minerva94 Ben bir süre yokum 👋 Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #1 Selam kızlar. 22 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 24 temmuzda aşılama oldum 2 ağustosta ( aşılama dahil 10. Günümde) beta hcg 6,99 idi 3-4 ağustosta testler 2. Çizgi silik çıktı 4 ağustosta tekrar kan verdim ( aşılama dahil 12. Günümde) beta hcg 3,01 çıktı. Umudum tamamen bitmeli mi? Ne olmalıydı bu günlerde. Bilen, yaşayan birileri yazabilir mi kızlar
Selam kızlar. 22 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 24 temmuzda aşılama oldum 2 ağustosta ( aşılama dahil 10. Günümde) beta hcg 6,99 idi 3-4 ağustosta testler 2. Çizgi silik çıktı 4 ağustosta tekrar kan verdim ( aşılama dahil 12. Günümde) beta hcg 3,01 çıktı. Umudum tamamen bitmeli mi? Ne olmalıydı bu günlerde. Bilen, yaşayan birileri yazabilir mi kızlar
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #2 13.günü bugün iğnenin. bence 2 gün sonra tekrar verip yükselme var mı bakın
minerva94 Ben bir süre yokum 👋 Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #3 Lady Guinevere .!.: 13.günü bugün iğnenin. bence 2 gün sonra tekrar verip yükselme var mı bakın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yükselebilir mi yani sizce
Lady Guinevere .!.: 13.günü bugün iğnenin. bence 2 gün sonra tekrar verip yükselme var mı bakın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yükselebilir mi yani sizce
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #4 minerva94 .!.: Teşekkürler, yükselebilir mi yani sizce Genişletmek için tıkla... yükselebilir de. benim doktorum en erken iğneden sonraki 14.gün test yapmamı istemişti. o yüzden bekleyin derim ben
minerva94 .!.: Teşekkürler, yükselebilir mi yani sizce Genişletmek için tıkla... yükselebilir de. benim doktorum en erken iğneden sonraki 14.gün test yapmamı istemişti. o yüzden bekleyin derim ben
minerva94 Ben bir süre yokum 👋 Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #5 Lady Guinevere .!.: yükselebilir de. benim doktorum en erken iğneden sonraki 14.gün test yapmamı istemişti. o yüzden bekleyin derim ben Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :)
Lady Guinevere .!.: yükselebilir de. benim doktorum en erken iğneden sonraki 14.gün test yapmamı istemişti. o yüzden bekleyin derim ben Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :)
K kirmizicilek00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #6 minerva94 .!.: Teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... Hamilemisiniz
minerva94 Ben bir süre yokum 👋 Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #7 kirmizicilek00 .!.: Hamilemisiniz Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef değilim
K kirmizicilek00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #8 minerva94 .!.: Hayır maalesef değilim Genişletmek için tıkla... Benim bugün aşılama hariç 8. Günüm çok merak ediyorum sonucu
minerva94 .!.: Hayır maalesef değilim Genişletmek için tıkla... Benim bugün aşılama hariç 8. Günüm çok merak ediyorum sonucu
minerva94 Ben bir süre yokum 👋 Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minerva94 #9 kirmizicilek00 .!.: Benim bugün aşılama hariç 8. Günüm çok merak ediyorum sonucu Genişletmek için tıkla... Az dayan canım benim gibi yapıp sonradan üzülme :) ben bir dahaki aşılamamda 2 hafta beklemeyi hedefliyorum. En azından 12 gün
kirmizicilek00 .!.: Benim bugün aşılama hariç 8. Günüm çok merak ediyorum sonucu Genişletmek için tıkla... Az dayan canım benim gibi yapıp sonradan üzülme :) ben bir dahaki aşılamamda 2 hafta beklemeyi hedefliyorum. En azından 12 gün