Aşılama sonrası iş - Kasım 2024 🦋

Acelyax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
62
16
Merhaba kızlar, bu sabah aşılama oldum. Hastanede işlem sonrası 10 dakika uzanmanız yeterli sonra gidebilirsin dediler. 10 dakika sonra kalktım eve geldim hiç dinlenmeden hemen evi süpürdüm ve sildim toplam 1 saat sürdü. İşim bittikten sonra acaba hata mı yaptım iş yapmakla diye kendimi suçluyorum şimdi bana eve git uzan, iş yapma diyen olmadı, bende o yüzden normal bir şekilde günüme devam ettim, temizlik yaparak… konuya hakim olanlar lütfen dönüş yapsın ya kafaya taktım.

canım ilk gün özellikle iş yapmayın bol bol uzanın dinlenin diyorlar neden bu kadar yüklendin ki kendine

Normal adet dongusunde de bunlari yapmis olabilirdin farkinda olmadan. Zaten gunluk hayatina devam edebiliyorsun istirahat gerektirecek bir durum yok ama kendini cok yorma. Hakkinda hayirlisi olsun tutmazsa da uzulup buna baglama

Bende üçüncü gün anca ayaklandım iş gördüm.çok ağrı oluyor sen nasıl o halinle kalkıpta iş yaptın ya. Sende kendine değer vermeyengillerdensin galiba (güçlü kadın olma zorunluluğu)

Ya nasip olsaydı havada karada olurdu ama dediğin gibi insan bazen şüpheye düşüyor şunu yapmasaydım olur muydu diye. Kendimizi suçluyoruz. O yüzden olabildiğince tedbiri elden bırakmamak lazım bnde benzer hataya düştüm ama dersimi aldım. İkinci aşılama için tedaviye başladım aynısını yapmıcam Sizede öneririm. O kadar şey göze alıyoruz iki hafta da iş yapmasak kıyamet kopmaz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…