Gebeliğe Hazırlık Aşılama Sonrasi gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morfoloji ne demek ? Bizde bir sıkıntı yoktu yumurtam çatlamiyodu zamanini yakalayamiyorduk.5 kere ilac tedavisi oldum olmadi en son aşilama yapti doktor bugun tekrar kan verdim sabah.degerlerim yukselmiş yinede cok erken sevinmiyorum
Pazartesi tekrar kan vericem.korkma hic Allhtan hayirlisini iste nasip kismet

rabbim sagselamet kucagina almayi nasip etsin. sendeki ozellikler bende de oluyor cift asi yapdi doktor, ama ilk gunden sag tarafimda batma, iynelenme , kramp gibi oluyor,cok sis karnim boyle degildi. Gazda oluyor. bekleyeim gorrljm 10 gunum kaldi kan testine.

selam bende aşılama yapmayı düşünüyorum doktor hangi ilaçlrı tavsiye etti sizlere acaba
bende pko teshisi konulmusdu, femara ile basladim tedaviye, sonra estrofem icdim,yumurtalarim buyunce catlatma iynesi oldum... 1 yildir catlamayan yumurtalarim catlamisdi asilama yapdirdjm simdj bekliyorumm Allah hepimizi sevindirsin.

Kızlar bugün asilamamin 13.günü gonalf kullanarak yapildi glifor da kullaniyorum asilamadan sonra da estrofem ve crinone jel kullanmaya basladim.bugun 13. Gunum agrilarim cok ayni adet olacakmisim gibi hamile olan arkadaslar boyle agrilariniz oldu mu .cok istiyorum Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah hayirlisiyla

Canim insallah güzel haberleri alirsin.13
Günse kanda tahlilinde cikar yarin ver istersen.bende aşilama oldum tuttu cok sukur.3 kere kan verdirtti doktorum.bugun son kan verdim 1056 ya yukselmis.kesin hamilesin dedi.1 hafta sonra ultrasonla bakicaz icim icime sigmiyor.rabbim sana tatdirsin insallah

Masallah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oluyorum bole haberler duyunca. Kan verip negatif sonucu görmekten korkuyorum sanirim günümün gecmesini bekliycem kan tahlili icin ki agrilarim bole devam ederse regl olmam yakindir cunku cok agrim var

Aşılama için belirli bir ayı var mı acaba şu kadar Bebek denemiş olmak gibi . En az ne kadar sureden sonra aşılama onerırsınız acaba

Aşılama için belirli bir ayı var mı acaba şu kadar Bebek denemiş olmak gibi . En az ne kadar sureden sonra aşılama onerırsınız acaba
genellikle erkekten kaynaklanan problemlerden dolayı olması muhtemel bir yöntem canım, doktor karar veriyor ya da sen istiyorsan soruyorsun olur yapalım uygun diyorsa yapılıyor. ama hiç bebek denememiş birinin aşılama yaptırması yanlış olur bence, klomen le başlayabilirsiniz 1 yıl bebek denemiş olmak diyorlar yaş 30 veya üstüyse 6 ay denemiş olmak.

Kizlar bende asilamaya basladim bu gun insallah hepimizinki tutar :)
Canım merhaba kk de yeniyim ve bu ilk yorumum hayırlı haberlerini alırız inşallah. Bende aşılama tedavisine baslıcam . İlaçlarım hazır ve regl gününü bekliyorum büyük ihtimal heyecandan regl başlangıcı uzamazsa p.tesi ilk iğneme başlamış olurum

bende başladım kızlar çarşamba günü aşılamaya inş. hepimizinki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…