek istemiyom yasimda kucuk hem bekliycem biraz asilma sonrasi bu ilk ayim adet gunume var 1 hafta 10 gun falan ilk asilmadan somra kist falan olmamisti ikinciden sonrada olmamistir sanirim
Allah yardimcin olsun cnmMerhaba bende geçen ay ilk aşılamamı oldum ve malesef olumsuz eşimdede bende de bi problem olmamasına rağmen olmuyor anlam veremedik ama en kötüsü 4 tane kist oluşmuş ben 2 aşılamaya başlarız zaman kaybetmeden tüp bebek deneriz derken dok malesef bi sonraki adetini beklemek zorundayız dedi ve hiç bir ilaç vermedi çok üzülüyorum bu kada risterken uğraşırken zamanı var demekki
benimde 3 yıl oldu çatlatma iğneleri kullandım kist oldu geçen ay aşılama kist oldu ama brakmayın bence bende o hatayı yaptım 4 ay gitmdim düşünmemeye çalıştım ama yine olmadı tekrar başlamak yoruyor 3 kez şans verin kendinize ben 2 kez daha aşılama yaptırmayı düşünüyorum sonrası zaten tüp bebek yaşta geçiyor malesef siz tüp bebek düşünmüyormusunuzben bu ay biraktim hastane isini cnm 2 3 gun var adet gunume bklm nolcak sorun yok diyolar yoksa olur belki kendiliginden hersey denedim 4 yildir ozele gittim olmadi bir sorun yokken bende biraktim bu ay dinlencem biraz
kac yasindasinizbenimde 3 yıl oldu çatlatma iğneleri kullandım kist oldu geçen ay aşılama kist oldu ama brakmayın bence bende o hatayı yaptım 4 ay gitmdim düşünmemeye çalıştım ama yine olmadı tekrar başlamak yoruyor 3 kez şans verin kendinize ben 2 kez daha aşılama yaptırmayı düşünüyorum sonrası zaten tüp bebek yaşta geçiyor malesef siz tüp bebek düşünmüyormusunuz
ben 23 yasindayim bende rahim filmi falan hepsi normal yumurtlamada gayet gelisiyo catliyo ama gebelik olusmuyo ovulasyon testi denedinmi32 yaşındayım rahim filmi vs herşey çekildi ama sanırım yumurtalarım çatlamıyor benim
denedim 2 ay pik gördüm ama değişen hiç bir şey olamadı benimde yumurtalarım çatlıyor adetlerim düzenli sadece çatlatma iğnesi olunca böyle tepki veriyor vucut ooo senin yaşın çok küçük hiiiç kafana takma bence hayatı yaşamanıza bakın gezzin tozun biraz ara vermen çok normal ben 26 27 yaşımda olsam bile takmam ama yaş geçiyor bizim o yüzden ertelemek istemiyorumben 23 yasindayim bende rahim filmi falan hepsi normal yumurtlamada gayet gelisiyo catliyo ama gebelik olusmuyo ovulasyon testi denedinmi
oyle cnmda iste 5 yillik evliyim bn 18 yasinda evlendim uzun zaman olunca istiyor insan ama bunyemde cok yiprandi ilaclarla o yuzden durcam birazdenedim 2 ay pik gördüm ama değişen hiç bir şey olamadı benimde yumurtalarım çatlıyor adetlerim düzenli sadece çatlatma iğnesi olunca böyle tepki veriyor vucut ooo senin yaşın çok küçük hiiiç kafana takma bence hayatı yaşamanıza bakın gezzin tozun biraz ara vermen çok normal ben 26 27 yaşımda olsam bile takmam ama yaş geçiyor bizim o yüzden ertelemek istemiyorum
kesinlikle haklısın tabiki insan istiyor ama önünde daha uzun zaman var çok stres yapma olur inşoyle cnmda iste 5 yillik evliyim bn 18 yasinda evlendim uzun zaman olunca istiyor insan ama bunyemde cok yiprandi ilaclarla o yuzden durcam biraz
insalah cnm insallah seninde tez zamanda olurkesinlikle haklısın tabiki insan istiyor ama önünde daha uzun zaman var çok stres yapma olur inş