• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası Hgc kaç olmalı?

cnn1022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar selam. 8 haziranda ilk aşılamamı oldum. 8. Günümde beta yaptırdım. 3.4 çıktı. Doktor tabiki 14. Günde yaptır dedi ama dayanadım tabiki. Yükselir mi? Çatlatma iğnesi kaynaklı mıdır? Deneyimli arkadaşlarımdan yorumlarını rica ederim.

Kızlar selam. 8 haziranda ilk aşılamamı oldum. 8. Günümde beta yaptırdım. 3.4 çıktı. Doktor tabiki 14. Günde yaptır dedi ama dayanadım tabiki. Yükselir mi? Çatlatma iğnesi kaynaklı mıdır? Deneyimli arkadaşlarımdan yorumlarını rica ederim.

8nci günde 3,4 daha nekadar yükselir bilemem bana düşük geldi. Ben 10ncu günde yaptırmıştım 240tı. 13ncü gün 580.

Yaaa:( bana da yükselmez gibi geliyor ama bi umut işte :( rabbimm isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah🙏

0..1 görmekten iyidir çok erken ama inşallah yükselir 🥰💞

Çatlatma iğnesinden kaynaklı bir beta bence iğnenin etkisi 14 gün kadar surebilir

Back