Gebeliğe Hazırlık Aşılama Sonrasi gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba kk de yeniyim ve bu ilk yorumum :halay:hayırlı haberlerini alırız inşallah. Bende aşılama tedavisine baslıcam . İlaçlarım hazır ve regl gününü bekliyorum büyük ihtimal heyecandan regl başlangıcı uzamazsa :işsiz:p.tesi ilk iğneme başlamış olurum:KK9:
Hadi bakalim canim insallah tutar hepimizinkide :halay:

Canım merhaba kk de yeniyim ve bu ilk yorumum :halay:hayırlı haberlerini alırız inşallah. Bende aşılama tedavisine baslıcam . İlaçlarım hazır ve regl gününü bekliyorum büyük ihtimal heyecandan regl başlangıcı uzamazsa :işsiz:p.tesi ilk iğneme başlamış olurum:KK9:

Hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Bende aşılama olacağım bana klomen verdi 5 gün kullandım bitti yarın çatlatma iğnesi olacağım bir tane gece 12.00 de pazartesi 12.00 aşılama dediler sadece.
Öncesinde kullandığım iğneler yok? Neden acaba?

Canımmm hayırlısı olur insallah ve bebişlerimiz kucagımıza saglıcakla gelir:anne:benimde bugun beklenen regl günüm p. Tesi doktoruma gidip ilk iğneme baslıcam inşallah :KK9:
sanada iğneyle başlayacak demek benimde iğneyle gonalf inşallah tutar canım haberleşelim burdan

Hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Bende aşılama olacağım bana klomen verdi 5 gün kullandım bitti yarın çatlatma iğnesi olacağım bir tane gece 12.00 de pazartesi 12.00 aşılama dediler sadece.
Öncesinde kullandığım iğneler yok? Neden acaba?
yumurtaların normal büyüyorsa klomen i yeterli görmüş olabilir canım

yumurtaların normal büyüyorsa klomen i yeterli görmüş olabilir canım

Bakalım inşallah sonuç alırız bugün 00.00 de iğne olacağım. Pazartesiye kadar ilişki denemiyoruz sağlıklı sperm vermek için.
Çatlatma iğnesinden sonra pazattesi aşılamaya gideceğiz.
Bugün ya da yarın da dene diyenler var ama o zaman sperm yenilenme süresi 1 gün olacak. Sağlıklı olmaz diye düşünüyorum?

Bakalım inşallah sonuç alırız bugün 00.00 de iğne olacağım. Pazartesiye kadar ilişki denemiyoruz sağlıklı sperm vermek için.
Çatlatma iğnesinden sonra pazattesi aşılamaya gideceğiz.
Bugün ya da yarın da dene diyenler var ama o zaman sperm yenilenme süresi 1 gün olacak. Sağlıklı olmaz diye düşünüyorum?
aynen canım kalitesi düşer deneme

Back