Aşılama sonrası iş - Kasım 2024 🦋

Acelyax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
83
19
Merhaba kızlar, bu sabah aşılama oldum. Hastanede işlem sonrası 10 dakika uzanmanız yeterli sonra gidebilirsin dediler. 10 dakika sonra kalktım eve geldim hiç dinlenmeden hemen evi süpürdüm ve sildim toplam 1 saat sürdü. İşim bittikten sonra acaba hata mı yaptım iş yapmakla diye kendimi suçluyorum şimdi bana eve git uzan, iş yapma diyen olmadı, bende o yüzden normal bir şekilde günüme devam ettim, temizlik yaparak… konuya hakim olanlar lütfen dönüş yapsın ya kafaya taktım.

canım ilk gün özellikle iş yapmayın bol bol uzanın dinlenin diyorlar neden bu kadar yüklendin ki kendine

Normal adet dongusunde de bunlari yapmis olabilirdin farkinda olmadan. Zaten gunluk hayatina devam edebiliyorsun istirahat gerektirecek bir durum yok ama kendini cok yorma. Hakkinda hayirlisi olsun tutmazsa da uzulup buna baglama

Bende üçüncü gün anca ayaklandım iş gördüm.çok ağrı oluyor sen nasıl o halinle kalkıpta iş yaptın ya. Sende kendine değer vermeyengillerdensin galiba (güçlü kadın olma zorunluluğu)

Ya nasip olsaydı havada karada olurdu ama dediğin gibi insan bazen şüpheye düşüyor şunu yapmasaydım olur muydu diye. Kendimizi suçluyoruz. O yüzden olabildiğince tedbiri elden bırakmamak lazım bnde benzer hataya düştüm ama dersimi aldım. İkinci aşılama için tedaviye başladım aynısını yapmıcam Sizede öneririm. O kadar şey göze alıyoruz iki hafta da iş yapmasak kıyamet kopmaz bnce

Normal adet dongusunde de bunlari yapmis olabilirdin farkinda olmadan. Zaten gunluk hayatina devam edebiliyorsun istirahat gerektirecek bir durum yok ama kendini cok yorma. Hakkinda hayirlisi olsun tutmazsa da uzulup buna baglama
Cevabın icin teşekkür ederim cok üzülmem insallah ama güzel bir ders cikartmis olurum

Bende üçüncü gün anca ayaklandım iş gördüm.çok ağrı oluyor sen nasıl o halinle kalkıpta iş yaptın ya. Sende kendine değer vermeyengillerdensin galiba (güçlü kadın olma zorunluluğu)
Canım konunun değer vermemekle ilgisi yokki, ben hastaneden eve geldiğimde aşılama olduğumu unuttum sanki bana ne oldu bende anlamadim inan. Farkina vardigimda cok üzüldüm. Keske hastanede en azindan birisi beni uyarsaydi sonucta ikinci asilamam öyle cok tecrübeli değilim ki…. Bu arada benim iki aşılamam da ağrısız geçti, sonrasında bile ağrım olmadı. İdrara sıkışık bir şekilde yapiyorlar işlemi o kolaylik sağlıyor

Anladım canım da bazı kadınlarımız saçını süpürge eder ya ondan dedim. Senin ağrısız olmuş o yüzden bn şuan iğne kullandığım halde cuma günü aşılama olacak Yumurtalıklat büyüdüğü için kasık ağrısı çok şuan bile aşılamadan sonra daha da şiddetlenşyor bnde gaz sıkışması göğüs ağrısı çok fena oluyor

Bel ağrısı özellikle ayakta duramıyordum. Sen şanslısın desene

Cok doğru diyosun hersey nasip…. Bende dersimi aldım eğer bu aşılama da tutmazsa bir sonrakine çok tedbirli olucam, ilk 2-3 gün dinlenirim en azından kafam rahat eder, stres yapmam :) ama umarım bu sefer tutar ya bu hesaplari yapmak zorunda kalmak bile cok yorucu. Umarım seninkide tutar

Anladim umarım bu sefer daha kolay atlatirsin

Evet kesinlikle biz başaracağız Allah'ın izniyle hepimize nasip olur inşallah hepinize dua edicem

Merhaba kızlar 2. aşılamann 9. Günündeyim sol kasıkta batma hissi var göğüslerde ağrı hassasiyet var gün geçtikce ağrısı artıyor progestan ilaç kullanıyorum bu arada. sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet öncesi ağrı mıdır bu belirsizlik şüpheci haller öldürcek beni help me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…