- 15 Şubat 2018
- 59
- 32
- 3
- 36
- Konu Sahibi 123duru12345
-
Yumurta cogaltmak icin iki kutu gonal f verdi yumurtalar cogalip buyudukten sonra catlatma ignesi ovitrelle verdi.asilama yaptiktan sonra kan sulandirici oksapar,progesteron igne,duphaston,coraspin,estformem diye haplar verdi.bugum kanda gebelik cikti ayni ilaclaro tekrar devam etmem gerektigini soyledi basladim yenidenselam bende aşılama yapmayı düşünüyorum doktor hangi ilaçlrı tavsiye etti sizlere acaba
rabbim bebeginizi saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Size bir sorum olcakti asilama icin catlatma ignesi oldunuz asilama gunu karninizda kasiklarnzda catlama agrisi warmiydi ?Yumurta cogaltmak icin iki kutu gonal f verdi yumurtalar cogalip buyudukten sonra catlatma ignesi ovitrelle verdi.asilama yaptiktan sonra kan sulandirici oksapar,progesteron igne,duphaston,coraspin,estformem diye haplar verdi.bugum kanda gebelik cikti ayni ilaclaro tekrar devam etmem gerektigini soyledi basladim yeniden
Bende 8 subatta asilama olmustum tutmadi diye uzuluyodm halbuki doktor asilama gununu tutturamamis, asilamayi yaptiktan 6 gun sonra catladi yumurtam o siddetli agriyi hissettm. Asilama saatinde catlama agrisi olmasi gerekiyorms bende olmamsti o yizden merak ettim sizde oldu mu diye...Kasiklarim tedavi boyunca azda olsa agriyodu karnim cok sismisti gazım cok oldu.kendimi cok şiş hissediyordum.yumurtlama donemim yaklastiginda agrim oldu sol kasigimda daha fazla.gebelik olusmaya baslayinca agrim artmaya basladi
Asilama gunu agrim daha fazla oldu eve geldigimde hissettim onu ama yumurtam catlamistir diye dusunmedim hic.ertesi gun agrim azaldiBende 8 subatta asilama olmustum tutmadi diye uzuluyodm halbuki doktor asilama gununu tutturamamis, asilamayi yaptiktan 6 gun sonra catladi yumurtam o siddetli agriyi hissettm. Asilama saatinde catlama agrisi olmasi gerekiyorms bende olmamsti o yizden merak ettim sizde oldu mu diye...
Dostinex hap mibana klomen ve dostinex verdi doktor size verdimi acaba
tebriklerKasiklarim tedavi boyunca azda olsa agriyodu karnim cok sismisti gazım cok oldu.kendimi cok şiş hissediyordum.yumurtlama donemim yaklastiginda agrim oldu sol kasigimda daha fazla.gebelik olusmaya baslayinca agrim artmaya basladi
Bende aşı yapdırdım bekliyorum... ilk aşım Allah herkezi muradına erdirsin... kasık ağrılarım var ama, çatlatmadan dolayı diyorlar bakalım,3 yıllık evliyim ilk aşılaması tutan varmıKasiklarim tedavi boyunca azda olsa agriyodu karnim cok sismisti gazım cok oldu.kendimi cok şiş hissediyordum.yumurtlama donemim yaklastiginda agrim oldu sol kasigimda daha fazla.gebelik olusmaya baslayinca agrim artmaya basladi
Rabbim yuzune gülsün insallah canim.Guzel seyler dusun güzel olsun imkaninda varsa iş yapmamaya özen gösterBende aşı yapdırdım bekliyorum... ilk aşım Allah herkezi muradına erdirsin... kasık ağrılarım var ama, çatlatmadan dolayı diyorlar bakalım,3 yıllık evliyim ilk aşılaması tutan varmı
yaptiran cok kisiyle konustm hepsinin o gun agrisi olmus bende hicbise yoktu azicik bi agri bile olmamsti. Catlama ignesi etkisini gec gosterdi galiba 6 gun snra siddetli agrim olmstu. Tutturamams gununu doktorAsilama gunu agrim daha fazla oldu eve geldigimde hissettim onu ama yumurtam catlamistir diye dusunmedim hic.ertesi gun agrim azaldi
Benim agrim oldu aksamında artti hatta.ertesi gun hafiflemişti agriaiyaptiran cok kisiyle konustm hepsinin o gun agrisi olmus bende hicbise yoktu azicik bi agri bile olmamsti. Catlama ignesi etkisini gec gosterdi galiba 6 gun snra siddetli agrim olmstu. Tutturamams gununu doktor
o kadar iyi arastirmak gerekiyo ki doktorlar kendileri para kazanmak icin insanlari harcayabiliyor. Benimki tutmicani bile bile yapti. Ne diyim artik Rabbim goruyorBenim agrim oldu aksamında artti hatta.ertesi gun hafiflemişti agriai
Benim agrim oldu aksamında artti hatta.ertesi gun hafiflemişti agriai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?