• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Sonrası gebelik Testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_Aysenur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
108
22
48
24
Aşılamanın 11. Günü çatlama iğnesinin 13. Günü sizce var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-20-21-31-11-936_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-04-20-21-31-11-936_com.miui.gallery.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 176
  • Screenshot_2022-04-20-14-26-40-855_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-04-20-14-26-40-855_com.miui.gallery.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 153
canım çok üzüldüm benimkide iğne etkisi diyorum ben ama bilemiyorum Ya durdukça koyulaşti yoksa çook silikti 14. Günü birdaha yap erken gebelik testi bende 24 de yapacağım 26 sında kan ver dedi doktorum inşallah bizde anne oluruz

canım çok üzüldüm benimkide iğne etkisi diyorum ben ama bilemiyorum Ya durdukça koyulaşti yoksa çook silikti 14. Günü birdaha yap erken gebelik testi bende 24 de yapacağım 26 sında kan ver dedi doktorum inşallah bizde anne oluruz
İnşallah 💓 benim de 25i kan testi günüm vericem muhakkak inşallah bi mucize oluverir. Değilse zaten ikinci aşılama için görüşme yaparım doktorumla

Valla canım hayırlısı olsun umarım ikimizinde vardır seninkinde hiç çizgi yok mu benim ilk 10 dk da çıktı ama çok çok çok silikti durdukça koyulaşti testine baksana bir belki 2. Çizgi vardır ben acaba kuruma çizgisi mi diye korkar oldum

Valla canım hayırlısı olsun umarım ikimizinde vardır seninkinde hiç çizgi yok mu benim ilk 10 dk da çıktı ama çok çok çok silikti durdukça koyulaşti testine baksana bir belki 2. Çizgi vardır ben acaba kuruma çizgisi mi diye korkar oldum
Evet evet Allahtan hayırlısı olsun maalesef benim hiç hiç yoktu bugün yaptığımda bikaç saat sonra da baktım hala yoktu 🙈 bikaç gün önce ama iğne etkisi olacağını bile bile yaptığımda silik çıkmıştı zaten sırf o manzarayı görmek için yapmıştım 😀 şimdi iğne etkisi geçmiş tabiki ama sanki gebelik olsa yine silik çıkardı diye düşünüyorum daha doğrudu düşünmüyorum bikaç başlıkta gördüm 10. Gün de silik görüyordu gebe olanlar. Neyse yine de test gününe kadsr bi umut diyeyim bari. İnşallah seninki de aynı şekilde daha da koyulaşarak devam etsin hayırlısıysa 💓

Back