- 7 Temmuz 2021
- 1.555
- 2.610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba ikiz olma şansı var mı ikizde ne kadar artış oluyor acabaSenin çok artmıştır. benim 20 olduğu zaman senin 70 küsurdu. sağlıkla artar inşallah
Ay hiç bilmiyorum ama geçen ben de nette baktım, ikiz olması kan değerlerine göre anlaşılmazmış. İlla kese gözükmeliymiş çoğul gebelikte eşim de benim değerler için 3-4 kat artması dolayısıyla ikiz mi acaba demişti de. Ondan baktımAcaba ikiz olma şansı var mı ikizde ne kadar artış oluyor acaba
Aslında olsa tek seferde kardeşte çıkar ne güzel olur yaAy hiç bilmiyorum ama geçen ben de nette baktım, ikiz olması kan değerlerine göre anlaşılmazmış. İlla kese gözükmeliymiş çoğul gebelikte eşim de benim değerler için 3-4 kat artması dolayısıyla ikiz mi acaba demişti de. Ondan baktım
Mrb kan verdiniz mi sonuç ne merak ettimİnşAllah güzel haberler alırız peki size doktorunuz her hangi bi gün söyledi mi tahlil ver diye benm ki bugün için söylemişti belki akşam gidip veririm olmadı yarın vericem
Adet gununuz kaç gun gecti aceba? Keseyi gordunuz müBen de bugün kan verdim sonuç 4480 çıktı bir haftaya iyi artmış sanki ağustosun ilk haftası da ultrason için gün verdiler o zamana 6 haftalık olmuş olcak
Hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahbenimde aşılamanin 11.gunu erken gebelik testi yaptım maalesef negatif acaba erkenmi yaaBen de bugün kan verdim sonuç 4480 çıktı bir haftaya iyi artmış sanki ağustosun ilk haftası da ultrason için gün verdiler o zamana 6 haftalık olmuş olcak
1 hafta geçti ultrasona girmedim daha ayın 4ünde gidince bakacağız.Adet gununuz kaç gun gecti aceba? Keseyi gordunuz mü
Amin inşallah Allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.. Ben 12. günde kan verdim 77 çıkmıştı ama 10. gün idrar testinde silik çizgi görmüştüm. inşallah sizin de tutar..Hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahbenimde aşılamanin 11.gunu erken gebelik testi yaptım maalesef negatif acaba erkenmi yaa
Çok sevindim Benim de bugün miniğimin değeri 1235 çıktı 3 günde 4 kat artmış. Cumartesi ben de gideceğim doktora.Ben de bugün kan verdim sonuç 4480 çıktı bir haftaya iyi artmış sanki ağustosun ilk haftası da ultrason için gün verdiler o zamana 6 haftalık olmuş olcak
Benim tutmadı herhaldeAmin inşallah Allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.. Ben 12. günde kan verdim 77 çıkmıştı ama 10. gün idrar testinde silik çizgi görmüştüm. inşallah sizin de tutar..
Hayırlı olsun canım benim1 hafta geçti ultrasona girmedim daha ayın 4ünde gidince bakacağız.
Ben de çok sevindim Allah sağlıkla kavuşturur inşallah bakalım ultrasonda ne göreceğizÇok sevindim Benim de bugün miniğimin değeri 1235 çıktı 3 günde 4 kat artmış. Cumartesi ben de gideceğim doktora.
Çok sağol canım teşekkür ederim Allah sizlere de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım benim
Daha erken ama biraz bekleyin geç döllenme şansı da olabilirBenim tutmadı herhalde
Ay ben az önce saç kestirdim. içim içimi yiyor şu anBen de çok sevindim Allah sağlıkla kavuşturur inşallah bakalım ultrasonda ne göreceğiz
iyi yapmışsın ben boyamadım saçları kaçırdım artık beyazlarımla yaşıcam hahahahaAy ben az önce saç kestirdim. içim içimi yiyor şu an
Boya ben de yapmam ama kestirdiğim için de üzüldüm sonradan. Hani gebeler kestirmesin derler yaiyi yapmışsın ben boyamadım saçları kaçırdım artık beyazlarımla yaşıcam hahahaha
Ya ilk defa duydum Ama olsun çabuk uzar güle güle kullan yeni saçlarınıBoya ben de yapmam ama kestirdiğim için de üzüldüm sonradan. Hani gebeler kestirmesin derler ya
İnşallah öyledir yaaDaha erken ama biraz bekleyin geç döllenme şansı da olabilir