Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bende de regl olacak gibi kasık ağrısı yaşıyorum ama çok hafif bi ağrıBen aşılamadan 1 hafta sonra hafif kasık ağrısı yaşamıştım, daha sonra sık sık idrara çıkma gibi belirtilerim oldu. 10. Günden itibaren de regl olacak gibi ağrım vardı. 12. Gün 51.82 ile gebeliğimi öğrendim. Şuan 13+3 deyiz
29 Mayıs oldum ben aşılamayıBen geçen hafta pazartesi aşılama oldum. Pek bi belirtim yok. Siz ne zaman oldunuz
Ben geçen hafta pazartesi aşılama oldum. Pek bi belirtim yok. Siz ne zaman oldunuz
Bende 29 mayısta oldum canım. Kasık ağrılarım hep oldu hala da devam ediyor bir de bel ağrım var. 2 gün önce de aşırı derece bulantı ve kusma oldu hastanelik oldum serum takıldı aşılamayla mı ilgili bilmiyorum ama hormonların aşırı yükselmesine bağlı olabiliyormuş sanırım bu şekilde geçirmeye çalışıyorum zamanı29 Mayıs oldum ben aşılamayı
Merhabalar bende sadece sağ Yumurtada şişkinlik dolgunluk hissediyordum dokununca ağrıyordu başka belirtim hiç yoktuAşılama sonrası ağrısı,belirtisi olan olmayan herkes yazsın. Ne durumdasınız kızlar
4 gün oldu inanılmaz gögüs ağeım var ve sürekli yoklayan kasık ağrım varAşılama sonrası ağrısı,belirtisi olan olmayan herkes yazsın. Ne durumdasınız kızlar