Gebeliğe Hazırlık Aşılama Sonrasi gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123duru12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
59
32
3
36
Kızlar lutfen bilen bilgisi olan varsa bana yardimci olursa cok sevinirim.28 martta aşilama yaptirdim gonal f ve ovitrelle igne kullandim.asilama yapildiktan sonra oksapar progestreon igneler kullandim haplarda var tabi.ignelerim ilaclarim bitti 10 gu nluktu zaten.asilamadan 12 15 sonra idrar testinde belli olurmus benimde bugun 13.gunumdu dayanamadim gebelik testi aldim ve yaptim.Ikinci cizgim diger ilk cizgiye gore biraz silik cikti.testi atmadim odaya biraktim aradan 3 saat gecti tekrar baktim belli olucak sekilde ikinci cizgi cikmis durumda.sizce bu ne anlama geliyor

BENDe aşılamayla hamile kaldım 13. Gün test yaptığımda ikinci çizgi silik olarak çıkmıştı hamileyim canim eğer hemen silik çizgi çıktıysa gebelik vardır die düşünüyorum tekrar yap istersen en garantisi kan testi vermen

Doktor gebesin dedi ama 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim degerlerin yukselmis olursa kesin hamilesindir dedi
2 gun gecmez simdi bana

selam bende aşılama yapmayı düşünüyorum doktor hangi ilaçlrı tavsiye etti sizlere acaba

selam bende aşılama yapmayı düşünüyorum doktor hangi ilaçlrı tavsiye etti sizlere acaba
Yumurta cogaltmak icin iki kutu gonal f verdi yumurtalar cogalip buyudukten sonra catlatma ignesi ovitrelle verdi.asilama yaptiktan sonra kan sulandirici oksapar,progesteron igne,duphaston,coraspin,estformem diye haplar verdi.bugum kanda gebelik cikti ayni ilaclaro tekrar devam etmem gerektigini soyledi basladim yeniden

rabbim bebeginizi saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Size bir sorum olcakti asilama icin catlatma ignesi oldunuz asilama gunu karninizda kasiklarnzda catlama agrisi warmiydi ?

Kasiklarim tedavi boyunca azda olsa agriyodu karnim cok sismisti gazım cok oldu.kendimi cok şiş hissediyordum.yumurtlama donemim yaklastiginda agrim oldu sol kasigimda daha fazla.gebelik olusmaya baslayinca agrim artmaya basladi

Kasiklarim tedavi boyunca azda olsa agriyodu karnim cok sismisti gazım cok oldu.kendimi cok şiş hissediyordum.yumurtlama donemim yaklastiginda agrim oldu sol kasigimda daha fazla.gebelik olusmaya baslayinca agrim artmaya basladi
Bende 8 subatta asilama olmustum tutmadi diye uzuluyodm halbuki doktor asilama gununu tutturamamis, asilamayi yaptiktan 6 gun sonra catladi yumurtam o siddetli agriyi hissettm. Asilama saatinde catlama agrisi olmasi gerekiyorms bende olmamsti o yizden merak ettim sizde oldu mu diye...

Asilama gunu agrim daha fazla oldu eve geldigimde hissettim onu ama yumurtam catlamistir diye dusunmedim hic.ertesi gun agrim azaldi

Bende aşı yapdırdım bekliyorum... ilk aşım Allah herkezi muradına erdirsin... kasık ağrılarım var ama, çatlatmadan dolayı diyorlar bakalım,3 yıllık evliyim ilk aşılaması tutan varmı

Ben 1.5 yillik evliyim ilk asilamami 28 martta yaptirdim.dun kan tahlili verdim gebelik cikti.ama hemen sevinmedim yinede cok erken oldugu icin yarin tekrar kan vericem baktikki hormonlar gun gectikce yukseliyosa gebeyim demekmiş.yarini iple cekiyorum simdi Rabbim utandirmasin dualarim kabul olur insallah

R
Bende aşı yapdırdım bekliyorum... ilk aşım Allah herkezi muradına erdirsin... kasık ağrılarım var ama, çatlatmadan dolayı diyorlar bakalım,3 yıllık evliyim ilk aşılaması tutan varmı
Rabbim yuzune gülsün insallah canim.Guzel seyler dusun güzel olsun imkaninda varsa iş yapmamaya özen göster

Asilama gunu agrim daha fazla oldu eve geldigimde hissettim onu ama yumurtam catlamistir diye dusunmedim hic.ertesi gun agrim azaldi
yaptiran cok kisiyle konustm hepsinin o gun agrisi olmus bende hicbise yoktu azicik bi agri bile olmamsti. Catlama ignesi etkisini gec gosterdi galiba 6 gun snra siddetli agrim olmstu. Tutturamams gununu doktor

yaptiran cok kisiyle konustm hepsinin o gun agrisi olmus bende hicbise yoktu azicik bi agri bile olmamsti. Catlama ignesi etkisini gec gosterdi galiba 6 gun snra siddetli agrim olmstu. Tutturamams gununu doktor
Benim agrim oldu aksamında artti hatta.ertesi gun hafiflemişti agriai

Benim agrim oldu aksamında artti hatta.ertesi gun hafiflemişti agriai

merhaba doktor neden aşılamayı önerdi bilgi verir misin canım bizde morfoloji sıkıntısı var sizde de mi böyle bir sıkıntı oldu
eğer bu ayda gebelik oluşmazsa aşılama önerdi doktorum ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…