Gebeliğe Hazırlık aşılama sonrası ev işleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayserbilc85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
98
Arkadaşlar merhaba.bu cumartesi aşılamam yapılcak.embriyonun kolay tutunması için devamlı yatsammı daha iyi yoksa ev işleriini rahatlıkla yapabilirmiyim.bu benim3. aşılamam olcak.ikincisnde devamlı yatmştm.gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı.sizler ne diyorsunuz?

Canım benim de ilk asilamanin 3. Günü sadece ilk gün yattım sakındığın göze çöp batar hesabı olmuş seninki çok sakınma ama ağır is de yapma .inşallah bu sefer tutar Hamis oluruz.sen yinede kendini kolla

Bende ilk asilamami perşembe günü yaptırdım ilk gün ve ertesi gün yattım ama sonra ayaklandim ama ağır iş yapmiyorum çok sakınmak da iyi değil biras rahat olmak ana dikkatli olmakta fayda var.

Evet kızlar sonuçlarını yazsanız keşke bende aşılama yaptırdım bekliyorum bakalım

benimki tutmadı kızlar.ben tüp bebeğe geçtim.daha doğrusu doktorum öle uygun gördü.aşılama basamağında gezinmenin anlamı yok dedi.

Benim bugün 13. Günüm kan verdim yarın sabah alicam sonucunu inşallah hayırlısı olur

Merhaba kızlar benimde ilk aşılamam ve 9. Günüm. Aşılama sonrası bir kere lekelenme oldu ama bu çok normalmiş. Fakat bu çok ayakta durunca ortaya çıkan sancılar çok fena. İnşallah hepinizin ve isteyen herkesin duaları kabul olur.

bu durum çok normal canım özellikle bacaklara vurur ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…