Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok üzüldüm benimkide iğne etkisi diyorum ben ama bilemiyorum Ya durdukça koyulaşti yoksa çook silikti 14. Günü birdaha yap erken gebelik testi bende 24 de yapacağım 26 sında kan ver dedi doktorum inşallah bizde anne oluruz
canım çok üzüldüm benimkide iğne etkisi diyorum ben ama bilemiyorum Ya durdukça koyulaşti yoksa çook silikti 14. Günü birdaha yap erken gebelik testi bende 24 de yapacağım 26 sında kan ver dedi doktorum inşallah bizde anne oluruz
Valla canım hayırlısı olsun umarım ikimizinde vardır seninkinde hiç çizgi yok mu benim ilk 10 dk da çıktı ama çok çok çok silikti durdukça koyulaşti testine baksana bir belki 2. Çizgi vardır ben acaba kuruma çizgisi mi diye korkar oldum
Valla canım hayırlısı olsun umarım ikimizinde vardır seninkinde hiç çizgi yok mu benim ilk 10 dk da çıktı ama çok çok çok silikti durdukça koyulaşti testine baksana bir belki 2. Çizgi vardır ben acaba kuruma çizgisi mi diye korkar oldum
Evet evet Allahtan hayırlısı olsun maalesef benim hiç hiç yoktu bugün yaptığımda bikaç saat sonra da baktım hala yoktu bikaç gün önce ama iğne etkisi olacağını bile bile yaptığımda silik çıkmıştı zaten sırf o manzarayı görmek için yapmıştım şimdi iğne etkisi geçmiş tabiki ama sanki gebelik olsa yine silik çıkardı diye düşünüyorum daha doğrudu düşünmüyorum bikaç başlıkta gördüm 10. Gün de silik görüyordu gebe olanlar. Neyse yine de test gününe kadsr bi umut diyeyim bari. İnşallah seninki de aynı şekilde daha da koyulaşarak devam etsin hayırlısıysa