- 15 Şubat 2018
- 59
- 32
- 3
- 36
- Konu Sahibi 123duru12345
-
Morfoloji ne demek ? Bizde bir sıkıntı yoktu yumurtam çatlamiyodu zamanini yakalayamiyorduk.5 kere ilac tedavisi oldum olmadi en son aşilama yapti doktor bugun tekrar kan verdim sabah.degerlerim yukselmiş yinede cok erken sevinmiyorummerhaba doktor neden aşılamayı önerdi bilgi verir misin canım bizde morfoloji sıkıntısı var sizde de mi böyle bir sıkıntı oldu
eğer bu ayda gebelik oluşmazsa aşılama önerdi doktorum ama çok korkuyorum
benim bir kac gun oldu, cift asi yapdirdjm ama ilk gunden sag tarafimdan batma ve iynelenme gibi oluyor, insAllah hayira isaretdir, karnim cok sisdi.gazimda oluyor. Ama sol tarafimda o kadar batma falan yok. Allah herkezi sevindirsin.tebrikler
Allah razi olsun kardesim InsAllah isteyen herkeze nasip etsin.R
Rabbim yuzune gülsün insallah canim.Guzel seyler dusun güzel olsun imkaninda varsa iş yapmamaya özen göster
rabbim sagselamet kucagina almayi nasip etsin. sendeki ozellikler bende de oluyor cift asi yapdi doktor, ama ilk gunden sag tarafimda batma, iynelenme , kramp gibi oluyor,cok sis karnim boyle degildi. Gazda oluyor. bekleyeim gorrljm 10 gunum kaldi kan testine.Ben 1.5 yillik evliyim ilk asilamami 28 martta yaptirdim.dun kan tahlili verdim gebelik cikti.ama hemen sevinmedim yinede cok erken oldugu icin yarin tekrar kan vericem baktikki hormonlar gun gectikce yukseliyosa gebeyim demekmiş.yarini iple cekiyorum simdi Rabbim utandirmasin dualarim kabul olur insallah
bende pko teshisi konulmusdu, femara ile basladim tedaviye, sonra estrofem icdim,yumurtalarim buyunce catlatma iynesi oldum... 1 yildir catlamayan yumurtalarim catlamisdi asilama yapdirdjm simdj bekliyorumm Allah hepimizi sevindirsin.selam bende aşılama yapmayı düşünüyorum doktor hangi ilaçlrı tavsiye etti sizlere acaba
ewt 2 tane tablet var içinde her cumartsi yanım tane iç drdiDostinex hap mi
Anladim hic duymadim doktorumda vermediewt 2 tane tablet var içinde her cumartsi yanım tane iç drdi
Canim insallah güzel haberleri alirsin.13Kızlar bugün asilamamin 13.günü gonalf kullanarak yapildi glifor da kullaniyorum asilamadan sonra da estrofem ve crinone jel kullanmaya basladim.bugun 13. Gunum agrilarim cok ayni adet olacakmisim gibi hamile olan arkadaslar boyle agrilariniz oldu mu .cok istiyorum Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah hayirlisiyla
Canim insallah güzel haberleri alirsin.13
Günse kanda tahlilinde cikar yarin ver istersen.bende aşilama oldum tuttu cok sukur.3 kere kan verdirtti doktorum.bugun son kan verdim 1056 ya yukselmis.kesin hamilesin dedi.1 hafta sonra ultrasonla bakicaz icim icime sigmiyor.rabbim sana tatdirsin insallah
noldu canım sonuç?bugün aşılama oldum
malesef negatifnoldu canım sonuç?
Üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda nasib etsin inşallah o kadar zor ki seni anlıyorum..malesef negatif
genellikle erkekten kaynaklanan problemlerden dolayı olması muhtemel bir yöntem canım, doktor karar veriyor ya da sen istiyorsan soruyorsun olur yapalım uygun diyorsa yapılıyor. ama hiç bebek denememiş birinin aşılama yaptırması yanlış olur bence, klomen le başlayabilirsiniz 1 yıl bebek denemiş olmak diyorlar yaş 30 veya üstüyse 6 ay denemiş olmak.Aşılama için belirli bir ayı var mı acaba şu kadar Bebek denemiş olmak gibi . En az ne kadar sureden sonra aşılama onerırsınız acaba
Canım merhaba kk de yeniyim ve bu ilk yorumumKizlar bende asilamaya basladim bu gun insallah hepimizinki tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?