Aşılama sonrası gebelik

buketakcin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
61
7
33
Hanımlar merhabalar ben 5 kasımda aşılama oldum bugün doktorumun söylediğine göre kan testi vermemi istedi sabah kan testimi verdim ancak hala sonuç çıkmadı sizinle gebelik testlerimi paylaşıyorum lütfen bana yardımcı olun çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_9279.jpeg
    IMG_9279.jpeg
    203,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_9280.jpeg
    IMG_9280.jpeg
    219,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9281.jpeg
    IMG_9281.jpeg
    228,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9282.jpeg
    IMG_9282.jpeg
    229,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9283.jpeg
    IMG_9283.jpeg
    217,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9284.jpeg
    IMG_9284.jpeg
    218,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9285.jpeg
    IMG_9285.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 37
Rabbim sağlıkla kucagniza almayi nasip etsin. Aşilama kolay mi? Ücreti nedir? Ben de yaptirmayi düşünüyorum

Rabbim sağlıkla kucagniza almayi nasip etsin. Aşilama kolay mi? Ücreti nedir? Ben de yaptirmayi düşünüyorum
Amin 🥰 süreç biraz pisikoljik olarak yoruyor ama kolay bir işlem ben araştırma hastanesinde yaptırdım rapor çokartarak sadece ilaçlara para verdim oda bana 4000 e mal oldu

Amin 🥰 süreç biraz pisikoljik olarak yoruyor ama kolay bir işlem ben araştırma hastanesinde yaptırdım rapor çokartarak sadece ilaçlara para verdim oda bana 4000 e mal oldu
peki rapor çıkarmak zor mu? Yani eşlerden birinde çocuk olmasi için bir sıkıntı olmasi mi gerekiyor?

peki rapor çıkarmak zor mu? Yani eşlerden birinde çocuk olmasi için bir sıkıntı olmasi mi gerekiyor?
Eşimle ikimizde de sıkıntı yoktu eşime varikosel teşhisi koyuldu ama ilaç yada ameliyat olmasına gerek olmadığı söylenmişti biz 5 yıllık evliyiz ilk günden beri çocuk istedik ama bu yıl mayıs ayına kadar hiç hamile kalamamıştım mayıs ayında hamile kaldım ama kimyasal geçirdim sonra doktorum aşılama yapalım dedi bende raporu araştırdım bazı kriterler var en az 3 yıllık evli olup hiç çocuk olmaması gerekiyor daha önce doğum yapmamış olmak lazım 40 yaşın üstünde olmamak gerekiyor bir de 900 prim günü agk ödenmiş olması gerekiyor eşinde varsa ondan yararlabiliyorsun bazı testler ve evraklar isteniyor başvuru yapmak için dosya tesliminden 2 yada 3 hafta sonra hastane seni arayıp çağırıyor ve gerekli dozda ilaca başlanıyor yumurtalar istenilen duruma geldiğinde de işlem yazılıyor ben doktora ve hastaneye hiç ödeme yapmadım verilen ilaçların çoğu kısmını rapor karşılıyor kalan ücreti ödüyorsun

iyiymiş. Bizim evlilik 2.5 yil oldu. Bir düşük yaptim belki bundan dolayi olmayabilir. Normal yolla hamile kaldim 6 haftalik düştü.

iyiymiş. Bizim evlilik 2.5 yil oldu. Bir düşük yaptim belki bundan dolayi olmayabilir. Normal yolla hamile kaldim 6 haftalik düştü.
Şu an bile başvuru yapsan hemen kabul edilir şansını dene sana aşağıda resim olarak atıyorum bu gibi durumda işlem daha hızlı olabiliyor

Eklentiler

• IMG_9286.png
    IMG_9286.png
    158 KB · Görüntüleme: 26
Rabbim en kısa zamanda şeninde kucağını doldursun 🥰
Amin inşallah. Özele gittim rahim filmi çektrdim hafif T şeklinde rahm şekil bozuklugu çıkti. Onu düzeltmek için histeroskopi oldum şimdi iyileşme ve dinlenme sürecindeyim. Bir kaç ay sonra tekrar deneriz olmadi artik aşılama düşünüyoruz.

Amin inşallah. Özele gittim rahim filmi çektrdim hafif T şeklinde rahm şekil bozuklugu çıkti. Onu düzeltmek için histeroskopi oldum şimdi iyileşme ve dinlenme sürecindeyim. Bir kaç ay sonra tekrar deneriz olmadi artik aşılama düşünüyoruz.
Hakkıda hayırlısı olur inşallah canım çok geçmiş olsun şeninde güzel haberlerini alırız umarım yakın zamanda ❤️

X